حمایت ورزشکاران از اعتراضات؛ محمد طلایی به خامنه‌ای: فریادی که از سر فقر بلند می‌شود، اغتشاش نیست

پاسخ محمد طلایی به خامنه‌ای: فریادی که از سر فقر بلند می‌شود، اغتشاش نیست

محمد طلایی، کشتی‌گیر و مربی پیشین کشتی آزاد ایران با حمایت دوباره از اعتراضات سراسری، در پاسخ به علی خامنه‌ای که معترضان را «اغتشاشگر» خوانده‌ بود، در اینستاگرام نوشت: «فریادی که از سر فقر بلند می‌شود، اغتشاش نیست، به ستوه آمدن است. به ستوه آمدن مردمی که یک تاریخ پشت این سرزمین ایستادن و خاک و ناموس به اجنبی ندادند. حرمت این مردم را نگه دارید.»


کریم انصاری‌فرد: مردم شریف و نجیب ایران لیاقت زندگی بهتری دارند

کریم انصاری‌فرد، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران با انتشار یک استوری اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد و نوشت: «مردمی که در همه شرایط خود را ثابت کرده‌اند، لیاقت زندگی به مراتب بهتر از شرایط موجود را دارند.»

او همچنین نوشت: «آقایان مسئول حق مردم شریف و نجیب ایران این نیست. به فکر مردم باشیم. مسئولیت‌پذیری اقتصادی یعنی دیدن سفره مردم، نه فقط گزارش‌های اداری و پوچ.»

محمدرضا فغانی با حمایت از اعتراضات سراسری: سکوت ورزشکاران یعنی حمایت از ظالم
محمدرضا فغانی، داور فوتبال با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود با حمایت از اعتراضات سراسری مردم ایران، از ورزشکاران خواست از معترضان حمایت کنند: «سکوت ورزشکاران یعنی حمایت از ظلم و ظالم. مردم در خیابان خواسته‌شان را فریاد زده‌اند و ما باید از آنها حمایت کنیم.»

مرتضی کرمانی‌مقدم از اعتراضات سراسری حمایت کرد

مرتضی کرمانی‌مقدم، بازیکن پیشین پرسپولیس با انتشار پستی اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد.

او در پاسخ به علی خامنه‌ای که معترضان را «اغتشاشگر» خوانده‌بود، نوشت: «اسمش اغتشاش نیست، دختری است که آزادی ندارد و انسانیست که امید ندارد.»

در روزهای اخیر و پس از خیزش مردم ایران، نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت مردم معترض شلیک کردند و افراد زیادی کشته شدند.

حمایت کمیل قاسمی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی

کمیل قاسمی، کشتی‌گیر پیشین تیم ملی کشتی آزاد ایران و قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن با انتشار پستی اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد و نوشت: «این قانون روزگار است، آنان‌که درد مردم را به سخره می‌گیرند، از درد روزگاه بی‌نصیب نخواهند بود.»

در روزهای اخیر و پس از خیزش مردم ایران، نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت مردم معترض شلیک کردند و افراد زیادی کشته شدند.

فرزانه فصیحی از اعتراضات سراسری حمایت کرد

فرزانه فصیحی، دونده سرعت ایران با انتشار یک استوری اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد و نوشت: «اگر قرار است آینده‌ای بهتر ساخته شود، با انکار رنج و سرکوب مردم ساخته نمی‌شود.»

در روزهای اخیر و پس از خیزش مردم ایران، نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت مردم معترض شلیک کردند و افراد زیادی کشته شدند.

پرویز برومند، دروازه‌بان پیشین استقلال و تیم ملی ایران از اعتراضات حمایت کرد

‌پرویز برومند، دروازه‌بان پیشین استقلال و تیم ملی ایران با انتشار یک استوری اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد.

او در پاسخ به علی خامنه‌ای که معترضان را «اغتشاشگر» خوانده‌بود، نوشت: «آیا وقت آن نرسیده علاوه بر دندان برای خوردن، گوش هم برای شنیدن داشته باشید؟ صدای مردم مظلوم و شریف و باکرامت ایران شنیدنی است. این مردم اغتشاشگر نیستند.»

پرویز برومند در جریان خیزش انقلابی ایرانیان در اعتراضات آبان ۱۴۰۱ در خیابان بازداشت شد.

در روزهای اخیر و پس از خیزش مردم ایران، نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت مردم معترض شلیک کردند و افراد زیادی کشته شدند.

‌الناز رکابی، سنگ‌نورد، از اعتراضات حمایت کرد

‌الناز رکابی، سنگ‌نورد ایرانی با انتشار اسامی کشته شدگان خیزش مردمی در یک استوری اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد و آنها را «فرزندان ایران» خواند.

الناز رکابی، پس از خیزش مردمی ایران در سال ۱۴۰۱ پس از کشته شدن مهسا امینی، در فینال مسابقات قهرمانی آسیا در سئول کره جنوبی بدون حجاب اجباری در این مسابقات حاضر شد.

او پس از بازگشت به ایران، تحت فشار و تدابیر امنیتی قرار گرفت و مدتی در حصر خانگی بود. همچنین ویلای خانوادگی‌اش در زنجان از سوی نهادهای حکومتی تخریب شد.

الناز رکابی سرانجام در اواخر سال ۱۴۰۳ ایران را ترک کرد و اکنون در کانادا زندگی و فعالیت حرفه‌ای خود را ادامه می‌دهد.

حمایت ناصر محمدخانی از اعتراضات

‌ناصر محمدخانی، بازیکن پیشین پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران با انتشار یک استوری اینستاگرامی از اعتراضات سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی حمایت کرد و نوشت: «دست به دست هم برای ایران. آزادی از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است.»

در روزهای اخیر و پس از خیزش مردم ایران، نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی به سمت مردم معترض شلیک کردند و افراد زیادی کشته شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران

دیگه دارن همه جرات ابراز و انتقاد میکن،تل سید علی مفعولی به جایی برع که متعلق به اونجاست
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
حمایت لفظی لازم هست ولی کافی نیست،اعتصابات مدارس،اداره جات،کارخانجات و بخصوص شرکت نفت پ پالایشگاه،کمر رژیمو میشکنه،همیت و همراهی ملی میطلبه،و بزودی رخ میدهد،اگر نه و رخ ندهد و کارگر و مهندس از هر قماش و هر سلیقه سیاسی،آخوند پرست یا ایران پرست ،که جناب نتان یاهو مثل قوش میاد بالای سرتون زیر ساخت و روساخت و برق و پالایشگاه و پشگل گاه رو چپ و راست ،بالا و پایین،با هم،همه رو میزنه،کن فیکون میکنه،از مخرج سید علی تا مرقد امام گور بگوری
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان
هرچی قاتل و قلدر و لات تدفداره پخملوی و مخالفه ما شده.ناسر ممدخانی بخاطره شهلا جاهید ک خودش اونو سندلی اعدام زیر پاش کشید.
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲
۴۶
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
تبریزی ها اردبیل ها خجالت بکشید. از زیر لحاف زنتان بیان بیرون. کجا فرار کردید این کارتون خیانت به ملت ایران هست.
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
۵۶
به امید فردایی بهتر - تهران، ایران
آهای هادی چوپون، کجایی، مرتیکه بی همه چیز بی همه کس، الآن باید پشت اون مردمی باشی که از مرودشت و اطراف شیراز آمدن فرودگاه برات. برسه به گوشت، بی معرفت، نامرد
دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +345شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +261شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +250شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +200رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +155پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد