حملات تازه اسرائیل به پارچین و فردو/ ترامپ: امیدوارم ایران و اسرائیل توافق کنند، اما گاهی باید تا آخر جنگید

خبرگزاری‌های مهر و صداوسیما در نخستین دقایق بامداد دوشنبه از حمله موشکی اسرائیل به تاسیسات نظامی در منطقه پارچین، در جنوب شرق تهران، خبر داده‌اند.

به نوشته مهر، پدافند هوایی ارتش این حمله موشکی را «خنثی کرد و از هرگونه خسارت جانی و مالی جلوگیری به عمل آورد».


اندکی پیش از آن نیز گزارش‌هایی درباره حمله هوایی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای فردو، در استان قم، منتشر شد.

ارتش اسرائیل بامداد دوشنبه اعلام کرد که در حال انجام حملاتی به سایت‌های پرتاب موشک‌های زمین به زمین در مرکز ایران است.

ارتش اسرائیل ساعاتی پیش از آن نیز در بیانیه‌ای گفته بود که طی روز یکشنبه موجی از حملات «گسترده» را علیه چندین سایت تولید سلاح در ایران انجام داده است.

به نوشته این بیانیه، این اهداف از جمله شامل یک سایت تولید سیستم‌های ناوبری و موشکی، یک سایت تولید سوخت برای انواع مختلف موشک و یک میکسر سیاره‌ای طراحی شده برای تولید موتورهای موشک‌های زمین به زمین بودند.
«ایران به عمان و قطر اعلام کرده تا زمانی که حملات اسرائیل ادامه دارد مذاکره نخواهد کرد»
خبرگزاری‌‌های فرانسه و رویترز به نقل از یک مقام مطلع گزارش داده‌اند که ایران به قطر و عمان گفته است در حالی که تحت حمله اسرائیل قرار دارد حاضر به مذاکره نیست.

خبرگزاری رویترز این موضوع را در ارتباط با مذاکره برای آتش‌بس و پایان دادن به درگیری فعلی بین اسرائیل و ایران دانسته است.

این مقام که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری‌ها گفت: ایرانی‌ها به میانجی‌های قطری و عمانی اطلاع دادند که تنها زمانی مذاکرات جدی را دنبال خواهند کرد که ایران به حملات اسرائیل به طور کامل پاسخ داده باشد.

او همچنین گزارش‌ها در مورد درخواست ایران از عمان و قطر برای تعامل با ایالات متحده و میانجیگری آن کشور برای آتش‌بس با اسرائیل و احتمالاً از سرگیری مذاکرات هسته‌ای را رد کرده و این گزارش‌ها را نادرست خوانده است.
ترامپ: امیدوارم ایران و اسرائیل توافق کنند، اما گاهی باید تا آخر جنگید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا پیش از پرواز به کانادا برای شرکت در اجلاس گروه هفت، گفت: «امیدوارم توافقی میان اسرائیل و ایران حاصل شود، اما گاهی باید تا آخر جنگید.»

آقای ترامپ تاکید کرد که آمریکا به حمایت از اسرائیل در برابر حملات موشکی ایران ادامه می‌دهد. 
ارتش اسرائیل: به تاسیسات موشک‌های زمین‌به‌زمین ایران حمله کردیم
ارتش اسرائیل شامگاه یکشنبه ۱۵ ژوئن از حمله به تاسیسات موشک زمین به زمین جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

اسرائیل پیش‌تر اعلام کرده بود که یک موج حملات به تاسیسات تولید سلاح ایران را به پایان رسانده است. 
سپاه: مراکز اطلاعاتی اسرائیل را هدف قرار دادیم
سپاه پاسداران با صدور بیانیه‌ای از حمله موشکی به مراکز اطلاعاتی اسرائیل در واکنش به کشته شدن محمد کاظمی، رئیس اطلاعات سپاه، حسن محقق، معاون او و محسن باقری از فرماندهان ارشد این سازمان خبر داد.

سپاه افزود که این موج حملات به عنوان مرحله سوم عملیات «وعده صادق ۳» انجام شده است. 
نتانیاهو: تاسیسات اصلی غنی‌سازی نطنز را نابود کرده‌ایم
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، مدعی شده که نیروهای اسرائیلی تأسیسات اصلی غنی‌سازی اورانیوم در سایت هسته‌ای نطنز ایران را نابود کرده‌اند.

او روز یک‌شنبه در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز گفت: «ما تأسیسات اصلی در نطنز را نابود کرده‌ایم. این، همان مرکز اصلی غنی‌سازی است.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو روز پیش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرده بود بخشی از تأسیسات بالای سطح زمین در نطنز که ایران در آن اورانیوم با غنای ۶۰ درصد تولید می‌کرد، تخریب شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
ترامپ خوب رژیم را فریب داد با مذاکرات و خیالشلون راحت بود که اسراییل حمله نمیکنه و ترامپ هم گفت اجازه حمله نمیده ولی خوب غافلگیر شدند و اون همه شخصیت مهم نظامی هسته ای فقط با فریب ترامپ بود که به راحتی اما غافلگیرانه کتلت شدند. زنده باد ترامپ کله هویجی و بی بی نتانیاهو. تصور کنید این دو برای منافع کشورشون چه میکنند رهبر مفعول ما چه میکند!؟
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۲
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ
غافلگیر نشده جمهوری اسلامی خیلی از اونچه که ما فکر می‌کردیم ضعیف‌تر بود همشون دنبال پول و مال اندوزی بودن یه مشت جنایتکار فاسد زد بی‌سواد وقتی که کارگرای معدن ما پول ندارند که پول دوا و دکتر بدن ولی اینا میرن از رو لبنان مجموعه مجروح‌های حزب‌الله رو میارن اینجا مجانی به امید آزادی ایران از دست این بربرها
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۰
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
کاملا‌ موافقم ولی فقط در مورد کشتن سرعتی فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای غافلگیر شد و اگر در جریان حمله بودند مواظبت میکردند که چنین به راحتی کتلت نشن
‌سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو