ترامپ می‌گوید به زودی دستور می‌دهد به قاچاقچیان‌تروریست‌ که از ونزوئلا به آمریکا مواد منتقل می‌کنند حملات زمینی شود

 دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در کنار پیت هگست، وزیر جنگصدای آمریکا: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بار دیگر هشدار داد که «خیلی زود» و در چارچوب گسترش کارزار سه‌ماهه عملیات دریایی علیه «قاچاقچیان‌تروریست» که از ونزوئلا مواد مخدر به آمریکا منتقل می‌کنند، دستور حملات زمینی را صادر می‌کند.

او روز سه‌شنبه و در پایان نشست هیئت دولت گفت: «ما قرار است این حملات زمینی را آغاز کنیم. می‌دانید، عملیات زمینی خیلی آسان‌تر است... و ما مسیرهایی را که آن‌ها می‌روند می‌شناسیم. همه‌چیز را درباره‌شان می‌دانیم. می‌دانیم کجا زندگی می‌کنند. می‌دانیم بدها کجا زندگی می‌کنند. و خیلی زود این کار را شروع می‌کنیم.»


این کارزار نظامی با یک حمله هوایی در دوم سپتامبر آغاز شد؛ حمله‌ای که مقام‌های آمریکایی گفتند یک قایق متعلق به باند ونزوئلایی «ترن د آراگوآ» را هدف قرار داد؛ قایقی که به گفته آن‌ها، در آب‌های بین‌المللی کارائیب مواد مخدر به مقصد بازار آمریکا حمل می‌کرد.

ترامپ برای نخستین‌بار در تماس روز شکرگزاری با نیروهای آمریکایی در ۲۷ نوامبر گفت آمریکا «خیلی زود» اقداماتی را برای متوقف‌کردن قاچاقچیان‌تروریست در خشکی آغاز خواهد کرد.

ترامپ در سخنان سه‌شنبه خود گفت: «اگر لازم باشد، در خشکی هم حمله می‌کنیم، همان‌گونه که در دریا حمله می‌کنیم.»

در یک نشست خبری همان روز، کینگزلی ویلسون، سخنگوی پنتاگون، گفت آمریکا از زمان آغاز این کارزار ۲۱ حمله علیه قایق‌های حامل مواد مخدر در کارائیب و شرق اقیانوس آرام انجام داده است و در این حملات ۸۲ قاچاقچی‌تروریست کشته شده‌اند.

پیت هگست، وزیر جنگ، که در نشست هیئت دولت کنار ترامپ نشسته بود، جزئیات دقیق‌تری از نخستین حمله کارزار در دوم سپتامبر ارائه کرد؛ حمله‌ای که بنا بر گزارش روز دوشنبه سخنگوی کاخ سفید، کارولین لیویت، شامل چند حمله هوایی به قایق هدف بود.

هگست گفت او بنا بر دستور ترامپ و پس از دریافت اطلاعات لازم برای اطمینان از مشروعیت عملیات، دستور حمله به قایق را صادر کرد.

او گفت: «من آن حمله نخست را به‌صورت زنده دیدم. همان‌طور که می‌توانید تصور کنید، در وزارت جنگ کارهای زیادی داریم، بنابراین نماندم تا یک یا دو ساعتی که همه بررسی‌های دیجیتال انجام می‌شود. به جلسه بعدی رفتم. چند ساعت بعد فهمیدم فرمانده... ادمیرال بردلی تصمیم درستی گرفت و در نهایت قایق را غرق کرد و تهدید را از میان برداشت. او قایق را غرق کرد و تهدید را از بین برد، و این تصمیم درستی بود.»

در پاسخ به پرسشی درباره این‌ که آیا بعد از نخستین ضربه به قایق کسی زنده مانده بود، هگست گفت: «من شخصا کسی را ندیدم... چون قایق در آتش بود. در آتش و دود منفجر شد. چیزی دیده نمی‌شد. به این وضعیت می‌گویند مه‌گرفتگی جنگ.»

ترامپ گفت «حملات دقیق» نیروهای آمریکایی با جلوگیری از ورود مواد مخدر مرگبار به آمریکا، در حال نجات جان صدها هزار نفر است. او گفت مواد مخدری که قاچاقچیان‌تروریست وارد آمریکا می‌کنند، سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار نفر را کشت.

با این حال، او گفت کارزار نظامی‌اش بیش از ۹۰ درصد قاچاق مواد مخدر از مسیر دریایی را «از میان برده» و این امر آمار مرگ‌ومیر ناشی از مواد مخدر را در سال جاری «به‌شدت پایین آورده است.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
اینا همش بهونه هست دنبال نفتشون هست.
‌چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
۲۷
romano - تهران، ایران
نگران دموکراسی در هر جا که منابع داره.
‌چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +215پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت