تظاهرات هواداران گروه‌های راست‌گرا و مخالفان آنها در لندن + ویدیو

بی بی سی: مرکز لندن امروز شنبه( سیزده سپتامبر/۲۲ شهریور) صحنه رویارویی هواداران گروه‌های راست‌گرا و مخالفان آنها بود.

پلیس لندن تخمین زده است که حدود ۱۱۰ هزار نفر در تظاهراتی که تامی رابینسون، فعال ضد مهاجرت سازماندهی کرده بود به خیابان‌ها آمدند و ۵۰۰۰ نفر در سوی مقابل حضور داشتند.


این یکی از بزرگترین تظاهرات راست‌گرایان در دوران مدرن در بریتانیا بود که توسط تامی رابینسون سازماندهی شده بود.

آقای رابینسون تجمع امروز را «پادشاهی(بریتانیا) را متحد» کنید نامگذاری کرده بود.

در سوی مقابل و در نزدیکی این تجمع، گروهی متشکل از حدود ۵ هزار نفرهم در تظاهرات «در برابر نژادپرستی بایستید» شرکت کردند.

پلیس لندن اعلام کرد که مأموران مجبور شدند در چندین مورد مداخله کنند تا مانع از ورود معترضان به گروه‌های مخالف شوند.

پلیس لندن همچنین اعلام کرد که ۹ نفر به جرائم مختلف دستگیر شده‌اند و افزود که بعضی از ماموران با پرتاب اشیا مورد حمله قرار گرفته‌ند.



حدود ۱۰۰۰ افسر پلیس در لندن مستقر شده‌ بودند و موانعی برای ایجاد حد فاصل بین دو گروه ایجاد شده بود.

پلیس لندن اعلام کرد که برای این روز ۵۰۰ افسر از نیروهای دیگر، به همراه ون‌های پلیس از مناطق لسترشایر، ناتینگهام‌شایر، دوون و کورنوال را به خدمت گرفت.


این دو تظاهرات در وایت‌هال در مرکز لندن توسط صفی از افسران پلیس از هم جدا شده بودند.

یک طرف پلاکاردهایی را تکان می‌داد که روی آنها نوشته شده بود «پناهندگان خوش آمدید. راست افراطی را متوقف کنید» و طرف دیگر، گروه پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن نوشته بود «پادشاهی را متحد کنید.» و پرچم انگلستان و بریتانیا را در دست گرفته بودند.

آقای رابینسون در میان جمعیت حاضر در وایت‌هال سخنرانی کرد و از سیاستمداران به خاطر «تکرار طوطی‌وار» ایده‌هایش انتقاد کرد.

در تجمع «مقابله با نژادپرستی»، دایان ابوت، نماینده مستقل در پارلمان، به تظاهرکنندگان گفت که آنها آنجا هستند تا در کنار هم بایستند.

او گفت: «ما می‌دانیم نژادپرستی، خشونت و فاشیسم چیز جدیدی نیست. اما می‌دانید، ما همیشه نژادپرستی و خشونت را شکست داده‌ایم.»

پیش از این تظاهرات، پلیس تائید کرد که در تظاهرات «پادشاهی متحد»، از فناوری تشخیص چهره زنده، که چهره افراد را به صورت زنده در دوربین‌های مداربسته ثبت می‌کند، استفاده نخواهد کرد.

پلیس پیش از تظاهرات امروز با اشاره به «سابقه‌ی لفاظی‌های ضد اسلامی و مواردی از شعارهای توهین‌آمیز توسط اقلیت در راهپیمایی‌های قبلی» گفته بود که «نگرانی‌های خاصی» در میان برخی از جوامع مسلمان لندن وجود دارد.

بعضی از تظاهرکنندگان تصاویر چارلی کرک، فعال سیاسی محافظه‌‌کار و از حامیان عمده دونالد ترامپ، که اخیرا کشته شد را در دست داشتند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

بین مهاجرا و پناهنده ها.ایرانیهاشونو سوا کنین.بفرستین ایران.ما ب جرمشون رسیدگی می کنیم.بعدم مگه ایران مجرم سیاسی داره.? ک اینهمه آآدم رفتن انگلیس گفتن ما سیاسی فلان.? در کل ایران چهار نفر جراعم سیاسی داشتن و زندان بودن ک یکیشون آزاد شده.
شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
۴۷
دوشنبه - تهران ، ایران
جمهوری عسلامی عن گلستان ، 😤خود کرده را تدبیر نیست! سیاستمداران عن گلیس انقد گروه عسلامی و تروریست درست کردند و آتش در نیستان خاورمیانه انداختن مردم این منطقه شدن مهاجران عقده ایی اومدن غرب شدن شهروندان این ممالک غربی و بقیه ماجرا... حالا این هم نتیجه 🇬🇧 تامی رابینسون و دوستان هم میهن پرست هستند. ایرادی داره ؟ مهاجران از این حرکت ملی گرایی ناراحت شدن ؟ خب ، راه باز و جاده دراز ، خوش گلدیم! بساطیبه!
شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +494آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +394شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +303پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +285علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +260شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +251پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +246در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +230محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +208خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +205واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»