ترامپ: ۳۰ تا ۵۰ میلیون بشکه نفت ونزوئلا را می‌فروشیم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌گوید درآمد حاصل از نفت ونزوئلا تحت کنترل او خواهد بود
دویچه وله: ترامپ می‌گوید ونزوئلا حداکثر ۵۰ میلیون بشکه نفت را برای فروش،‌ به آمریکا تحویل خواهد داد. او تاکید کرد درآمد حاصل از فروش نفت تحت کنترل او باقی می‌ماند تا مطمئن شود برای منافع مردم ونزوئلا و آمریکا صرف شود.

دولت موقت ونزوئلا چند روز پس از سرنگونی نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور به خواسته‌های ترامپ تن داد. رئیس‌جمهور آمریکا در "تروث سوشال" اعلام کرد که دولت موقت ونزوئلا ۳۰ تا ۵۰ میلیون بشکه از نفت این کشور را به ایالات متحده خواهد فروخت و او شخصا درآمد حاصل از این فروش را کنترل خواهد کرد.


ترامپ تاکید کرد این نفت به قیمت بازار فروخته می‌شود و مبلغ حاصل از فروش آن تحت کنترل او می‌ماند تا اطمینان حاصل شود که به مردم ونزوئلا و ایالات متحده می‌رسد.

پیش‌تر خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که آمریکا و ونزوئلا در حال مذاکره برای صادرات نفت خام ونزوئلا به پالایشگاه‌های آمریکا هستند.

چنین توافقی می‌تواند به شرکت نفت ونزوئلا کمک کند تا از کاهش بیشتر تولید جلوگیری شود.

ترامپ همچنین به شرکت‌های نفتی آمریکایی وعده پرداخت یارانه برای بازسازی زیرساخت‌های انرژی داده و اعلام کرده است که این شرکت‌ها برای جبران دارایی‌هایی که دو دهه پیش ملی شده‌اند، باید هرچه سریع‌تر به ونزوئلا بازگردند و سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس جمهور آمریکا پس از دستگیری نیکلاس مادورو، که مقامات ونزوئلایی آن‌ را "آدم‌ربایی" خوانده‌اند، اعلام کرد که می‌خواهد دسترسی کامل به صنعت نفت این کشور داشته باشد.
"خبر عالی برای قیمت بنزین"
برای ونزوئلا مذاکرات نفتی با آمریکا حیاتی است زیرا این کشور به دلیل تحریم‌های اعمال‌شده توسط ترامپ، میلیون‌ها بشکه نفت ذخیره شده دارد. شرکت دولتی نفت این کشور با مشکل فضای ذخیره‌سازی روبه‌رو است و به همین دلیل تولید قبلا کاهش یافته بود.

یک منبع و فرد آگاه در صنعت نفت گفت: «ترامپ می‌خواهد این کار زودتر انجام شود تا بتواند آن را به عنوان یک پیروزی بزرگ جلوه دهد.»

داگ برگم، وزیر کشور آمریکا افزایش واردات نفت سنگین ونزوئلا به آمریکا را "خبر عالی برای امنیت شغلی و قیمت آتی بنزین" دانست.

در حال حاضر صادرات نفت ونزوئلا به آمریکا توسط شرکت "شورون" کنترل می‌شود. شورون تنها شرکتی است که طبق مجوز آمریکا نفت خام ونزوئلا را صادر می‌کند.
تأکید رودریگز بر "استقلال" ونزوئلا
پس از بازداشت مادورو، دلسی رودریگز به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد.

رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، ادعای دولت آمریکا درباره هدایت امور کشور را رد کرد و گفت "هیچ بازیگر خارجی ونزوئلا را اداره نمی‌کند". هنوز مشخص نیست "استقلال ادعایی" او چگونه با اعلام ترامپ درباره تحویل نفت خام سازگار است.

دونالد ترامپ پس از حمله به ونزوئلا گفته بود که آمریکا به طور موقت این کشور را اداره خواهد کرد.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که ایالات متحده می‌خواهد تحولات آینده ونزوئلا را تعیین کند. او با این حال اظهارات ترامپ را کمی تعدیل کرد و گفت هدف واشنگتن ایجاد تغییرات سیاسی در کشور است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
کیانپور - ونکوور، کانادا
پس همه این دعوا ها به خاطر نفت ونزویلا بود.....آقای ترامپ سود فروش نفت ونزویلا برای مردم این کشور است باید به خودشان پس دهید
جمعه ۱۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +327نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +239پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +184پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +164شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +161نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +116مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟