معاون وزیر خارجه ایران: آمریکا هنوز برای یک مذاکره نتیجه‌محور آماده نیست

العربیه: سعید خطیب‌زاده معاون وزیر خارجه ایران در اظهاراتی گفت که هر چند کانال‌ها بین ایران و آمریکا زیادند، «اما پیام‌ قابل اعتنا کم است» که بتوانیم روی آن‌ها کار کنیم. او تاکید کرد طرف مقابل هنوز برای یک «مذاکره واقعی و نتیجه‌محور» آماده نیست.

به گزارش خبرگزاری «ایسنا» خطیب‌زاده درباره احتمال جنگ دوباره افزود: «ما تمام تلاش خود را برای جلوگیری از آن انجام می‌دهیم. همچنین در تلاشیم تا محاسبه استراتژیک تل‌آویو و واشینگتن را تغییر دهیم: ایران هدف آسانی نیست، همانطور که در دوازده روز دفاع ملی و میهنی خود در برابر مهاجمان نشان داد.»


او درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت: «توهماتی مانند توقف کامل غنی‌سازی در ایران یا تلاش برای محروم کردن ایران از حقوق اولیه‌اش، قابل قبول نیست.»

خطیب‌زاده با اشاره به اینکه زیرساخت‌ها و تجهیزات کشور در جنگ دوازده روزه «آسیب دیده‌اند» تاکید کرد که برنامه هسته‌ای ایران «تعطیل‌ناپذیر» است.

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در روزهای گذشته اعلام کرد که درخواست‌ها برای مذاکره دوباره با تهران مطرح شده است.

اسرائیل و آمریکا در جریان جنگ دوازده روزه تاسیسات هسته‌ای ایران را در نطنز، اصفهان و فردو بمباران کردند. پیش از این حملات، هیئت‌های ایرانی و آمریکایی پنج دور به طور غیرمستقیم گفت‌وگو کرده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
paksan - ایران، ایران
دقت کنید، اینطور حرف زدن قشنگ و دقیق هستش و کاملا واقعیت موضوع را میرساند.
‌سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +382شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +296شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +267شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +230رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +160پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +142ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +139استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد