موساد به معترضان ایرانی: «به خیابان‌ها بیایید؛ در میدان همراهتان هستیم»

یورونیوز: سازمان اطلاعاتی اسرائیل، موساد، با صدور فراخوانی مستقیم از ایرانیان خواست به اعتراضات خود ادامه دهند و اعلام کرد که «در میدان» از آن‌ها حمایت می‌کند. در حالی که همزمان دامنه تظاهرات در تهران و شهرهای دیگر گسترش یافته است.

به گزارش رادیو ارتش اسرائیل، موساد در حساب کاربری فارسی‌زبان خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «با هم به خیابان‌ها بیایید. وقتش رسیده. ما همراه شما هستیم».


این حساب افزود: «نه تنها از راه دور و شفاهی. در میدان نیز همراهتان هستیم».

اعتراضاتی که از روز یکشنبه با تجمع و اعتصاب مغازه‌داران بازار تهران در واکنش به وخامت اوضاع اقتصادی آغاز شد، به شهرهای دیگر نیز سرایت کرده و دانشجویان را هم در بر گرفته است.

ارزش ریال ایران در برابر دلار آمریکا و دیگر ارزهای جهانی کاهش یافته و این موضوع باعث افزایش قیمت کالاهای وارداتی و فشار بر کسبه و تجار خرده‌فروش شده است.

پیام حساب موساد پس از دیدار اخیر نخست‌وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ منتشر شده است.

دیداری که پس از آن دونالد ترامپ هشدار داد اگر ایران برنامه‌های هسته‌ای یا موشکی بالستیک خود را بازسازی کند، با حملات جدیدی روبه‌رو خواهد شد.

ایران و اسرائیل که دشمنان دیرینه یکدیگر محسوب می‌شوند، اوایل امسال وارد جنگی ۱۲ روزه شدند. این پس از آن رخ داد که اسرائیل دست به انجام موجی از حملات علیه ایران زد و اعلام کرد هدفش «فلج کردن» توان تحقیقاتی هسته‌ای و برنامه موشکی جمهوری اسلامی بوده است.

ایران در پاسخ، حملات پهپادی و موشکی به اسرائیل انجام داد. در ادامه این درگیری، آمریکا نیز در کنار اسرائیل به‌طور کوتاه مدتی برخی سایت‌های هسته‌ای ایران را هدف قرار داد و سپس آتش‌بس اعلام شد.

ایران که اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد، مدت‌هاست این کشور را متهم می‌کند که عملیات خرابکارانه علیه تأسیسات هسته‌ای ایران انجام داده و دانشمندان هسته‌ای را ترور کرده است.

ایران همچنین از گروه‌های مسلح منطقه در چارچوب آنچه «محور مقاومت» می‌نامد حمایت می‌کند؛ از جمله حزب‌الله لبنان و حماس که اسرائیل طی دو سال گذشته جنگ‌های بزرگی با آن‌ها داشته است.

اسماعیل هنیه، رهبر پیشین حماس، در ژوئیه ۲۰۲۴ در تهران ترور شد؛ حمله‌ای که به اسرائیل نسبت داده شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

صداش رو در نیارید که رومانو و پاکسان سکته میزنن!
‌چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
۴۷
دوشنبه - تهران ، ایران

نسل شیک پاسارگادی ✋♥️گارد ملی جاویدان شاهنشاهی ایران ♥️✋ ، فرقه نکبت تبهکارآخوندی اشغالگر ایران ، بدجوری به آخرین ایستگاه رسیدین🪰⚠️🕳️
‌چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

جناب یورو نیوز: ایران و اسرائیل که دشمنان دیرینه یکدیگر محسوب می‌شوند، که زیادی نخور. جمهوری اسلامی و اسراییل نه ایران و اسراییل
‌چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۳
۴۶
Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

روی حرفم به کسانی است که شورش ۵۷ رو رقم زدند و حالا تماشا گرین،،،، میدونید شما کوچولو بودین، پهلوی بهتون شیر و موز و نون پنیر هلندی داد، یهو بزرگ شدید ،دلتون جو و یونجه خواست
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۲
۲۷
romano - تهران، ایران

آقای موساد تحریمها رو بردارید همراهی شما با مردم را در میدان تجریش دیدیم. چه جای باحالیه اینجا با شاهزاده نیست اما اخبار موساد دائم پمپ میشه.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
۴۶
Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

امروز، به یه پیرمرد ۸۹ ساله آمریکایی‌، تو فروشگاه یه کمک ناچیزکردم، ازم پرسید اهل کجائی؟ گفتم ایران،، با خوشحالی بی‌ حد و مرزی، یهو داد زد،،شاه،شاه،،،با چشمانی پر از اشک، در حالی‌ که بغض کرده بودم، ازش دور شدم در حالی‌ که زیر لب با بغض میگفتم ،اره شاه
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۲
۳۴
Lincoln - کورنوال، انگلستان

اگر در میان مردم فقط تعداد کمی سلاح توزیع شود، برگ بازی عوض می‌شود و این قیام خیلی زود به نتیجه می‌رسد و باعث خلع سلاح نیروهای سرکوبگر خواهد شد. جمعیت ایران نسبت به انقلاب قبل سه برابر شده و کنترل چنین جمعیتی عملاً غیرممکن است. این گداگشنه‌ها به این آسانی از تخت پایین نمی‌آیند و مثل شاه، چشم و دل سیر نیستند ؛ تا جایی که بتوانند می‌کشند و ایران را ویران می‌کنند. این حرامی‌ها به گفته‌ی خودشان برای به ثمر رساندن انقلاب ۵۷ از عراق و شهرهای مرزی سلاح وارد می‌کردند. تنها با سقوط یک شهر و دسترسی به سلاح یک پادگان، مثل دومینو، این رژیم رذل فرو می‌ریزد.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۳
۴۶
دائی جان ناپلون - چیبوتو، جیبوتی

آقا ما از همه جا فقط حمایت حمایت گوش میکنیم از همه استان‌های ایران شهرهای کوچک و بزرگ یا حتا شهرستانهای کوچک و بزرگ از اسرائیل از آمریکا و و و همه دنیا تا اینکه بلکه مردم ایران به خواسته هاشون برسن ولی از بزرگترین استان های ایران آذربایجان صدایی در نمیاد فقط تو استادیوم صداشون در میاد اون هم ضد هم وطن خودشون کجایین مردم غیور ترک آذربادمجان پان ترکیسم ها بلاخره تکلیفتون رو روشن کنین شما ایرانی هستین یا نه ما هم بدونیم با کیا طرفیم.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
۵۲
Javid shah VA pahlavi - اهواز ، ایران

اسراییل جون فقط کافیه ،سوراخ موشی را که موشعلی و ولد زناهاش قایم شدن ، صدا و سیما و سازمان اطلاعات را بزنی بقیه شو مردم انجام میدم. مرگ بر سه فاسد. ملا چپول بی وطن مجاهد . زنده باد خاندان ایرانساز و ایراندوست پهلوی
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۶
۴۶
Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

مردم،،مسلح بشین،،دفاع از خود حق مسلم هر فردی است
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۵
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

پیرمرد اگع واقن امریکاهی بوده.نمپرسه کجاهی هستی. این خارجیان که از بقیه مپرسن کجاهی هستی.آره گف شاه و توهم خوشحالل.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۰
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

ایستگاه آخر همونجاس ک با دمپاهی پاره رفتی توش پناهینده شدی.شیک آره شاید.ولی افسرده .h تو پاسارگادم اون قبر کوروش نیست.این تحقیقه اشتباهو ی باستانشناس آلمانی زمونیکه موج آریاهی رضاخانی زده بود بالا یاده اون پخمه انداخت.ک بگن آره. عین همون مقبره دوجای دیگه غرب آسیا هم هست.کتیبه یی توشون نیست.یکجا بزبان سومری اطرافش چیزایی نوشتیه.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۱
۴۴
paksan - ایران، ایران

مزدورهای موساد و‌وطن فروشها را میگه … اربابتون داره صداتون میکنه خخخ
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۷
۴۱
کیانپور - ونکوور، کانادا
اسراایل به دروغ خود را خیرخواه مردم ایران معرفی می کند.....در دوران جنگ جهانی اول و دوم بریتانیا خود را طرفدار مردم ایران معرفی می کرد!
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۲
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
ستوپ بابا،بکش افسار مغز احاره ای بی صاحبتو،بی وطن،بی ریشه،بی اصاچل و نسب،بی ........
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۶
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
برو مزدک بی ریشه اجنبی و پررو
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۷
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
بی صفت،بی اصول،بی شرف
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۷
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
بی ریشه ........نادان،مزدور،تو پول بدن،........ میفروشی،ت،،،،،😠😠😠😠😠😠😠😠بر .......نداشته ات
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۹
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
کسی از تو تفسیر سیاسی نخواست،برو زیر کرسی لحافم بکش رو سرت نچایی یه وقت
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
۲۷
romano - تهران، ایران
گوشکوبتاس مرگ بر ج ا ولی فارسی بنویس ربات جون. اثبات کن از واحد ۸۲۰۰ نیستی.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۹
۳۱
گشتاسپ - تهران، ایران
آقا جون باید فکر یه نون دونی دیگه باشی جدا،اگر شناسایی نشی شانس اوردی
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۹
۴۶
antifascism - تهران، ایران
موساد اگه راست میگه به من تفنگ حرفه ای دوربیندار با صداخفه کن بده و آدرس و زمان بده جنازه آخوند و پاسدار تحویل بگیره. اگر 1000 تا مبارز معتمد انتخاب میکرد و امکانات ترور میداد الان عمال جمهوری اسلامی تموم شده بودن.
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
۴۱
کیانپور - ونکوور، کانادا
جناب یهودی یا بهایی که برای رد گم کردن اسم پارسی برای خود گذاشتی....زمانی می رسد که پاسخ ساده لوحی خود را می بینی....
‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +214پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت