رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم

 دیوید بارنیا، رئیس سازمان اطلاعاتی موسادصدای آمریکا: دیوید بارنیا، رئیس سازمان اطلاعاتی موساد، روز سه‌شنبه درباره برنامه اتمی جمهوری اسلامی ایران صحبت کرد و گفت جمهوری اسلامی «ایران از جاه‌طلبی خود برای نابودی کشور اسرائیل دست نکشیده است.»

او این سخنان را در مراسمی با حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل و اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائیل برای تجلیل ویژه از ۱۲ کارمند موساد بیان کرد.


به نوشته سایت نخست‌وزیر اسرائیل،‌ رئیس موساد در این مراسم، در مورد حمله غافگیرکننده اسرائیل به جمهوری اسلامی در سال جاری سخنرانی کرد و گفت: «رژیم آیت‌الله‌ها در حالی از خواب بیدار شد که دید [جمهوری اسلامی] ایران کاملا باز و به‌طور کامل نفوذپذیر است» با این حال «از جاه‌طلبی خود برای نابودی کشور اسرائیل دست نکشیده است.»

او گفت: جمهوری اسلامی «ایران گمان می‌کند می‌تواند بار دیگر جهان را فریب دهد و یک توافق هسته‌ای بد دیگر را عملی کند. ما اجازه ندادیم و نخواهیم داد چنین توافق بدی شکل بگیرد.»

او گفت جمهوری اسلامی «نابودی اسرائیل را بر پرچم خود حک کرده، جهان را در روند ساخت سلاح هسته‌ای فریب داده و اورانیوم را تا سطوحی غنی‌سازی کرده است که هیچ توضیحی جز میل به دستیابی به توان هسته‌ای نظامی ندارد» و «به‌محض آن‌که اجازه داده شود، از آستانه [تولید سلاح هسته‌ای] عبور خواهد کرد.»

دیوید بارنیا در مورد جمهوری اسلامی گفت ایده ادامه ساخت بمب هسته‌ای» همچنان در دل‌هایشان می‌تپد. مسئولیت ما این است که اطمینان حاصل کنیم پروژه هسته‌ای که با همکاری نزدیک با آمریکایی‌ها به‌طور مرگباری ضربه خورد، هرگز دوباره فعال نشود.»

رئیس موساد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حمله مسلحانه مرگبار دو نفر به یهودیان در استرالیا گفت جمهوری اسلامی ایران و سازمان‌های تروریستی برای هدف قرار دادن اهداف یهودی و اسرائیلی تلاش می‌کنند.

او گفت: «اندیشه تروریستی جنایتکارانه آسیب رساندن به غیرنظامیان بی‌گناه، همواره و همچنان در بنیان راهبرد امنیتی رژیم کنونی ایران قرار دارد.»

دیوید بارنیا در این سخنان گفت: «ما مهاجمان و فرستندگان ایرانی آنها، و نیز جهادی‌ها را، هر کجا که بگریزند، پیدا می‌کنیم و حسابشان را می‌رسیم. عدالت اجرا خواهد شد و دیده خواهد شد. آنها این را خوب می‌دانند. نور بر تاریکی پیروز خواهد شد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
دلاور - استهکلم، سوئد

اسرائیل واقعا" اگر بخواهد بحساب تروریستها برسد باید پیش از همه تصویه حساب با رژیم جنایتکار اخوندی ایران بکند و بازی اخوندهای تروریست ایران را به اتمام رساند !
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۱
۲۷
romano - تهران، ایران

دویود بارنیا شعر و قطعه ادبی جالبی بود نمونه خوب اینگونه وراجیهای را در ایران توسط حسین شریعتمداری داریم. جاه‌طلبی مردم پارس خود تاریخ جهانه زمانی که هند و چین در خماری تمدن درون خیز خودشون بودن ما همزمان با صدها قبلیه وحشی و مهاجم سرشاخ بودیم، برای اینه که تو کتاب توهماتتون از تورات تا تلمود اسم ما بارها تکرار شده. فکر کنم بعد از اینکه ۲۰ هدف استراتژیک رو ایران در ۳ روز محو کرد اینها بیشتر آواز خوندن در تاریکی از ترسه وگرنه چه اسراری به تکرار دارید مگر برای حزب‌الله و بقیه هم همین‌ها رو میگید؟ احمق ایران ۸۷ بار بزرگتر از شماست زدن شما مثل زدن سوزن به فیله اگر آمریکا نبود و با ایران هم مرز بودید محوتون کرده بود. بهتر نیست واقعا از این خود ...... پنداری دست برداری بخدا از سر دلسوزی میگم چون دوست یهودی داشته و دارم و اینکه در انتخابات ممدانی ۴۴ درصد یهودیهای نیویورک بهش رای دادن. جدی اوضاع داره تغییر میکنه‌ها همین دو روز پیش مردم بدخت رو در استرالیا به خاک خون کشیدند. اسم ایران برای دهان گشاد تو بزرگه. خفه شو احمق.
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۲
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
خود مردم باید اینها را نابود کنند نه اسراییل! همانطور که اسراییل دشمنان خود را خودش نابود میکند. کسی مجانی این کار را برای شما انجام نخواهد داد.
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۸
۴۶
Ginger - چگو، اسپانیا
دوست عزیز لطفا تروریست های عراقی جنایتکار که فارسی بلد هستند و شناسنامه ایرانی از طرف رژیم آخوندی اسلامی اشغالگر گرفته اند و از طرف جمهوری اسلامی جنایتکار عراقی لبنانی فلسطینی افغانی تبار برای کشتن مردم ایران و جهان بسیج شده اند را ایرانی خطاب نکن مردم ایران قربانی توطئه شرق و غرب هستند که در کودتای ۵۷ یک دیوانه هندی زاده و بعد از ان خامنه ای عراقی اصل را که جنایتکاران قرن هستند بر مردم ایران تحمیل کردند بنابراین ان افراد ایرانی نیستند
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
۵۹
دلاور - استهکلم، سوئد
اینکه مردم داخل ایران باید رژیم را از بین ببرن خیلی نظر خوبی است ولی وقتیکه مردم از ترس اینکه کشته و کور و زندانی و مورد تجاوز و شکنجه های قرون وسطایی ماموران نظامی و امنیتی رژیم جنایتکار اخوندی قرار نگیرند اعتراصی یا تظاهراتی را نمی توانن انجام دهند که به سرنگونی نظام اخوندی به انجامد. به راستی نظام اخوندی ایران از صدام حسین و قزافی خطر ناکتر هستند , مردم زورشان به ماموران سرکوبگر نظام اخوندی نمیرسد. برای نجات از رژیم جنایتکار اخوندی ایران باید حتما" دولت امریکا و یا حتی اسرائیل اول نظام اخوندی را با جنگ یا تحریم های کمر شکن تضعیف کنن و انگاه مردم بخودی خود نظام اخوندی را بدونه تلفات ساقط خواهند کرد.
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
۴۴
paksan - ایران، ایران
باز یک شکست از داعش خوردند و ربطش دادند به ایران خخخخ شدت ضعیف بودن اینها را میشه از این شوها فهمید.
‌چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۱
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
باید مثل مردم غرب کشور شجاع بود و در دسته های ۱۰۰۰ نفری همه بیرون بیان. ولی مردم مناطق دیگر ایران با آخوند و پاسدار همکاری میکنند و در نتیجه این رژیم هنوز هم ماندگار شده و خواهد بود. تقصیر خود مردم است.
‌پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • درخواست حمید رسایی برای نمایش اعدام تصویربرداران مناطق حمله شده / حامیان حکومت: سید مجید نقطه زن ترامپ رو محکم بزن
  • اعزام چتربازان آمریکایی؛ جنگ ترامپ و سپاه در خلیج فارس/ تهدید سپاه به اشغال بحرین و امارات
  • بازداشت رییس موسسه توانبخشی کودکان پس از مخالفت با استقرار نیروهای سپاه
  • واکنش مردم به احتمال مذاکرات میان جمهوری اسلامی و آمریکا: «فقط می‌خواهم آنها بروند»
  • راز مگوی پسرعموهای دم‌بریده؛ چرا شامپانزه‌ها عاشق الکل‌ هستند؟
  • «اخراج خیلی محترمانه آرش اعلایی از اینترنشنال» و واکنش او + ویدیو
  • نخست‌وزیر قطر در گفتگو با تاکر کارلسن: خلیج‌فارس آلوده شود، سه روز بیشتر زنده نمی‌مانیم
  • پنهان کردن تسلیحات و پرتابگر‌های موشک (لانچر) در جاده‌ها و تونل‌های بین شهری
  • وقتی شرکت های تولید کننده مواد غذایی در روز روشن به شما دروغ می گویند - تصویری
  • دوران محمدرضا شاهی؛ فاجعه‌ ۵۷ (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتاد و نهم
  • +253پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +241سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +193پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +164نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +140روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +140سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +126مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +123دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش