نماینده کلیمیان در مجلس: خبر بازداشت یهودیان کذب است؛ در حمله اسرائیل «تعدادی از کلیمیان ایران شهید شده‌اند»

نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی روز سه‌شنبه خبر داد که تعدادی از یهودیان ایرانی در حملات ۱۲ روزه اسرائیل کشته شده‌اند.

همایون سامه‌‎یح نجف‌آبادی گزارش‌های انتشاریافته از سوی نهادهای حقوق بشری و رسانه‌های خارجی در خصوص بازداشت شماری از یهودیان در اصفهان و شیراز به دست نهادهای اطلاعاتی ایران را «کاملا کذب و دروغ» نامید و از مردم خواست که «به این اخبار کذب توجه نکنند».


هرانا، خبرگزاری ارگان مجموعه حقوق بشر ایران، روز هفتم تیر خبر داده بود که در فضای متأثر از جنگ اخیر اسرائیل و ایران، «دست‌کم ۳۵ یهودی در اصفهان و شیراز» از جمله در مورد تماس‌های خانوادگی با بستگان‌شان در اسرائیل مورد پرسش مأموران اطلاعاتی ایران قرار گرفتند و این روند با هدف «پیشگیری از ارتکاب جرم» بوده است.

اما آقای سامه‌یح روز سه‌شنبه به سایت «خانه ملت»، ارگان مجلس شورای اسلامی، گفت این گزارش‌ها «به هیچ‌وجه صحت ندارد» و «افرادی که به دلیل جشن‌های خانوادگی غیرمجاز بازداشت شده بودند، در شرف آزادی هستند و دستگیری آن‌ها هیچ ارتباطی با جاسوسی ندارد».

او افزود: «از «ابتدای انقلاب تا کنون حتی یک نفر از جامعه کلیمیان به اتهام جاسوسی دستگیر نشده و این جامعه همواره وفاداری خود را به نظام و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است».

آقای سامه‌یح که عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز هست، همچنین خبر داد که در جنگ ۱۲ روزه اخیر، «تعدادی از کلیمیان ایران شهید شده‌اند» اما توضیح بیشتری ارائه نکرد.

او روز دوشنبه نیز گفته بود ما پیش از آن‌که یهودی باشیم، ایرانی هستیم.

ساعاتی پیش از اظهارات آقای سامه‌یح، رسانه‌های اسرائیل مانند شبکه کان براساس مطالب بیان شده از سوی فعالان کلیمی ایرانی گزارش دادند که «اکثر» یهودیان بازداشتی روزهای اخیر در ایران آزاد شده‌اند.

رهبران مذهبی یهودی در اسرائیل و آمریکا یادآور شده بودند که طبق دین یهود، یهودیان در هر کشوری که زندگی می‌کنند، موظف به وفاداری به نظام حاکم هستند.
واکنش تند شریعتمداری: موافقان مذاکره با آمریکا خائن و احمق‌اندشریعتمداری مذاکره را "طرح فریب و تله" آمریکا خوانده استحسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، در مقاله‌ای به احتمال مذاکره مجدد تهران و واشنگتن شدیدا واکنش نشان داده و مذاکره را "طرح فریب و تله" آمریکا خوانده و نوشت: «کوک‌کردن ساز بد صدای مذاکره با آمریکا، اگر "خیانت" نباشد، که هست، نشانه غیر‌قابل انکاری از "حماقت" است و صد البته خائن و احمق، دو روی یک سکه‌اند.»

در دولت کنونی ترامپ و پیش از حمله آمریکا به سه تأسیسات هسته‌ای در ایران، تهران و واشنگتن با میانجیگری عمان در پنج مرحله با یکدیگر مذاکره کرده بودند. دور پنجم این مذاکرات دوم خرداد در شهر رم، پایتخت ایتالیا برگزار شده بود. پس از آن گزارش‌هایی مبنی بر برگزاری دور ششم این مذاکرات در شهر مسقط، پایتخت عمان منتشر شده بود، اما دو روز پیش از برگزاری دور ششم، اسرائیل بامداد ۲۳ خرداد عملیاتی نظامی خود علیه ایران را با عنوان "طلوع شیران" آغاز کرد. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا چهارم تیر، در یک کنفرانس خبری در جریان نشست سران ناتو در شهر لاهه، بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفته بود "هفته آینده با ایران مذاکره خواهیم کرد." او با اشاره به "نابودی کامل" تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی تصریح کرده بود: «فکر نمی‌کنم نیاز به تدوین توافق جدید با ایران باشد، اما خواهان توقف کامل برنامه‌ هسته‌ای هستم.»

ترامپ بامداد دوشنبه نهم تیر با انتشار پستی در "تروث سوشال"، شبکه اجتماعی متعلق به خودش، با بیان اینکه برجام اکنون دیگر منقضی شده، نوشت: «حتی با آن‌ها [ایران] صحبت هم نمی‌کنم زیرا ما تأسیسات هسته‌ای‌شان را را کاملا نابود کردیم.»

از سوی دیگر مقامات جمهوری اسلامی پس از برقراری آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، با تکرار شرایط و مواضع خود بر ادامه غنی‌سازی تأکید کرده و گفته‌اند هنوز هیچ مذاکره‌ای با واشنگتن برنامه‌ریزی نشده است. امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل به تازگی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری "سی‌بی‌اس" با بیان اینکه شرایط برای مذاکره با آمریکا مناسب نیست، گفته بود: «اگر آمریکایی‌ها می‌خواهند شروطشان را بر ما دیکته کنند، مذاکره با آنها غیرممکن است.»
جاسوسی برای جمهوری اسلامی در برلین؛ متهم افغان با سپاه در ارتباط بوده استدفتر دادستانی عالی آلمان اعلام کرد که مقامات دانمارکی پنجشنبه گذشته علی س. را در آرهوس، دومین شهر بزرگ این کشور اسکاندیناوی، دستگیر کردند. به گزارش اشپیگل او تابعیت افغان دارد و اکنون به آلمان مسترد شده و در برابر قاضی تحقیق دادگاه فدرال قانون اساسی در کارلسروهه قرار خواهد گرفت که در مورد بازداشت پیش از محاکمه او تصمیم خواهد گرفت.

براساس این گزارش، گفته می‌شود یک واحد ویژه سپاه پاسداران دستور آماده‌سازی حملات احتمالی در برلین را صادر کرده است. به گفته اشپیگل او از ساختمان‌ها، از جمله دفتر مرکزی انجمن آلمان و اسرائیل، عکس گرفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
مهدی52 - روتردام، هلند

حالا دیگه جمهوری اسلامی کسیو که دلش می‌خواد می‌کشه میگه توی بمبارون اسرائیل کشته شده
‌سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان
نکنه این یارو همین فاطی افغانی این سایت باشه آخه این فاطی بد جوری ذوب در ره خری هست چون ساندیس موشعلی به دهنش خوب مزه میده
‌سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم