آمریکا برای اطلاعات درباره دو ایرانی دخیل در حملات سایبری ۱۰ میلیون دلار جایزه تعیین کرد

ایران اینترنشنال: برنامه «پاداش برای عدالت» وزارت خارجه آمریکا جایزه‌ای تا سقف ۱۰ میلیون دلار برای ارائه اطلاعات به‌منظور شناسایی و مکان‌یابی دو ایرانی تعیین کرد که تحت «هدایت دولت خارجی و با نقض قانون کلاهبرداری و سوءاستفاده رایانه‌ای» عملیات حمله سایبری علیه زیرساخت‌های آمریکا انجام داده‌اند.

وزارت خارجه آمریکا با انتشار اطلاعات و تصاویر فاطمه صدیقیان کاشی و محمدباقر شیرین‌کار، نوشت که آن‌ها عوامل گروه «شهید شوشتری»، وابسته به سازمان اطلاعات سپاه پاسداران هستند که در «کارزار حملات سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی آمریکا» دست داشته‌اند.


طبق این بیانیه، صدیقیان و شیرین‌کار رابطه نزدیکی دارند و صدیقیان در برنامه‌ریزی و اجرای عملیات سایبری با شیرین‌کار همکاری می‌کند.

به گفته وزارت خارجه آمریکا، «شهید شوشترى» یک سازمان سایبری وابسته به فرماندهی سایبری-الکترونیکی سپاه پاسداران است که پیش‌تر با نام‌های «آریا سپهر آینده‌سازان»، «آینده‌سازان سپهر آریا»، «ایمن نت پاسارگاد»، «ایلیانت گستر» و «نت پیگرد سماوات» معرفی شده است.

به گفته برنامه «پاداش برای عدالت»، اعضای این گروه با عملیات هماهنگ سایبری و اطلاعاتی موجب خسارت مالی گسترده و اختلال در فعالیت شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی آمریکا شده‌اند. این کارزارها زیرساخت‌های حیاتی در بخش‌های خبر، حمل‌ونقل دریایی، گردشگری، انرژی، مالی و مخابرات را در آمریکا، اروپا و خاورمیانه هدف قرار داده‌اند.

در گزارش ایالات متحده آمده است که از مرداد ۱۳۹۹، عوامل «شهید شوشترى» یک کارزار چندوجهی را برای هدف قرار دادن انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آغاز کردند.

پیش از آن نیز این گروه با استفاده از هویت‌های جعلی، در طرح‌ریزی عملیات‌های اطلاعاتی و سایبری نقش داشته است.

وزارت خارجه آمریکا یادآوری کرد که ۲۷ آبان ۱۴۰۰، وزارت خزانه‌داری این کشور «شهید شوشترى» را که آن زمان با نام «ایمن نت پاسارگاد» فعالیت می‌کرد، همراه با شش کارمندش به‌دلیل تلاش برای تاثیرگذاری بر انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تحریم کرد.

همان زمان، «پاداش برای عدالت» بر نقش سید محمدحسین موسی‌کاظمی و سجاد کاشیان در تلاش برای مداخله خارجی در انتخابات آمریکا تاکید کرده بود.

این برنامه از هر فردی که اطلاعاتی درباره شیرین‌کار، صدیقیان کاشی، گروه «شهید شوشترى» یا افراد و نهادهای مرتبط با فعالیت‌های مخرب سایبری علیه زیرساخت‌های حیاتی آمریکا یا دخالت خارجی در انتخابات آمریکا دارد، خواست از طریق «کانال گزارش‌دهی مبتنی بر تور» با برنامه «پاداش برای عدالت» تماس بگیرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

خخخ فاطمه و محمد چه اسامی هم که دارند.
‌چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
۴۶
antifascism - تهران، ایران
قیافه این دو اسکل به هرچی میخوره الا هکر
‌چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
۷۲
senator x - تهران، ایران
هنوزبطور کامل و رسمی(هوش مصنوعی)وارد کار زار نشده؛؛این همه نفوذ سایبری هست!!.از همان 20سال پیش بدوستانم گفتم که من باین اینترنت و کامپیوتر و سیستم های ماهواره ائی اطمینان و اعتقاد ندارم.همان دفتر؛دستکهای قدیمی اعتبار و اطمینانشان بیشتر است.در حال حاضر هیچ انسانی؛هیچ سازمانی؛هیچ سیستمهای بانکی و و و در دنیا ساپورت نیستند و در آینده هم وضع بدتر هم میشود.بطور مثال سازمانهای پنتاگون و سیا آمریکا در سال صدها و شاید میلیونها دلار بابت تغیر رمزها و کدها ی خود میدهد از ترس شناسائی آنها.با اینحال ایت اتفاقات هم میافتد.بهر حال امیدوار این دو نفر هرچه زودتر گفتار شوند
‌چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +370شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +285شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +264شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +221رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +166علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +158پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +133ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴