نظر دونالد ترامپ درباره نمازخواندن چیست؟

رئیس جمهور آمریکا به تازگی سخنانی را در خصوص نمازخوانی در مدارس بیان کرده است.

فاکس نیوز، رسانه نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز گذشته در گزارشی به سخنان اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پرداخت و نوشت: فشار رئیس جمهور ترامپ برای حفاظت از دانش آموزان نمازخوان، آنچه را که سکولاریسم دزدیده است، بازمی‌گرداند؛ [و آن چیزی نیست جز] آزادی در زندگی و بیان آشکار ایمان.


به گزارش فرارو به نقل از فاکس نیوز، در این گزارش که به قلم دکتر «کنت اینگل» (Dr. Kent Ingle)، و با عنوان «ترامپ متوجه شد: نمازخوانها مشکل نیستند؛ ساکت کردن آنها مشکل است» منتشر شده، آمده است: «روز دوشنبه [هفته گذشته] در سخنانی از موزه کتاب مقدس در واشینگتن، رئیس جمهور ترامپ وعده‌ای روشن و به موقع صادر کرد. 

او متعهد شد که در سایه ریاست تجددگرایانه او، وزات آموزش ایالات متحده تضمین خواهد داد که هیچ دانش آموز و یا معلمی بخاطر نماز خواندن در مدارس عمومی مجازات نخواهد شد.»

بر اساس گزارش فاکس نیوز، در زمانه‌ای که بسیاری از آمریکایی‌ها در خصوص جهت گیری اخلاقی وزارت آموزش ایالات متحده نگرانی دارند، چنین شفافیتی نه تنها مورد استقبال قرار می‌گیرد، بلکه حتی بایستی خیلی زودتر از اینها اتفاق می‌افتاد.

نویسنده این مقاله سپس در ادامه می‌گوید: «به عنوان رئیس یک دانشگاه مسیحی، من شاهد هستم که چگونه نماز خواندن زندگی دانشجویان را شکل می‌دهد. من دیده‌ام [افراد نمازخوان] برای خردمندی، صلح و شجاعت به خدا روی می‌آورند و آن هم نه تنها بخاطر اینکه به آنها چنین چیزی گفته شده است؛ بلکه برای این که آنها آزاد هستند تا چنین کاری را انجام دهند. 

زمانی که دانش آموزان و دانشجویان اجازه داشته باشند تا تمامی خودشان، از جمله ایمانشان را به محوطه آموزشی بیاورند، آموزش قوی‌تر شده و شکل دهی پیدا می‌کند و برای همین نیز نبایستی این مسأله محدود به تنها مؤسسات خصوصی شود.»

نویسنده مقاله در ادامه می‌گوید: رئیس جمهور ترامپ به صراحت گفته است «برای اینکه ملتی عالی داشته باشیم، بایستی مذهب داشته باشیم»؛ او درست می‌گوید. قدرت کشور ما (آمریکا) همیشه مبتنی بر بنیان‌های اخلاقی مردمانش بوده است. زمانی که این بنیانها فرسوده شود، تمام چیزهایی که مبتنی بر آن است، از جمله شهروندی و حتی آزادی نیز آسیب می‌بیند.

نویسنده مقاله سپس می‌گوید: پیشنهاد رئیس جمهور ترامپ به معنای اجبار مذهبی به داخل کلاسهای درس نیست؛ بلکه در ارتباط با حمایت از آزادی بیان است. دانش آموزان بایستی حق داشته باشند تا کتاب مقدس بخوانند؛ بتوانند گروه‌های نماز و دعا شکل بدهند و مادامی که رفتارشان مخل دیگران نبوده و اجباری نیست، بتوانند در خصوص ایمانشان صحبت کنند.

نویسنده گزارش فاکس نیوز در انتهای گزارش می‌نویسد: تعهد ترامپ تنها به نمازخوانها در مدارس نیست؛ بلکه در ارتباط با بازگرداندن جایگاه ایمان درر زندگی است. درست است که به کودکان گفته شود که لازم نیست بخاطر بیان عقایدشان خجالت بکشند. آزادی مذهبیدموکراسی را تهدید نمی‌کند؛ بلکه آن را تقویت می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
پس لطفاً وضو گرفتن فراموش نشود!
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

بخاطره اینچیزا ک ترامپپ گفت نیست.شایدم باشه.ولی موضوه اینه.جامعهه یی که بیمذهب باشه0 در کوتاه مدت مثلن پنجسال آمار جنایت و قتل و دزدی بالامیره و در درازمدت مثلن بیست سال بپوچی میرسه و آمار خودکیشی بالا میره.
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
۴۴
paksan - ایران، ایران
نماز شیطان!!! چی بشود نمازی که این بخواد!!!!
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
۴۴
paksan - ایران، ایران
نخیر. تمام این صحنه سازی های دنیای جدایی دین از سیاست برای مردم عادی هستش و باید بفهمید تشکیل کشور اسرائیل اولین تلاش یک دین برای حکومت داری در خاورمیانه بود و عامل ایجاد حکومتهای دینی در خاورمیانه و جالبه تندروترین حکومت دینی خاورمیانه اسرائیل هستش ولی با کروات و ریش تراشیده و همین حکومت دینی حالا بقیه کشورها در خاورمیانه را متهم به تندروی و تشکیل حکومت دینی میکنه و برای سرنگونی یا ایجاد جنگ بین آنها تلاش میکنه. در غرب هم تمام کشورهای غربی بشدت مذهبی هستند و علت اینکه تقریبا تمام غرب و روسیه پشت اسرائیل هستند هم کاملا دلیل دینی داره چون مسیحیان معتقدند که وقتی یهودی ها بتوانند مسجدالقصی را خراب و معبد سوم را روی آن بسازند مسیح ظهور میکند و یهودی ها یا مسیحی میشوند یا قلع و قمع میشوند. یعنی تماما با دلایل مذهبی و دینی دارند مسلمانان و بقیه مردم منطقه را میکشند تا اون شرایط مثلا پیش بیاد حالا واقعا کی میدونه درست باشه یا نه ولی یهودی ها از یک طرف دارند منفعت میبرند و امیدوارم بتوانند غربی ها را مغلوب کنند از طرفی نیاز هست با این بهانه دینی مردم منطقه را بکشند.
دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +343اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +277نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +216سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +195اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +168پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای