انتقاد تند کروبی در مورد بودجه: از پزشکیان تعجب می‌کنم که تن به این خفت داده است

انتقاد مهدی کروبی از اختصاص بودجه‌های کلان برای نهادهای حکومتی و مذهبیمهدی کروبی در دیدار با محمد علی ایازی، دبیرکل و ابوالفضل موسویان عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم گفت: «اختصاص درصد مهمی از بودجه به نهادهای حاکمیتی و مذهبی آنهم در شرایط تحریم و خطر جنگ غارت بیت‌المال به‌نام بودجه است.»

به گزارش انصاف نیوز، کروبی افزود: «از پزشکیان تعجب می کنم که در این شرایط سخت مالی و جنگی تن به این خفت داده است که اینچنین ثروت کشور غارت یا حیف و میل شود.»


مهدی کروبی همچنین گفت: «من به عنوان یک روحانی از مردم بدلیل بودجه‌هایی که به افراد تحت عنوان نهاهای مذهبی و فرهنگی داده می‌شود خجالت می‌کشم.»

کروبی اضافه کرد: «بروید بودجه شورای نگهبان در دهه ۶۰ را ببینید. در سال ۶۷ بودجه این نهاد ۶ میلیون تومان تعیین شد. این نهاد امروز هم باید معادل ارزش همان ۶ میلیون تومان آن روز را بگیرد نه اینکه بودجه ۹۳۵ میلیارد تومانی را برای سال آینده این شورا تخصیص بدهند تا به امر هتل‌داری مشغول شود. مگر وظایف این شورای ۱۲ نفره تغییر کرده که این میزان بودجه می‌طلبد؟»

علی مطهری، نائب رئیس پیشین مجلس نیز هفتم دی‌ماه گفته بود: «در امور اقتصادی به دولت توصیه می‌کنم بودجه نهادهای غیراجرایی مثل شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام در لایحه سال ۱۴۰۵ کم شود.»

مسعود پزشکیان، رئیس دولت جمهوری اسلامی، در جلسه علنی روز یکشنبه ۷ دی‌ماه لایحه بودجه کل کشور در سال ۱۴۰۵ را به مجلس شورای اسلامی ارائه و از آن دفاع کرده بود.

او با لحنی انتقادی تاکید کرده بود که بخش قابل‌توجهی از منابع کشور در حوزه‌هایی هزینه می‌شود که اساسا نباید به آن‌ها اختصاص یابد. پزشکیان تصریح کرده بود که انگیزه‌ای برای ماندن در قدرت ندارد و اگر مشکلات مردم، به‌ویژه محرومان، حل نشود، نمی‌توان حکومت کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +350شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +263شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +253شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +204رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +155پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +150علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +139وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد