وال‌استریت ژورنال: اسرائیل به ایران «پیام داد می‌خواهد جنگ را در چند روز آینده پایان دهد»

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های اسرائیلی و عربی گزارش داد که اسرائیل خواهان پایان جنگ استدویچه وله: مقام‌های عرب به وال‌استریت ژورنال گفته‌اند که آمریکا از متحدان عرب خود خواسته است این پیام را به ایران منتقل کنند که اسرائیل خواهان پایان سریع عملیات است.

وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های اسرائیلی و عرب گزارش داد که پس از حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در روز یکشنبه، اسرائیل قصد دارد کارزار بمباران خود علیه جمهوری اسلامی را طی روزهای آینده پایان دهد.


به گزارش شبکه ۱۲ اسرائیل، دولت این کشور معتقد است که در آستانه دستیابی به اهداف نظامی خود، یعنی رفع تهدید هسته‌ای و موشک‌های بالستیک ایران علیه اسرائیل قرار دارد.

روز گذشته نیز یک مقام اسرائیلی به تایمز اسرائیل گفت که اسرائیل در صورت موافقت ایران با برچیدن برنامه هسته‌ای‌اش، آماده پایان دادن به حملات است.

او گفت: «این تصمیم با ایران است، نه ما. ما خوشحال می‌شویم همین حالا جنگ تمام شود؛ اگر توافقی حاصل شود، اسرائیل نتیجه را رضایت‌بخش خواهد دانست.»

با این حال، از دید ایران، حملات یکشنبه آمریکا هنوز بدون پاسخ مانده و تهران خود را موظف به واکنش می‌داند.

به گزارش کانال ۱۲ دو سناریو برای پایان جنگ مطرح است؛ این که اسرائیل به‌صورت یک‌جانبه اعلام کند به اهدافش رسیده و ایران نیز حملات موشکی‌اش را متوقف کند. یا ایالات متحده اعلام کند که دو طرف با آتش‌بس توافق کرده‌اند، گزینه‌ای که از نگاه اسرائیل چندان مطلوب نیست.

به نوشته وب‌سایت خبریWalla  (اسرائیل) اگر ایران به حملات موشکی خود ادامه دهد، اسرائیل حملاتش را تشدید خواهد کرد و تمرکز خود را بر تضعیف ساختارهای رژیم ایران قرار خواهد داد. حملات امروز اسرائیل به مراکز حکومتی در قلب تهران، از دید این رسانه، نمایشی از آن چیزی است که ممکن است در صورت ادامه حملات ایران رخ دهد.

این وب‌سایت به نقل از منابع امنیتی نوشت، اسرائیل معتقد است که علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی اصلی‌ترین مانع برای پایان درگیری‌هاست. مقام‌های اسرائیلی همچنین به وال‌استریت ژورنال گفته‌اند که امید دارند حملات آمریکا و اسرائیل، ایران را به بازگشت به میز مذاکره وادار کند؛ جایی که در نهایت تهران پایان برنامه هسته‌ای‌اش را بپذیرد.

به گفته این مقام‌ها، اگر اسرائیل به این نتیجه برسد که ایران قصد بازسازی برنامه‌اش را دارد، بار دیگر نیروی هوایی اسرائیل وارد عمل خواهد شد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل روز گذشته گفت که اسرائیل بسیار به تحقق اهدافش در ایران نزدیک شده است و صدمات قابل‌ توجهی به برنامه موشکی و تأسیسات هسته‌ای ایران وارد کرده است.

او هشدار داد که اجازه نخواهد داد اسرائیل به یک "جنگ فرسایشی" با جمهوری اسلامی کشیده شود، اما تأکید کرد که پایان عملیات پیش از تحقق کامل اهداف، برایش پذیرفتنی نیست
اسرائیل می‌گوید حمله مجدد به فردو برای "مسدود کردن دسترسی" به این تأسیسات بودتصاویری از فردو، قبل و بعد از حمله آمریکارسانه‌های ایران روز دوشنبه دوم تیر از حمله مجدد اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای فردو گزارش دادند، تاسیساتی که در حمله دو روز پیش آمریکا به شدت آسیب دیده‌  است.

ارتش اسرائیل اعلام کرده که حملاتش به ایران با هدف مسدود کردن مسیرهای دسترسی به تأسیسات مهم هسته‌ای فردو انجام شده است. ارتش اسرائیل جزئیات بیشتری در این‌باره منتشر نکرد.

ایالات متحده به این سایت زیرزمینی را با بمب‌های سنگرشکن حمله کرده است. رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این باره گفت: «با توجه به شدت مواد منفجره به‌کار رفته و حساسیت بسیار بالای سانتریفیوژها نسبت به لرزش، باید انتظار خسارت‌های قابل‌توجهی را داشت.»

او  در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت هنوز هیچ‌کس نمی‌تواند به‌طور دقیق میزان خسارات را ارزیابی کند. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان

وال استریت ژورنال چپگرا و لیبرال هست منابعش هم که گفته عربها بودن.اما نکته مهم اینه خوشبختانه رژیم جمهوری اسلامی با وجود شکست سخت و تاریخی که خورده هرگز نمیتونه این رو بپذیره و قبول کنه در صورت توقف حملات اسرائیل دیگه به اسرائیل حمله نمیکنه چون این یعنی خفت و شکست داخلی بین هوادارانش پس ادامه میده و خودکشی میکنه.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲
۸۵
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

پایان جنگ هر چه هست باشد ولی این بار برای آخرین بار به همت و یاری هموطنان احتیاج هست . فراموش نکنید هر کس باید برای این نابسامانی ها به خودش متکی باشد و به کشورهای دیگر و حتی به همسایه امید نداشت باشید . شاید جنگی نباشد و یا این چند روز میخواهند با قدرت کامل عمل کنن . این دودی است که چشم خودمان میرود و مسبب اصلی سکوت خودمان هست . کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من ، موفق باشید تا پیروزی
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد

اسراییل غلط کرده ودروغ زیادی هم خورده که پیام میده!اسراییل پس جواب نوچه ها،مزدوران سرسپردگان صهییونیست خودش چون فرقه شاه الهی ها وشرکاء روچه میده؟این اوباشان تازه کفش وکلاه کردندتا قدرت رودردست بگیرند،وکاخ سعدآباد رو برای آقارضا آب وجاروب کردند.بعداسراییل میزنه زیربازی؟درضمن ازشواهدپیداست سخنگوی آقای پهلوی درتهران زرتشت برعکس نویس هستند.چون ایشان به زبان فارسی چه ازلحاظ گفتاری وچه ازلحاظ نوشتاری(چه نوشتاری) چون حدادعادل مسلط هستند😜
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶
۶۹
sabbas - لندن، انگلستان

اسرائیل تازه شروع کرده!!!!!
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵
۲۵
فاطی کماندو - قرچک، ایران

زیاد خوشحالی نکن چون بقیه کار با خودمونه پوستتون کندس، هر جا هستی برو دخیل ببند بلکه رهبر لواطکارت به دادت برسه.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

توطئه ،توطئه، توطئه. استفاده سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلستان با رژیم آخوندی سالیانه بالاتر از ۵۵۰ میلیارد یورو هست. حالا که این رژیم در حال فروپاشی هست دولت های این سه کشور دارند به هر دری میزنند که این آخوندهای هرومزاده تبکار را حفظ کنند. با اینکه همه آنها حق را به اسرائیل دادند که به ایران حمله کند و در حال حاضر فقط فکر استفاده خودشان هستتند.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد

دقت بفرمایید که این اوباش وانگل مونیخی دادمیزنه که ایرانی نیست یابدون چرا مهره نفوذی اسراییل هست.اینقدرآدم...مزدور و وطن فروش باشد،که جان وشرفش را... به بیگانه چون اسراییل بفروشد!مزدوران همایونی چهارنعل درخدمت دولت صهییونیستی هستند وآبرویی برایشان نمانده.ولی این انگل مونیخی چنان آبروی نداشته شاه الهی ها را درسرسپردگی ومزدوری ازبین برده بیا وببین!این انگل ازمونیخ کارش سایبری ودادن فله ای منفی است....😤
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

زوزه کشیدن یک چپول
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد

بشین خاله کبری سرجات!توبروقربون صدقه آقارضا بشو!آدم کامنتها وحرفات رومیخونه، میفهمه ومعلومه تا بلدرچین وبرزگرروآنهم باتجدیدی خوندی!قطعاازآشپزخونه هم پات بیرون نرفته!بروبانوه هات سرگرم بشو،براشون شکلک دربیارتاسرگرم بشن!....
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
۲۵
varied - ریزه، ترکیه
یعنی چه که اسرائیل می‌خواهد جنگ را پایان دهد هنوز قبر خمینی گوربگور شده ویران نشده اینکه نمیشه اوین را بزنه اما قبر اون هندیزاده ملعون سالم بمونه
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
۴۳
paksan - ایران، ایران

روسیه با همون روش آمریکا که روسها را کشاندن به جنگ اکراین با حمایت نتانیاهو توانستند آمریکا را وارد جنگی کنند که مسیر جنگ از اسرائیل به نیروهای آمریکایی عوض بشه. روسها در مرحله بعد کمکهای اطلاعاتی و حتی نظامی به ایران را شروع خواهند کرد برای حملات به آمریکا و روسها خیلی مشتاق هستند که آمریکایی ها وارد جنگ زمینی شوند تا با یک جنگ فرسایشی و پر هزینه کاملا آمریکا را زمین گیر کند از طرفی امکان حرکت چین به سمت تایوان کاملا شدنی است و آمریکا حتی در کره شمالی هم بهترین زمان برای تمام کردن کار هست.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
اخباری که با اگر و مگر هستند نمی توانند اجرایی باشد. میگوید ایران باید تمام تاسیسات اتمی را حذف کند تا.....
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

خفه شو.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
زوزه های موقع مرگ چپولها هم مثل ارزشیها به آسمون رسیده! اما مطمئن باش اسرائیل ول کن نیست! گفتگوها شروع شده.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
این مزخرفات رو ۱۰-۱۵ سال پیش تحلیلگرهای سپاه میکردن تو هنوز دلت به این حرفها خوشه.فقط صبر کن و تماشا سایبری.
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
زر زیادی نزن .. چپگرا! تو تو جبهه خامنه ای میرقصی عجوزه منفور!
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
..چقدر اینجا منفور هستی،فقط فحش و توهین نوش جان میکنی،میدونی چرا؟ چون لیاقتت همینه حالا باز جلز جلز بزن ! 😃
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
خاله کبری:از سه چیز باید حذر کرد، دیوار شکسته، سگ درنده، ٭زن سلیطه٭😏
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
وقتی با یه احمق بحث میکنی. در واقع دو احمق در حال بحث کردن هستند!پس سعی کنید با یه احمق هم صحبت نشید.(برهمین مبنا بنده باآدم های نادان ومزدور خائن وطن فروش به اسراییل بحث نمیکنم)
دوشنبه ۰۲ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مرتضی طلایی: وضع از بی‌حجابی گذشته و با لباس زیر می‌آیند میوه می‌خرند + ویدیوی خود او در کانادا
  • ۴ گزینه احتمالی نتانیاهو برای حمله به ایران پیش روی ترامپ؛ رسانه اسرائیلی: تهران آماده جنگ بعدی است
  • نهادهای اطلاعاتی غربی تحرکات هوایی غیرمعمول سپاه پاسداران را شناسایی کردند
  • نماینده تهران: بارش باران در بریتانیا و ترکیه به دلیل بی بندوباری کم شده است
  • لحظه دلهره‌آور در اوهایو؛ وقتی اسلحه سارق حین شلیک به پلیس گیر کرد
  • سود میلیون‌ دلاری نام مولوی برای ترکیه؛ سالانه بیش از ۳ میلیون گردشگر به قونیه می‌روند
  • زندگی سیاسی حسینعلی منتظری در هفت قاب
  • فحاشی هواداران تراکتور علیه کریم باقری از کجا آمد؟ | ماحصل فحش‌های آزاد روی آنتن زنده صداوسیما در تبریز
  • رهبر سازمان ایران لیبرال: اعتراض تنها راه است؛ مردم پس از جمهوری اسلامی زیر بار دیکتاتوری نمی‌روند
  • انتشار اسناد «سانسور‌شده» پرونده اپستین؛ چندین عکس از کلینتون در استخر منتشر شد
  • +215بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +111حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +107حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +98کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +94سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +84رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +76رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان