علی خامنه‌ای: آمریکا و اسرائیل در جنگ ۱۲روزه، کتک خوردند

ایران وایر: «علی خامنه‌ای»، شامگاه پنج شنبه ۶آذر۱۴۰۴، در گفت‌وگویی که رسانه‌های داخلی آن را «زنده» توصیف کردند، درباره جنگ ۱۲روزه گفت که آمریکا و اسراییل در این جنگ «کتک خوردند» و «دست‌خالی برگشتند و به اهداف‌شان نرسیدند.» 

رهبر جمهوری اسلامی در پیام ویدیویی خود ضمن تایید این‌که در روزهای جنگ، «ما خسارت‌هایی دیدیم و جان‌های عزیزی از دست ما رفتند» آن‌چه رخ داد را «طبیعت جنگ» توصیف کرد و گفت: «رژیم صهیونیستی بیست‌سال برای این جنگ برنامه‌ریزی و آماده‌سازی کرده بود. بیست‌سال برنامه‌ریزی برای این‌که یک جنگی در ایران رخ بدهد و مردم تحریک بشوند و با آن‌ها همراهی کنند، با نظام بجنگند، اما دست خالی برگشتند.»


علی خامنه‌ای ادعا کرد: «حتی کسانی که با نظام زاویه هم داشتند در کنار نظام قرار گرفتند، یک اتحاد عمومی در کشور به‌وجود آمد که باید این را قدر دانست و نگه داشت.»

 او  تاکید کرد که جمهوری اسلامی در جنگ ثابت کرد که «کانون اراده و قدرت» است.

خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «آمریکا از پیشرفته‌ترین پدافند،‌ هواپیماها و زیردریایی‌ها استفاده کرد، اما نتوانست به آن‌چه می‌خواهد برسد. ملت ایران، هم آمریکا را شکست داد هم صهیونیست‌ها را شکست داد.»

بخشی از سخنان علی خامنه‌ای به‌دفاع از نیروی بسیج و اقدامات آن در ایران اختصاص داشت. او در توصیف افرادی که چهره‌های اصلی برنامه هسته‌ای ایران بوده و در جریان جنگ ۱۲روزه کشته شدند، گفت: «دانشمندانی که در جنگ ۱۲روزه به شهادت رسیدند، همه بسیجی خالص و ارزشمند بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۷
romano - تهران، ایران

گور بابای خامنه‌ای ولی دشمن را له کردیم. باز هم بیایید بدتر میزنیم.
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۹
۶۰
Geelongcats - سیدنی، استرالیا

تمام بمب افکن های آمریکا را سرنگون کردین و پایگاه های آمریکا را در منطقه بمباران و نابود کردین. البته در توهم خود تل آویو و حیفا را نیز با خاک یکسان کردید. یک پیروزی دیگر به جمع توهمات حضرت آقا اضافه شد.
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۴
۵۸
مهدی52 - روتردام، هلند

هنوز عکس و فیلمی که از سوراخی که توش قایم شده بودی موجوده معلومه که کتک خورد و کی ظرف مدت چند دقیقه تمام فرماندهان ۳پا رو غیب کرد😆😆😆
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۸
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

وقتی تریاک رو با هرویین و حشیش و کوکایین و شیشه و کراک و دوغ آبعلی و عنبرنسا و ادرار شتر باکره و پشمک حاج عبدالله قاطی کنی نتیجه میشه این😅🤭🤭
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۹
۴۱
iran1 - آرلون، بلژیک

این شکلی هم میشه فکر کرد، تو و دوستان آخوند و چپولت نبودید یا در کاری که براش ساخته شدید قرار داشتید، نه تنها ایرانی ها و حتی مردم منطقه در نیم قرن گذشته زندگی بهتری داشتند، بگذریم از اینکه جنگ دوازده روزه که هیچ، شاید بقیه جنگ ها هم در منطقه یا انجام نمیشد یا سریع تر تموم میشد.
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۹
۷۲
senator x - تهران، ایران

ترام اگه برای کتک خوردن آماده ائی,پس زود بیا و این علی چلاغ را منتظر نگذار.البته با دادش نتانیاهو بیا
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۵
۵۱
حق گو لندن - لندن، انگلستان

یعنی در وقاهت دست کانادا نشینان اوه مای گاد ام کانادین جیپسی از نوع یخزدش را بسته ! مملکت را به نابودی کشید این لجن اخوند .
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۶
۷۰
sabbas - لندن، انگلستان
شما هرگز نمی‌توانید در برابر ملاها پیروز شوید. اگر آنها را بکشید، می‌گویند شهید هستند و به بهشت ​​می‌روند و اگر شکست بخورید، می‌گویند کار خدا بوده و به بهشت ​​می‌روید. بنابراین بهترین کار این است که آنها را سرخ کنید مثل قاسم گچکاری که واسه ترامث خط و نشون میکشید.....ببیند درجه حماقت را.
شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +214پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت