سازمان ملل: شلیک نیروهای اسرائیلی به دو فلسطینی در کرانه باختری شبیه اعدام فراقضایی بود

سازمان ملل متحد می‌گوید به نظر می‌رسد کشتن دو مرد فلسطینی در کرانه باختری که ظاهرا تسلیم شده بودند به دست نیروهای اسرائیلی، یک «اعدام فراقضایی» بوده باشد.

در تصاویر منتشرشده از تلویزیون سرزمین‌های فلسطینی دیده می‌شود که نیروهای امنیتی اسرائیل پس از آنکه دو مرد در شهر جنین در شمال کرانه باختری تسلیم شدند، به آنها شلیک کردند.


در این ویدیو دیده می‌شود که آنها از ساختمان بیرون می‌آیند، پیراهن خود را بالا می‌زنند و روی زمین دراز می‌کشند؛ رفتاری که نشان‌دهنده تسلیم شدن آنهاست. سپس نیروهای اسرائیلی آن‌ها را دوباره به داخل ساختمان هدایت می‌کنند و بعد به آن‌ها شلیک می‌کنند.جرمی لورنس، سخنگوی دفتر حقوق بشر سازمان ملل در ژنو به خبرنگاران گفت: «ما از کشتار بی‌پروای دو مرد فلسطینی توسط پلیس مرزی اسرائیل در جنین، که به نظر می‌رسد یک اعدام فراقضایی دیگر است، به شدت شوکه هستیم.»

ارتش و پلیس اسرائیل روز پنجشنبه اعلام کردند که درباره این تیراندازی تحقیقاتی آغاز کرده‌اند و مدعی شدند نیروها به سوی «افرادی مظنون» که از یک ساختمان خارج شده بودند، آتش گشودند.

آقای لورنس اظهارات ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل را «نفرت‌انگیز» توصیف کرد.

به گفته او تنها در ماه نوامبر نیروهای امنیتی اسرائیل ۲۱ فلسطینی را کشته‌اند که ۹ نفرشان کودک بوده‌اند.

گروه فلسطینی جهاد اسلامی روز جمعه اعلام کرد یکی از این دو مرد از فرماندهان و دیگری از نیروهای این گروه بوده است.

برادر یکی از این دو مرد گفت: «این اقدام واقعا وحشیانه بود. فردی که دست‌هایش را بالا می‌برد و تسلیم می‌شود را می‌توان بازداشت کرد اما از کشتن او به چنین شیوه حشیانه‌ای درست نیست.»

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین، که اداره مدنی محدودی در کرانه باختری دارد، این تیراندازی را «یک قتل فراقضایی شنیع» و جنایت جنگی خواند و آن را محکوم کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا
اسراییلی های حروم… ز
یکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۴
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
این جاهلان فارسی گپ‌زن که خود را حامی این قاتلان بچه‌کش میدانند، بدانند که از برای اینها فرقی ندارد که از چه نهضتی می‌باشی. همینکه از خاورمیانه استی کافیست که همه‌اتان را به همین شکل مردار کنند.
یکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۰
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
۱-شک نکنید که بعدازپایان این کشتارها،ماسک ازچهره دنیای مدعی مدرن ودمکراتیک خواهدافتاد.همین حالا پرسش های زیادی درمدارس کشورهای غربی ازآموزگاران در رابطه این قتل عام ها هرروز مطرح میشود.دقت کنیدمثلا درموقع فصل شکاراگرقانون تعادلی حفظ نشود ویاخارج ازفصل شکاری صورت بگیرد،متخلف علاوه برجریمه چندین ماه یا سال بزندان می افتد.ولی حالا ببینید که دولت دست راستی فاشیستی ناتانیاهو حتی ازشکارکودکان هم نمی گذرد.دراین راستا هم فرقه فاشیستی پهلوی از این جنایات حمایت میکند.
یکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۶
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
۲-اوباشان این فرقه پهلوی در رابطه با جنایات خامنه ای سکوت مرگ می گیرند.هرقوم وشخصی که بگویدجاویدشاه بزرگش میکنند،ولی درقبال جمعه سیاه یا کشتاردرجاهای دیگربی تفاوت عبورمیکنند.نمونه اش یک پیرمرد۹۲ساله پوشکپوش صهییونیست راجع به قتل این ۲نفرمی نویسد:فرزندان رشید اسرائیل ان ها را مستقیما فرستاده اند پیش حوری ها.یا شاه الهی شترمرغ هم همینطور.کسی که ازقتل عام وجنایات حمایت میکند،به هیچکس رحم نمیکند.بطوریقین اگراین فاشیستهای دست راستی پهلوی به قدرت برسند،همان کاری را بامخالفین خود میکنند چون قصاب صهییونیست.
یکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو