با دیدن این ویدیو متوجه می‌شوید چطور بیماری‌ها در زائران اربعین شیوع پیدا کرده و وارد ایران می‌شود


شیوع کرونا میان زائران اربعین؛ ۴۰ درصد تست‌ها مثبت شد
قبا مرادی، رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از افزایش موارد ابتلا به کرونا در ایران همزمان با بازگشت زائران اربعین از عراق خبر داد و گفت انتظار می‌رود اغلب موارد عفونت تنفسی در این فصل به کرونا مربوط باشد.


مرادی جمعه ۳۱ مرداد با بیان اینکه احتمال افزایش بروز عفونت‌های تنفسی در هرگونه تجمع انسانی وجود دارد، گفت: «بازگشت زائران اربعین منجر به افزایش مختصر موارد در برخی مبادی ورودی و استان‌ها شده است.»

این مقام وزارت بهداشت افزود: «زائران اربعین در صورت بروز تب و علائم تنفسی تا دو هفته پس از بازگشت، آداب بهداشتی را رعایت کنند و در صورت داشتن علائم شدید، به پزشک مراجعه کنند.»

به گفته او، نسبت ابتلا به کرونا در بین عفونت‌های تنفسی در کشور در هفته منتهی به ۱۸ مرداد حدود ۸.۵ درصد و در هفته منتهی به ۲۵ مرداد کمی بیشتر از ۱۰ درصد بوده است.

پیش از این در ۲۶ مرداد، مسعود شریفی، معاون فنی مرکز بهداشت یزد، در مصاحبه با خبرگزاری دولتی ایرنا اعلام کرد از میان زائران بازگشته از اربعین، شماری با علائم شبه‌آنفلوانزا شناسایی شدند که از این تعداد، حدود ۴۰ درصد تست کرونای مثبت داشتند.

شریفی گفت نزدیک به هزار و ۷۰۰ زائر از مسیر هوایی وارد این استان شدند که حدود ۶۰ نفر از آنان دچار تب، سرفه، بدن‌درد و آب‌ریزش بینی بودند.

او افزود: «آزمایش‌ها ابتلای بخشی از این افراد به کرونا را تایید کرد و نتایج نشان داد که حدود ۴۰ درصد از این موارد از نظر کرونا مثبت بوده‌اند، ولی مواردی از تست مثبت آنفلوانزا گزارش نشده است.»

خبرگزاری حوزه علمیه ۲۱ مرداد در مطلبی ضمن مقایسه سفرهای شهروندان به کشورهای غربی با سفر زائران اربعین به عراق نوشت هزینه‌ای که برای «عیاشی و مصرف‌گرایی در خارج کشور» صرف می‌شود، به بازگشت فردی «مادی و آلوده» می‌انجامد، اما زائران با «عشقی تازه و محبتی عمیق» برمی‌گردند.

حکومت ایران پیش‌تر در سال ۱۳۹۸ برای ماه‌ها در مورد آمارهای کرونا پنهان‌کاری کرده بود. پس از آن، علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، با ورود واکسن کرونا به ایران مخالفت کرد که موجب مرگ بسیاری از مبتلایان شد و موجی از اعتراضات را در پی داشت.

جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر تبلیغات وسیعی برای برگزاری مراسم حکومتی اربعین و همچنین مراسم موسوم به «راهپیمایی اربعین» به راه انداخته و بودجه‌های ویژه‌ای را برای آن در نظر گرفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

لیاقت اون مفتخور احمقی که میره اونجا بدتر ایناست. نوش جونشون .
یکشنبه ۰۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۴
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

این سندروم واگیر دار و وحشتناک حسین تشنه لب و مزخرفات دیگه در حقیقت بیش از ده قرن هست که وارد ایران شده و متأسفانه هر چه مصیبت و بدبختی که این مردم و مملکت متحمل میشن از همین بیماری لاعلاج هست که از هر چه بیماری ناعلاج دیگه بدتر و وحشتناکتره !
یکشنبه ۰۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۵
۷۲
senator x - تهران، ایران
ای بدرک.امیدوارم هنشان سقط شن مفتخورهای میکروبی
‌چهارشنبه ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۴
۴۶
antifascism - تهران، ایران
یه عده پفیوز مفتخور هرسال میرن بیماری میارن
شنبه ۰۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +421کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +287شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +220به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +174شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +168شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +136پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +135نامه سرگشاده ترامپ به خانواده نوجوان کشته‌شده در ایران؛ «نه فراموش می‌کنم، نه می‌بخشیم»
  • +130مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +125شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +117واشینگتن‌پست: تصمیم ترامپ درباره ایران می‌تواند جایگاه او را در تاریخ آمریکا تعیین کند