پدری در مشهد دختر ۲۹ ساله‌اش را کشت و جسدش را پس از قطعه قطعه کردن به آتش کشید

مردی ۵۵ ساله در مشهد دختر ۲۹ ساله خود را به قتل رساند و پیکر او را پس از مثله‌کردن به آتش کشید. رسانه‌های ایران گزارش دادند که پلیس این مرد را بازداشت کرده است. علت قتل «درگیری و مشاجره‌های خانوادگی» عنوان شده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، این مرد درباره انگیزه قتل دختر خود گفت: «او دو بار ازدواج کرده و جدا شده بود و وضعیت روحی مناسبی نداشت و به ما توهین می‌کرد.»


او افزود که در روز حادثه دخترش «رفتارهایش را تکرار کرد» و پس از آن بود که او تصمیم به قتل فرزندش گرفت.

پدر این دختر که نام و هویت او اعلام نشده، گفت: «ابتدا همه اعضای خانواده‌ام را به بهانه‌ای به بیرون از خانه فرستادم و دختر کوچکم را نیز به منزل یکی از بستگانم بردم. هنگامی که به خانه بازگشتم دوباره درگیری و مشاجره بین ما شروع شد و او بازهم با صدای بلند به من توهین کرد. این بود که ضربه‌ای به صورتش زدم و او با سر به زمین افتاد. دیدم خون‎ریزی شدیدی دارد و بعد هم جان خود را از دست داد.»

این مرد سپس جسد دخترش را در یک کارگاه تراشکاری مثله کرد و با بردن جسد به بیابان آن را آتش زد.
در سال‌های اخیر گزارش‌ها از قتل دختران به دست پدرانشان در ایران شدیدا افزایش یافته است. شکنجه، تجاوز، آزار جنسی، خودکشی یا قتل زنان در ایران، بارها و بارها گزارش شده‌ و نگرانی‌ها نسبت به بالا رفتن آمار زن‌کشی در ایران طی سال‌های گذشته زیادتر شده است.

ماده‌ ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی، پدر یا جد پدری را از قصاص به‌دلیل قتل فرزند معاف می‌کند. خلاءهای قانونی در ایران، به مردان پیام می‌دهد که «کشتن زنان مجازاتی جدی در پی ندارد».

اردیبهشت امسال، رسانه‌های ایران گزارش دادند فاطمه سلطانی، دختر ۱۸ ساله، به دست پدرش و با ضربات چاقو، مقابل چشمان مردم در یکی از خیایان‌های اسلام‌شهر به قتل رسید.

او به‌دلیل خشونت خانگی جدا از خانواده زندگی می‌کرد و در یک سالن آرایش زنانه در منطقه بیست‌متری اسلام‌شهر مشغول به کار بود.

روزنامه اعتماد ۲۵ فروردین در گزارشی در خصوص «زن‌کشی در ایران» نوشت که در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۱۳۷ زن و دختر به دست مردان نزدیک خود کشته شدند.

در این گزارش آمده بود که درصد بیشتر این زنان به دست همسران خود به قتل رسیده‌اند و درصد کمی به دست پدر، برادر، پسر، عمو، دایی و دیگر اعضای خانواده خود کشته شدند.

ایران‌اینترنشنال بهمن ۱۴۰۳ در گزارشی نوشت طی شش روز، هفت زن و دختر در شش شهر ایران به دست پدر، همسر یا دیگر بستگان خود به قتل رسیدند.

در این گزارش با اشاره به این‌که انگیزه وقوع این قتل‌ها «ناموسی یا اختلافات خانوادگی» عنوان شده، آمده بود که این موضوع باعث شده نگرانی‌ها نسبت به بالا رفتن آمار زن‌کشی در ایران افزایش یابد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو