میتونه تیتر ویدیو باشه «بکشید کنار بچه سوسولها» یا میتونه باشه « اعتماد به نفس در حد تیم کهکشانیها»
رأی دهید
بر اساس گفته های امیر حسین کاکایی کارشناس صنعت خودرو ، سهم خودروهای کمتر از یک میلیارد تومان از سبد تولیدی خودروسازان در حال کاهش است. او که معتقد است که رکود بازار خودرو در سال جدید تشدید خواهد شد، می گوید: بازار خودروی ایران با دو پدیده متناقض روبرو است. از طرفی جدیدترین خودروهای لوکس را در خیابان های تهران مشاهده می کنیم و از طرف دیگر به دلیل عمیق تر شدن فقر در بسیاری از دهک های جامعه، بازار خودرو هم به سرنوشت بازار مسکن دچار شده است.
مهمترین چالشی که صنعت خودرو امروز با آن مواجه است، چیست؟
سرمایه اجتماعی در صنعت خودروسازی به صفر رسیده و این به نظر من بزرگترین خطری است که این صنعت را تهدید می کند. برندهای خودروسازان و حتی محصولات وارداتی زیرسوال رفته است، با توجه به وضعیت بحرانی که این صنعت و البته در نگاه کلان تر کل اقتصاد ایران را درگیر کرده، امیدوارم مسیر سیاست گذاری توسط مسئولین کمی تغییر کند، اما متاسفانه شرایط هر روز بدتر شده و قوانین خلق الساعه و مصوبه خام و غیر پخته تر می شود.
مجلس به جای حل مشکلات صنعت خودرو دنبال واردات خودرو و به نوعی مصرف ارز بوده است. این در حالی است که افزایش مصرف ارز بدون رشد تولید داخلی حاصلی جز کاهش ارزش ریال نخواهد داشت
به عنوان مثال ۳ سال است که بهارستان نشین ها به دنبال پهن کردن فرش قرمز برای واردات خودرو هستند اما در این مدت هیچ تلاشی برای حل چالش های تولید صورت نگرفته و اقتصاد تولید محور مستهلک شده است. جالب اینجاست که دیگر صحبتی از صادرات هم نمی شود. به عبارتی می توانم بگویم که مجلس به جای حل مشکلات صنعت خودرو دنبال واردات خودرو و به نوعی مصرف ارز بوده است. این در حالی است که افزایش مصرف ارز بدون رشد تولید داخلی حاصلی جز کاهش ارزش ریال نخواهد داشت.
