ترامپ: خلبانان بمب‌افکن‌های B-۲ برای مدت ۲۲ سال چگونگی حمله به سایت‌های ایران را تمرین کرده بودند

یورونیوز: دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده می‌گوید خلبانانی که با بمب‌افکن‌های B-2 در ژوئن سال جاری به سایت‌های هسته‌ای ایران حمله کردند، مدت ۲۲ سال این ماموریت را شبیه سازی و تمرین کرده بودند.

او در جریان گفتگو با نورا اودانل، خبرنگار شبکه خبری «سی‌بی‌اس» در ۳۱ اکتبر، با اشاره به دعوتش از خلبانان این بمب افکن‌ها به کاخ سفید گفت: «آنها چیزی به من گفتند که من نمی‌دانستم. آنها گفتند که "ما برای مدت ۲۲ سال این مسیر را تمرین کردیم. ما و همکاران پیشین ما مدت ۲۲ سال انجام این حمله را تمرین کردیم. سه بار در هر سال و به مدت ۲۲ سال. و شما تنها رئیس جمهوری بودید که به ما اجازه دادید تا ماموریتمان را انجام دهیم".»


ترامپ همچنین گفت که این هواپیماها برای رسیدن به خاک ایران و انجام این عملیات ۳۷ ساعت پرواز کردند.

ترامپ سپس به تحسین این خلبانان پرداخت که به گفته او، در نیمه‌های شب و تاریکی کامل، توانستند تک تک سایت‌های هسته‌ای ایران را بطور دقیق هدف قرار دهند و بمب‌ها را به اعماق کوه‌ها بفرستند و منفجر کنند و سپس محل را ترک کنند.
«ایران می‌خواهد توافق کند»
ترامپ درباره تمایل ایران برای توافق نیز گفت: «ایران می‌خواهد توافق کند. آنها این را نمی‌گویند و احتمالاً نباید بگویند... هیچ معامله‌گر خوبی این کار را نمی‌کند. اما ایران واقعاً می‌خواهد توافق کند.»

او افزود که «کلید صلح خاورمیانه، از بین بردن پتانسیل هسته‌ای» ایران بود که واشنگتن به کمک بمب‌افکن‌های B-2 این کار را انجام داد.

ترامپ تاکید کرد که ایران اکنون «هیچ توانایی هسته‌ای» ندارد و افزود: «آژانس انرژی اتمی گفت که این ضربه، حتی قوی‌تر از آن چیزی بود که هر کسی تصور می‌کرد و آن خلبانان کار بزرگی انجام دادند.»
در صورت وجود «ایران هسته‌ای» هیچ توافقی ممکن نبود
ترامپ همچنین در پاسخ به پرسش خانم اُدانل در این باره که آیا می‌تواند نخست‌وزیر اسرائیل را متقاعد به رسمیت شناختن کشور فلسطین کند، گفت: «نتانیاهو نخست‌وزیر زمان جنگ است. من با او خیلی خوب کار کردم.... او فرد بسیار با استعدادی است و فردی است که قبلاً هرگز تحت فشار قرار نگرفته است. او همان فردی است که شما در وضعیت کنونی در اسرائیل به آن نیاز داشتید و این بسیار مهم است.... من او را تحت فشار قرار دادم. از بعضی کارهایش خوشم نیامد و دیدید که در قبال آن‌ها چه کار کردم. ما ایران را به شدت تحت فشار قرار دادیم، و بعد زمان توقف [درگیری‌ها] فرا رسید و ما آن را متوقف کردیم.»
آگهی

ترامپ در پاسخ به پرسشی در این باره که ولیعهد عربستان سعودی گفته است بدون عملی شدن راه حل «دو کشور» به توافق ابراهیم نخواهند پیوست نیز گفت: «فکر می‌کنم او خواهد پیوست. ما یک راه حل خواهیم داشت؛ نمی‌دانم که آیا دو کشوری خواهد بود یا نه. این به اسرائیل و دیگران و من بستگی دارد. اما نکته اصلی این است که اگر ایران هسته‌ای داشتید، هرگز نمی‌توانستید هیچ نوع توافقی داشته باشید.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
ASH. ASH - هنگ کنگ ، هنگ کنگ
و نیم قرن که آشوب در خاورمیانه با همراهی و حمایت از ج ا و دوشیدن عرب ها رو تمرین میکنید
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
۲۶
romano - تهران، ایران
عجب گرفتاری شدیم از دست این دیوانه‌ها. ج ا کم بود باید شرو ورهای اینها رو هم نقد کنیم. خلبان نیروی هوایی آمریکا مدت خدمت ۱۰ سال نیروی دریایی ۸ سال حداکثر با شرایط استاد پروازی و تست مدلهای جدید میتوانند ۲۰ سال خدمت کنند (تازه اگر واقعا ارتش جایگزین نداشته باشد). بطور مثال یاسمین مقبلی بعد از خدمت بعنوان خلبان جنگنده به ناسا رفت (ناسا هنوز یکان ارتش حساب میشه ولی سازمان جدا) و الان بازنشسته حساب میشه. اینه اخباری که شما میخوانید.
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸
۷۱
senator x - تهران، ایران
یعنی خلبانهای 52ب مانند سیاستمداران آمریکائی,انقدر خنک هستند؟
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +203رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +158جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +115پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +89هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!