نتانیاهو: هدف قرار دادن خامنه‌ای باعث پایان درگیری می‌شود، نه تشدید آن

صدای آمریکا: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه در گفت‌وگو با شبکه ای‌بی‌سی نیوز گفت که هدف قرار دادن علی خامنه‌ای به پایان درگیری میان اسرائیل و جمهوری اسلامی منجر خواهد شد؛ نه به تشدید آن.

خبرنگار ای‌بی‌سی از نتانیاهو درباره گزارش‌هایی پرسید که بر اساس آن، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا طرح اسرائیل را برای کشتن رهبر جمهوری اسلامی به دلیل نگرانی از تشدید درگیری، رد کرده است. نخست‌وزیر اسرائیل در پاسخ گفت کشتن خامنه‌ای «باعث تشدید درگیری نمی‌شود، بلکه به درگیری پایان می‌دهد.»


او در پاسخ به این سؤال که آیا اسرائیل واقعاً رهبر جمهوری اسلامی را هدف قرار خواهد داد، گفت: «ما داریم کاری را که باید انجام دهیم، انجام می‌دهیم. نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم، اما ما دانشمندان ارشد هسته‌ای آن‌ها را هدف قرار داده‌ایم.» نتانیاهو افزود: «آن‌ها در واقع تیم هسته‌ای هیتلر هستند.»

نتانیاهو ادامه داد: «ما با رژیمی روبه‌رو هستیم که بیش از نیم قرن است در منطقه درگیری و ترور می‌پراکند؛ به تأسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی حمله کرده و در همه جا ترور، خرابکاری و بی‌ثباتی ایجاد می‌کند. جنگ ابدی چیزی است که ایران می‌خواهد، و ما را تا آستانه جنگ هسته‌ای کشانده است. در واقع، کاری که اسرائیل انجام می‌دهد جلوگیری از این وضعیت و پایان دادن به این تجاوزگری است، و ما فقط با ایستادگی در برابر این نیروهای شر می‌توانیم آن را متوقف کنیم.»

حملات سهمگین اسرائیل علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران تاکنون به کشته شدن بلندپایه‌ترین فرماندهان نظامی سپاه، شماری از دانشمندان مرتبط با برنامه اتمی جمهوری اسلامی و ورود خسارات سنگین به تاسیسات اتمی و مراکز نظامی حکومت ایران منجر شده است.

حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمد باقری رئیس کل ستاد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء، مهدی ربانی معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح، غلامرضا محرابی معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح، داوود شیخیان فرمانده پدافند نیروی هوافضای سپاه، مسعود شانه‌ئی رئیس دفتر فرماندهی کل سپاه پاسداران، عالی‌رتبه‌ترین فرماندهانی هستند که در حمله اسرائیل کشته شدند.

علاوه بر این، روابط عمومی سپاه پاسداران اسامی شش نظامی ارشد دیگر را به فهرست کشته شدگان اضافه کرده که همراه فرمانده هوافضای سپاه بودند و اسامی آنان پیش‌تر اعلام نشده بود.

این افراد عبارت هستند از: محمود باقری، محمدباقر طاهرپور، منصور صفرپور، مسعود طیب، خسرو حسنی و جواد جرسرا.

علی شمخانی، مشاور ارشد سیاسی علی خامنه‌ای نیز در خانه‌اش هدف حمله قرار گرفت و بر اساس گزارش‌های خبرگزاری‌های جمهوری اسلامی دچار جراحت بسبار شدید شده است.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرده است که ۹ متخصص هسته‌ای را هم در حمله روز جمعه کشته است.

ارتش اسرائیل نام این افراد را فریدون عباسی دوانی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ایران، محمدمهدی طهرانچی، از چهره‌های علمی نزدیک به نهادهای دفاعی، اکبر مطلبی‌زاده متخصص مهندسی شیمی، سعید برجی متخصص مهندسی مواد، امیرحسن فقهی متخصص فیزیک، عبدالحمید مینوچهر متخصص فیزیک راکتور، منصور عسگری متخصص فیزیک، احمدرضا ذوالفقاری دریانی متخصص مهندسی هسته‌ای، علی بکایی کریمی متخصص مکانیک اعلام کرده است.

به‌گفته ارتش اسرائیل تمام این دانشمندان و متخصصان «دهه‌ها تجربه در توسعه تسلیحات هسته‌ای داشتند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن
خوب پس معطل چی هستی اوشگول ؟
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان

امیدوارم از صحنه شکارش فیلم بگیرند.با کوماندو شکارش کنند نه بمب و موشک.هم خودش هم توله هاش.قطع سر اختاپوس پیر.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹
۴۰
زنبور - کپنهاک، دانمارک

این ننگ بشریتو با مگس کوش باید ترتیبشو داد الان تو یه سورخ نشسته داره لقمه میزنه
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران

سایه مرگ قدم به قدم داره نزدیکتر میشه به یک مفعول فاهشه مغز بیمار که زندگی رو به میلیونه نفرخون کرده. از غزه و لبنان و یمن غیره گرفته تا ایران خودمون.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷
۳۶
newyork333 - نیویورک، ایالات متحده امریکا

نفرین مردم گلوی شما رو گرفت. مردمی که قادر نبودن یه سرباز بسیج رو بکشن . حالا اسرائیل تمام فرمانده‌هاتون رو باد بادک کرد. زورتون فقط به مردم بی‌ دفاع میرسید تو خیابون که با تیر و چماق بزنینش. حالا ما شدیم مزدور وطن فروش ،قاتل‌های رژیم شدن وطن پرست. هیچ ایرادی نداره ،هر چی‌ می‌خوای خودتو جر بده ،ولی‌ آقا جونتون هم که بمیره. شک نکن که هیچ کدومتون با هم اتفاق نظر ندارین و میپاشین از هم. منتظر اون روزم که خودتون مثل سگ وحشی به جون هم بیفتین بعد از مرگ علی‌ چللق. آخ که اون روزا دیدنی‌ هست
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان

مشخصه اراذل سایبری با شدت دارن منفی میزنن به آرا 🤣 ای بدبختها تو خوابتون هم نمیدیدید این روزها رو 😃
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷
۲۶
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

این ازگل های شاه پرست را ببین همه رو صندلی چرخدار هستند. مگر نمیگفتی اربابتان رهبر دوران گراز است. پس چی شد. الان موقع نابودی آخوند است. پس گجاست این شاهزاده پفیوز که اینهمه طرفدار داشت؟؟ ای ... همه تون نوکر آخوند بودین. شلخزاده فلان می‌کند و مملکت رها می‌کند. ای پفیوزهای بی وطن.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱
۷۰
sabbas - لندن، انگلستان
درست میگی. لطفا دست و پاش را بسته و بعدش در اتیش
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۴
۴۱
iran1 - آرلون، بلژیک
میگن دچار فروپاشی روانی شده، اخبار را ازش پنهان می کنن، سرنوشت هشتاد میلیون نفر در دست یک فردی که باید در زیر زمین مخفی بشه تا کشته نشه، در صورتی که از زمان به قدرت رسیدن همه جوره تمام سیاست و دیپلماسی در اختیارش بوده، نه با گروه های سیاسی خودی و داخلی نشانی از همکاری نشان داده و حتی نسبت به روسای جمهورش هم بدبین بود و یکی یکی به لیست دشمنانش اضافه کرد و نه با خارجی ها، یه سری بهش یاد دادن بگو لبنان، فلسطین، مقاومت، دشمن و همین مزخرفات. امیدوارم اگر این بی همه چیز کوتاه اومد و تسلیم شد که هیچ وگرنه بفرستنش به درک تا همه از دستش راحت بشن
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
۵۷
zorroo - مونیخ، آلمان
امیدوارم که کشور عزیزمون هر چی زودتر از دست این اخوندهای باستارد عرب زاده که حتی خود عربها هم ادمشون حساب کنند ازاد شود و ما ایرانیها یاد بگیریم که به هر کس ونا کسی اعتماد نکنیم مرگ بر خامنه ای رهبر یک مشت گدا گدول پاچه خوار که بخاطر کمی پول خودشان رو به خریت زدند ومثل گله گوسفندها رهبر احتیاج دارند.
‌چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +503آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +417شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +297علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +272شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +254پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +241محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +211خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +209واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +203دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است