انتشار اولین آلبوم شروین حاجی‌پور خبرساز شد

بی بی سی: شروین حاجی‌پور، خواننده و ترانه‌سرا، خبر داد که اولین آلبومش با عنوان «واقعی» در دی ماه منتشر خواهد شد و از مخاطبانش خواست این آلبوم را «قانونی» خریداری کنند. برخی هم در شبکه‌های اجتماعی از انتشار این آلبوم با «مجوزهای دولتی» انتقاد کرده‌اند.

شروین حاجی‌پور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ممنونم که با تهیه قانونی این مجموعه از ما حمایت می‌کنید تا تو مسیرمون واقعی بمونیم.»


روزنامه هم‌میهن در گزارشی نوشت این آلبوم «پس از کسب همه مجوزهای لازم حالا برای پیش‌فروش رسمی، در سایت رسمی این خواننده ارائه شد.»

برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به آقای حاجی‌پور انتقاد کرده‌اند که او در حالی از انتشار با مجوز آلبومش خبر می‌دهد که کمتر از دو هفته پیش از محدودیت رفت‌وآمد در برخی از اماکن عمومی گلایه کرده بود.

شروین حاجی‌پور کمتر از دو هفته پیش (۱۷ آبان ماه) با انتشار ویدئویی در اینستاگرامش از منع ورودش به باشگاه‌های ورزشی و کنسرت، ممانعت از اجاره خانه و محرومیت از این قبیل حقوق شهروندی خبر داده بود.

شروین حاجی‌پور در این ویدئیوی کوتاه گفت:‌ «من نماندم در این کشور که گوشه خانه‌ام بنشینم یا تحقیر شوم یا نتوانم کار یا ورزش کنم.»اما از انتشار آلبوم آقای حاجی‌پور استقبال هم شده است و رسانه‌های ایران نوشته‌اند که استقبال خوبی از پیش‌فروش آلبوم شده است.

آلبوم «واقعی» را با موسسه فرهنگی هنری آراد پخش کرده است.

این موسسه در زمینه «اجرا و برگزاری کنسرت و همایش، اخذ مجوز شعر و آلبوم، تهیه و تولید آثار صوتی، و فروش بلیط کلیه کنسرت‌ها و تئاترها» فعالیت می‌کند.

نام شروین حاجی‌پور نخستین بار پس از آن مطرح شد که قطعه «برای …» را در جریان اعتراض‌های زن، زندگی، آزادی منتشر کرد که به یکی از نمادهای این جنبش تبدیل شد.

ترانه «برای» برنده جایزه گرمی بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی در سال ۲۰۲۳ شد.

حکومت ایران مدتی بعد شروین حاجی پور را بازداشت و فعالیت‌هایش راذ محدود کرد.

او به خاطر ترانه «برای...» سه سال و هشت ماه زندان محکوم شد اما در مهر ۱۴۰۳ گفته بود اجرای حکم زندانش متوقف و پرونده‌اش مختومه شده است.

شماری از هنرمندان و فعالان، کارزاری را برای تبرئه و توقف اجرای حکم شروین حاجی‌پور به راه انداخته‌ بودند و چهره‌هایی از جمله همایون شجریان و شهرام شب‌پره در شبکه‌های اجتماعی حکم زندان او را محکوم کردند و خواهان لغو آن شدند.

شروین حاجی‌پور ۲۲ دی گذشته همزمان با انتشار ترانه جدیدش نام «آشغال» بار دیگر در اینستاگرام نوشت که برای چندمین بار به خاطر خواندن این ترانه احضار شده است.

ترانه «آشغال»، نوعی واکنش به محدودیت‌های قضائی و امنیتی و اشاره‌ای تلویحی است به موضوع «ماندن یا رفتن» یا همان مهاجرت که این روزها به دغدغه بسیاری از ایرانیان تبدیل شده است.

این ترانه طی کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار در صفحه اینستاگرام شروین حاجی‌پور بیش از یک و نیم میلیون بار پسندیده شد و ۳۰ میلیون بار هم شنیده و تماشا شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۴
کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان
چرا باید یه عده معترض باشن که چرا شروین مجوز گرفته؟!!!. قاعدتا باید اعتراض کنیم چرا مابقی نگرفتن و اساسا چرا باید از دولت برای ترانه خوانی مجوز گرفت. در زمان پهلوی هم این مسخره بازی مجوز گرفتن بود. ترانه خوانی مردم چرا باید به مجوز حکومت نیاز داشته باشه آخه؟
‌سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
چوب نو سر سگ بزنی تو این مملکت شیعه زده اپوزرتسیون میده بیرون کار به جایی رسیده که توله هاشمی رفسنجانی فاحشه رفسنجانی هم شده اپوزرتسیون و سالی یک بار میره بلاد فبرای جهاد نکته اینها کم بودن این مردک بی‌هویت بی‌مصرف هم حاجی زایده هم به گله اونها اضافه شد و ایشون هم آلبوم عکس توده بیرون که نمونه زیر ابدو برداشتنش را به رخ دنیا بکشه بلکه یک باجناق پولدار هم برای ایشون پیدا بشه
‌سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
نوکر آخوندهای الاغ به توان دو . با آن یک گرم مغز هنوز به آن درجه از شعور نرسیدی که فکر سیاسی داشتن نیاز به مجوز ندارد و هر کسی می‌تواند عقیده سیاسی اش را داشته باشد. بی ریشه تا کی میخواهی در جرگه ببعی ها چرا کنی؟؟ هر کس عقیده ای دارد و توسط دیگران تایید یا بایکوت می‌شود. حتی تحلیل می‌شود. بهتر چرا کن ‌شاید مغزت رشد کند
‌سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +123ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو