سرقت مسلحانه از موزه لوور پاریس در چهار دقیقه

دویچه وله: رشیده داتی، وزیر فرهنگ و ارتباطات فرانسه در پیامی در شبکه اجتماعی  اکس (توییتر سابق) اعلام کرد: «بامداد یکشنبه ۱۹ اکتبر هنگام بازگشایی موزه لوور، یکسرقت مسلحانه  رخ داده است».

او نوشت در جریان این سرقت هیچکس آسیب ندیده است، اما جزئیاتی درباره نحوه وقوع سرقت یا این‌که دقیقاً چه چیزی ربوده شده، ارائه نکرد.


به گفته مسئولان موزه، لوور در روز یکشنبه به "دلایل فوق‌العاده" تعطیل خواهد بود. داتی افزود: «تحقیقات در حال انجام است.» به گفته اطرافیان وزیر، یک یا چند نفر به‌طور غیرقانونی وارد موزه شده‌ا‌‌ند.
سرقت احتمالی جواهرات ناپلئون
به گزارش روزنامه "پاریزین"، چندین قطعه جواهر به سرقت رفته است. سه سارق، در مجموع ۹ اثر از مجموعه ناپلئون و همسرش را ربوده‌اند.

با این حال، بزرگترین الماس این مجموعه در میان اشیای دزدیده‌شده نبوده است.

ظاهراً سارقان از بخشی از ساختمان که در آن عملیات ساختمانی در حال انجام بوده وارد موزه شده‌اند و از طریق آسانسور باربری توانسته‌‌اند به بخش شرقی موزه راه یابند. سارقان سرانجام با اسکوتر از محل حادثه فرار کرده‌اند.
نیاز فوری لوور به بازسازی
موزه لوور که قدمتی طولانی دارد، قرار است در سال‌های آینده به‌طور گسترده نوسازی و بازسازی شود.

در ابتدای سال جاری، مدیر موزه هشدار داده بود که تأسیسات فنی فرسوده‌اند و نوسانات دما ممکن است نگهداری برخی آثار هنری را با خطر مواجه کند.

او همچنین ورودی مشهور زیر هرم شیشه‌ای را از نظر ساختاری قدیمی و ناکارآمد دانسته بود.

این ساختمان در اصل برای پذیرش چهار میلیون بازدیدکننده در سال طراحی شده است، اما در سال گذشته تقریباً ۹ میلیون نفر از آن بازدید کرده‌اند.

یک مسابقه بین‌المللی معماری برای بازسازی موزه تا کنون برگزار شده است.

در جریان این بازسازی، قرار است که ورودی جدیدی برای موزه ساخته شود. اثر محبوب بازدیدکنندگان، یعنی تابلوی نقاشی "مونالیزا"  اثر لئوناردو داوینچی نیز در یک سالن اختصاصی به نمایش گذاشته خواهد شد.
موزه لوور پاریس پس از سرقت از گالری جواهرات سلطنتی تعطیل شد
بی بی سی: وزارت فرهنگ فرانسه می‌گوید موزه لوور پاریس صبح امروز پس از یک سرقت تعطیل شده است. موزه لوور هم اعلام کرده به خاطر «شرایط اضطراری» یکشنبه تعطیل خواهد بود.

به گزارش رسانه‌های فرانسه، مردان نقاب‌دار صبح روز یکشنبه و اندکی بعد باز شدن موزه، از طریق یک بالابر، وارد گالری آپولو در جناح مشرف به رود سن این موزه شده‌اند که محل نگهداری جواهرات سلطنتی فرانسه است.

وزارت کشور فرانسه در بیانیه‌ای گفت سارقان حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت محلی، بعد از باز شدن درهای موزه به روی بازدیدکنندگان، وارد گالری آپولو شده‌اند.

دادستانی پاریس اعلام کرده پرونده برای تحقیقات در مورد «سرقت جواهرات از لوور» گشوده شده است.

سارقان با شکستن پنجره وارد گالری شدند و با اسکوتر از محل فرار کرده‌اند. سارقان همچنین اره برقی‌های کوچکی به همراه داشته‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت کشور فرانسه در جریان این سرقت کسی آسیب ندیده است.
در گالری آپولو که مورد سرقت قرار گرفته، جواهرات سلطنتی متعلق به امپراتور فرانسه ناپلئون، ناپلئون سوم و همسرانشان نگهداری می‌شود.بر اساس گزارش‌های اولیه در رسانه‌های فرانسه، سارقان ۹ قطعه جواهر را از این موزه سرقت کرده‌اند اما وزارت کشور فقط گفته است که «فهرست کامل اشیای مسروقه در دست تهیه است.»

ارزش جواهرات مسروقه هنوز اعلام نشده اما وزارت کشور فرانسه آن‌ را «میراثی گرانبها با ارزش تاریخی» خوانده است.

در گالری آپولو جواهرات سلطنتی متعلق به امپراتور فرانسه ناپلئون، ناپلئون سوم و همسرانشان نگهداری می‌شود.

وزیر فرهنگ، رشیده داتی، به شبکه خبری تی‌اف۱ گفته که این سرقت را که حدود چهار دقیقه طول کشید افراد حرفه‌ای انجام داده‌اند.

خانم داتی گفت: «ما تصاویر سرقت را دیده‌ایم. آنها مردم را هدف قرار نمی‌دهند، با آرامش در عرض چهار دقیقه وارد می‌شوند، ویترین‌ها را می‌شکنند، غنیمت خود را برمی‌دارند و می‌روند. بدون خشونت، بسیار حرفه‌ای.»

او گفت که یک قطعه جواهر در بیرون موزه پیدا شده است که ظاهراً هنگام فرار از دست سارقان افتاده است.

تحقیقات پلیس اکنون روی جنوب شرقی ساختمان موزه لوور متمرکز شده است که نردبانی منتهی به بالکن گالری آپولو در آن به چشم می‌خورد.

روی این نردبان بالابری دیده می‌شود که معمولا برای انتقال مبلمان از آن استفاده می‌شود.

موزه لوور پاریس پربازدیدکننده‌ترین موزه جهان است و آثار هنری و گنجینه‌های گرانبهایی، از جمله تابلوی مونا لیزا اثر لئوناردو داوینچی در آن نگهداری می‌شود.
نردبان و بالابری که سارقان به کمک آن وارد موزه شده‌اند
تحقیقات پلیس اکنون روی جنوب شرقی ساختمان موزه لوور متمرکز شده است که نردبانی منتهی به بالکن گالری آپولو در آن به چشم می‌خورد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +518آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +452شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +317علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +297شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +258پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +251محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +217خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +212واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +209دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است