فرجام «قاتل توییتری» در ژاپن؛ فردی که ۹ نفر را کشته و تکه‌تکه کرده بود به دار آویخته شد

یورونیوز: وزارت دادگستری ژاپن می‌گوید فردی که به قتل و قطعه‌قطعه‌ کردن ۹ نفر در آپارتمان خود در نزدیکی توکیو محکوم شده بود، امروز اعدام شد.

تاکاهیرو شیرایشی، ملقب به «قاتل توییتری»، در سال ۲۰۲۰ به اتهام قتل ۹ نفر که بیشترشان در توییتر افکار خودکشی خود را ابراز کرده بودند، به اعدام محکوم شده بود.


این قتل‌ها جامعه ژاپن را بهت‌زده کرد و باعث بحثی گسترده درباره نحوه پرداختن به مسئله خودکشی در شبکه‌های اجتماعی شد.

به گفته پلیس، شیرایشی از طریق توییتر با قربانیان خود، عمدتا دختران و زنان جوان بین ۱۵ تا ۲۶ سال، ارتباط برقرار می‌کرد و وانمود می‌کرد می‌خواهد به آن‌ها در پایان دادن به زندگی‌شان کمک کند.

او در اکتبر ۲۰۱۷، زمانی که اجساد ۸ دختر نوجوان و یک زن به همراه جسد یک مرد در محفظه‌های سردخانه‌ای آپارتمانش پیدا شد، بازداشت شد.

کیسوکه سوزوکی، وزیر دادگستری ژاپن در یک کنفرانس اضطراری گفت: «این پرونده آسیبی ویرانگر وارد کرد و شوکی عمیق در جامعه ایجاد نمود که باعث وحشت و نگرانی شد.»

او تأیید کرد که دستور اعدام را اوایل هفته جاری امضا کرده، اما در مراسم حضور نداشته است.

این نخستین اجرای حکم اعدام در ژاپن از سال ۲۰۲۲ تاکنون است. اجرای این حکم در میانه بحث‌های فزاینده درباره آینده مجازات اعدام در ژاپن صورت می‌گیرد.

آقای سوزوکی از استفاده از مجازات اعدام دفاع کرد و به نظرسنجی اخیر دولت اشاره کرد که نشان می‌دهد حمایت عمومی از اجرای احکام اعدام همچنان بالاست؛ هرچند مخالفت‌ها اندکی افزایش یافته‌اند.

او گفت: «فکر نمی‌کنم لغو مجازات اعدام تصمیم درستی باشد. نگرانی‌ها درباره جرایم سنگین همچنان پابرجاست.»

تاکاهیرو شیرایشی در مرکز بازداشت توکیو و به روش حلق‌آویز اعدام شد. طبق روال معمول در ژاپن، اجرای حکم به صورت محرمانه انجام شد و فقط پس از پایان آن به اطلاع عموم رسید .

به گفته وزیر دادگستری، در حال حاضر ۱۰۵ محکوم به اعدام در ژاپن حضور دارند که ۴۹ نفر از آن‌ها در حال درخواست اعاده دادرسی هستند.

در ژاپن، احکام اعدام به طور محرمانه اجرا می‌شوند و محکومان معمولا تنها صبح روز اجرای حکم از آن مطلع می‌شوند.

ژاپن و ایالات متحده تنها کشورهای عضو گروه هفت هستند که همچنان مجازات اعدام را حفظ کرده‌اند.

آخرین اجرای حکم اعدام در ژاپن مربوط به ژوئیه ۲۰۲۲ بود؛ زمانی که مردی به دلیل حمله مرگبار با خودرو و چاقو در منطقه شلوغ آکیهابارای توکیو در سال ۲۰۱۸ اعدام شد. 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو