احمد علم‌الهدی: زنان طلبه در خانواده‌ها نفوذ کنند؛ حوزه علمیه: اینترنت به مشروع و غیرمشروع تقسیم شود

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، در جمع طلاب و مقام‌های حوزه علمیه زنان گفت: «یکی از مهم‌ترین محورهایی که باید درباره آن بیندیشید و برای آن طراحی کنید، نفوذ در خانواده‌هاست.»

نماینده خامنه‌ای در خراسان رضوی با تاکید بر فعالیت طلاب در زمینه تحمیل حجاب اجباری افزود: «اگر این نفوذ فرهنگی با برنامه و تشکیلات دقیق انجام شود، دشمن شکست خواهد خورد. خانواده نقطه ثقل تحول اجتماعی است و سرباز و افسر این میدان، شما بانوان هستید.»

مداح دفتر رهبر: خامنه‌ای عصای موسی در آستین دارد
ویدیوی منتشرشده از دیدار شماری از مداح‌های حکومتی با علی خامنه‌ای در مراسم میلاد دختر پیامبر مسلمانان نشان می‌دهد محمدحسین پویانفر، مداح دفتر رهبر جمهوری اسلامی، در اشعاری می‌گوید علی خامنه‌ای «پیر ما،‌ عصای حضرت موسی درون آستین دارد.»

‌این مداح خطاب به دختر پیامبر درخواست می‌کند که «برای بارش باران»، «برای عفت و غیرت»، «برای رودها و چشم‌ها و چشمه‌های ما»، «برای رفتن راه (قاسم) سلیمانی»،‌ «برای شست‌وشوی قلب‌های ما» دعا کند.

این مراسم روز پنجشنبه ۲۰ آذر در دفتر خامنه‌ای برگزار شد و در آن پسر حسن نصرالله، دبیرکل کشته‌شده حزب‌الله لبنان، نیز حاضر بود.
ستاد فضای مجازی حوزه علمیه: برای مسئله فیلترینگ باید اینترنت به مشروع و غیرمشروع تقسیم شود
دبیر ستاد فضای مجازی حوزه گفت برای حل مسئله فیلترینگ باید اینترنت، به مشروع و غیرمشروع تقسیم شده و دسترسی اقشار مختلف تفکیک شود. محمد کهوند گفت که در مرحله بعد، گران کردن پهنای باند اینترنت «نامشروع» ، مثلا تا یک میلیارد تومان برای هر گیگابایت، راه مدیریت اینترنت است.
روایت محسن هاشمی از وضعیت مالی خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی: اگر ۱۰ - ۱۵ قطعه زمین در قم داشتیم الان ۳ قطعه مانده است
محسن هاشمی رفسنجانی، عضو پیشین شورای شهر، گفت: رهبری در جواب به نامه گلایه‌آمیز مادرم درباره فائزه، پاسخ محبت‌آمیز داده بودند. مقصر اصلی در همه سال‌ها سران هستند جز سال‌هایی که پدر من بوده. 

اگر ۱۰ - ۱۵ قطعه زمین در قم داشتیم الان ۳ قطعه مانده. هی ساختیم و فروختیم و خوردیم. شورای نگهبان با لابی ما را ردصلاحیت می‌کند. رهبری درباره خاطرات پدرم تاکنون نظری اعلام نکرده‌اند. 

احمدی‌نژاد گفت این قانونی که پسر خواسته و پدر تصویب کرده را ابلاغ نمی‌کنم. در دولت احمدی‌نژاد یک کار بهتری نسبت به دولت‌های قبل انجام شد و آن اینکه وقتی آمد یک‌دفعه ۱۰ هزار اتوبوس خرید.
توییت جدید طالبی دارستانی با هشتگ محاکمه ظریف و روحانی
مهری طالبی دارستانی در واکنش به شایعه سکته‌اش، ضمن تکذیب خبر، از پیگیری مطالبات خود پس از بهبودی کامل خبر داد و از همه کسانی که در روزهای اخیر جویای احوال او بودند، قدردانی کرد.

مهری طالبی دارستانی در حساب کاربری خود در ویراستی نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم، جان خودم و عزیزانم به فدای امام خامنه‌ای حفظه‌الله و نظام همیشه پاینده‌ی جمهوری اسلامی ایران 

از تمامی بزرگواران که این چند روز جویای احوال بودند سپاسگزارم.

به محض بهبودی کامل مطالبه را با قوت از سر می‌گیریم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
Persian2600 - استکهلم، سوئد
افسوس که بی بی حان این بشکه .....و پهن رو بدرک واصل نکرد، ولی امیدوارم این هم بزودی زود به حسابش رسیدگی بشه.
جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
۳۵
arian1 - ابادان، ایران

ان زمان که دین منفور و پلید اسلامی می توانست در ذهن ایرانیان نفوذ بکند خیلی وقت است که گذشته است و اسلام در نژد مردم به یک دین .....انگیز و کثیف تبدیل شده است.
جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: اگر ایران برای احیای توان اتمی خود تلاش کند، دوباره آن را نابود می‌کنیم
  • پسر نصرالله در مراسم رسمی خامنه‌ای؛ اسرائیل:«تا جمهوری اسلامی هست، این زالوها دست از ایران برنمی‌دارند.»
  • بلاغ مبین؛ از قرارگاه جدید خامنه‌ای برای مهندسی افکار عمومی چه می‌دانیم؟
  • جشن‌های خیابانی در شهرهای سوریه پس از رأی مجلس نمایندگان آمریکا به لغو تحریم‌های «قیصر»
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • هر آنچه که ناخن‌های پا در مورد سلامتی به ما می‌گویند؛ از تغییر رنگ و شکل تا بیماری!
  • اعترافات تکان‌دهنده قاتل سریالی آبادان در دهه ۸۰: «تا دختری را نمی‌کشتم، آرام نمی‌شدم»
  • احمد علم‌الهدی: زنان طلبه در خانواده‌ها نفوذ کنند؛ حوزه علمیه: اینترنت به مشروع و غیرمشروع تقسیم شود
  • +256جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +213پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +109مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +102نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +96چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +93یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو
  • +85برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +82اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +75فرستاده ویژه ترامپ: در خاورمیانه دموکراسی نداریم؛ «سلطنت خیرخواه» کارآمدترین شکل حکومت است
  • +72هشدار سناتور تام کاتن به پنتاگون درباره احتمال جاسوسی «آرین طباطبایی» برای ایران