جزئیات تازه از عملیات موساد علیه خانه قدرت خامنه‌ای / دوران پساجمهوری اسلامی در خاورمیانه آغاز شده است

در این قسمت از برنامه، مجتبا پورمحسن در گزارش روزش، به جزئیات تازه افشاشده از عملیات موساد علیه فراندهان ارشد سپاه پاسداران، و نقش‌آفرینی برخی فرماندهان ارشد در زمین بازی اسرائیل می‌پردازد.



دوران پساجمهوری اسلامی در خاورمیانه آغاز شده استسالم الکتبی: برگرفته از اورشلیم‌پست
رویارویی جمهوری اسلامی و اسرائیل در ماه گذشته صرفا رویدادی گذرا در سابقه کشمکش‌های این دو دشمن دیرینه نبود، بلکه به لحظه‌ای افشاگرانه و نمادین تبدیل شد که عمق بحران و فروپاشی رژیم حاکم بر ایران را آشکار کرد.

آنچه سال‌ها در مقام قدرت بزرگ منطقه‌ای تبلیغ می‌شد، تنها طی ۱۲ روز فرو ریخت. جمهوری اسلامی با نمایش ضعیفش در برابر حملات اسرائیل، ثابت کرد که در حال فروپاشی است و توهماتش را با دروغ‌هایی درباره توانایی‌های نظامی‌اش درهم آمیخته است.

جنگ ۱۲ روزه تل‌آویو و تهران ناگهان شعله‌ور نشد. پس از ترور قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه پاسداران، در سال ۲۰۲۰، جمهوری اسلامی از طریق شبه‌نظامیان وابسته‌اش در عراق، سوریه، لبنان و یمن به تشدید تنش‌ها ادامه داد. او هم خودش و هم طرفدارانش را فریب می‌داد و مدعی بود که اسرائیل را از چهار جبهه محاصره کرده است.

با این حال، اسرائیل هم دست روی دست نگذاشت و بی‌سروصدا برای توسعه قابلیت‌های اطلاعاتی و نظامی‌اش تلاش کرد تا اینکه لحظه تغییر بازی فرا رسید. حمله غافلگیرکننده اسرائیل قلب پروژه هسته‌ای جمهوری اسلامی را هدف قرار داد، مراکز فرماندهی نظامی تهران را نابود و شکاف‌های عمیق در رژیم حاکم بر ایران را آشکار کرد.

در این دور از درگیری‌ها، اسرائیل نه‌تنها آغازگر بود، که به طرز چشمگیری توانایی‌های نظامی‌اش را به نمایش گذاشت. اسرائیل از سامانه‌های دفاعی هوشمندی استفاده کرد که اثربخشی موشک‌های ایران را خنثی می‌کرد.

در حالی که تهران در طول سال‌های گذشته تمام تلاشش را بر ارعاب و تهدید دشمنانش متمرکز کرده بود، تشکیلات دفاعی اسرائیل در تل‌آویو بر افزایش توانایی‌های کیفی متمرکز شده بود. به همین دلیل بود که در این نبرد ۱۲ روزه، دروغ‌ها و توهمات جمهوری اسلامی ایران به‌سرعت برملا شد.

مهم‌تر از همه، جمهوری اسلامی نه‌تنها از نظر نظامی شکست خورد، که ضربه دردناکی به پایگاه‌های اقتصادی و اجتماعی‌اش نیز وارد شد. در عین حال سقوط ارزش ریال شکنندگی دولتی را که مدعی قدرت بود، آشکار کرد.

در واقع، این جنگ، معضل تاریخی جمهوری اسلامی را نمایان ساخت: رژیمی شیفته‌ کنترلگری خارجی، اما پایه‌های حکومتش از داخل در حال فروپاشی.

در همین حال، گروه‌های نیابتی تحت حمایت جمهوری اسلامی قدرت مانورشان را از دست دادند و برخی آشکارا عقب‌نشینی کردند.

در مقابل، به نظر می‌رسد که اسرائیل در حال بازتعریف معادلات قدرت در خاورمیانه است. تل‌آویو از طریق همکاری هوشمندانه با کشورهای حوزه خلیج فارس و افزایش قابلیت‌ها در عرصه فناوری، توانسته است به یک مرکز امنیتی در حال ظهور در منطقه تبدیل شود.

امروز رژیم جمهوری اسلامی در سه محور اصلی در حال فروپاشی است: مشروعیت داخلی‌اش به‌شدت کاهش یافته، نفوذ منطقه‌ای و بین‌المللی‌اش رو به زوال و برنامه هسته‌ای‌اش در معرض نابودی است. این پروژه که طی چهار دهه هزینه‌های سنگین، کنترل و سرکوب گسترده داخلی را به همراه داشت، اکنون عملا از بین رفته است. بازسازی تاسیسات آسیب‌دیده هسته‌ای نیز موجی از حملات سخت و تحقیرآمیز را به دنبال خواهد داشت. بدتر از همه اینکه هیچ تبلیغاتی نمی‌تواند مردم ایران را متقاعد کند که تنها یک دشمن خارجی مسئول شرایط کنونی آنهاست.

از این رو، به نظر می‌رسد که خاورمیانه شاهد تغییر شکل است، نه از طریق کنفرانس‌ها یا تفاهم‌های سیاسی، بلکه از طریق شکست پروژه‌هایی که براساس فرقه‌گرایی و گسترش با زور ساخته شده بودند. اکنون مردم ایران جمهوری اسلامی را، که به دنبال صدور انقلاب بود، تقریبا طرد کرده‌اند و او، منزوی و ناامید، به هر قیمتی به دنبال خروج از این وضعیت بحرانی است.

حقیقت دردناک برای جمهوری اسلامی این است که فقط از نظر نظامی شکست نخورده است، بلکه در معرض بحران سیاسی و امنیتی و اقتصادی قرار دارد. این رژیم، اعتبار و عزتش را چه در داخل و چه در خارج از دست داده است. رژیمی که صدها میلیارد دلار برای پروژه‌های سلطه‌گری و توسعه‌طلبی صرف کرده، حمایت مردمش را که با فقر دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بیش‌ازپیش از دست داده است.

امروز، رژیم جمهوری اسلامی فقط می‌تواند پشت شعارهای توخالی مقاومت و پیروزی الهی پنهان شود، شعارهایی که حتی آنها هم معنایشان را از دست داده‌ و به اسباب تمسخر بدل شده‌اند. در همین حال، بازوهای خارجی و شبه‌نظامیان مورد حمایت جمهوری اسلامی زیر بار حملات اسرائیل در حال فروپاشی‌اند.

واقعیت آن است که خاورمیانه منتظر هیچ‌کس نمی‌ماند. کسانی که نمی‌بینند دوران سلطه‌گری و ارعاب شبه‌نظامیان رو به زوال است، بهای سنگینی را برای بقای حاکمیتشان خواهند پرداخت. جمهوری اسلامی ایران هم که خود را شکست‌ناپذیر تصور می‌کرد، اکنون بیشتر شبیه یک کشور بحران‌زده است که در آتش ماجراجویی‌هایش می‌سوزد.

 با توجه به تمام این موارد، اغراق نیست اگر گفته شود که دوران پساجمهوری اسلامی آغاز شده است و این واقعیت، هرچند رژیم حاکم بر ایران آن را انکار کند، در آینده آشکارتر خواهد شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

اصل داستان این است که در خاور میانه جدید این احمق ها جایی ندارند فقط همین - نقشی برای این بوزینه ها در نظر گرفته نشده است به همین سادگی
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۹
۵۳
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

عملا این پیره خرفت وجود خارجی دیگه نداره و همه میدونن ، فقط دارن سعی میکنند هضمشو امکان پذیر کنن 😉
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۹
۳۷
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
زنده باد موساد همیشه پیروز
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۴
۵۶
hamid4053 - اصفهان، ایران

نابودی این حکومت اشغالگر منفور اسلامی باعث آرامش ایران خاورمیانه و جهان می‌کردند. در حکومت مردمی منسجم آینده سرمایه مردم صرف مردم و کشور خواهد شد. دزدی رشوه گیری اختلاس با مجازات شدید روبرو خواهد بود. هموطنان بیایید باری دیگر قدرت طغیانگر ایرانی را به جهان و این اشغالگران ثابت کنیم. ما می‌توانم
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +343اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +276نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +216سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +195اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +167پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +147نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای