نتانیاهو: تغییر رژیم ایران می‌تواند نتیجه‌ این جنگ باشد

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه با فاکس‌نیوز اعلام کرد که تغییر رژیم در ایران «می‌تواند نتیجه‌ی جنگ باشد، زیرا رژیم ایران ضعیف است».

او افزود: «شاهد پیشرفت در توان موشکی و هسته‌ای ایران بودیم، به همین دلیل به آن حمله کردیم.»


نتانیاهو افزود: «پیشاپیش آمریکا و ترامپ را در جریان قرار دادم.»

دو مقام آمریکایی به رویترز گفتند که ترامپ در روزهای اخیر طرح اسرائیل برای ترور رهبر جمهوری اسلامی را وتو کرده است.

نخست‌وزیر اسرائیل افزود: «ما با تهدیدی قریب‌الوقوع روبه‌رو بودیم، بنابراین حمله را آغاز کردیم.»

نتانیاهو همچنین در واکنش به حمله موشکی جمهوری اسلامی به شهر طمره گفت: «چهار تن از شهروندان ما کشته شدند. موشک بین ما تفاوتی قائل نمی‌شود. آن‌ها آمده‌اند تا همه ما را نابود کنند. ما در این نبرد در کنار هم ایستاده‌ایم.»

نتانیاهو با اشاره به حکومت جمهوری اسلامی گفت آن‌ها قطعا مردم را ندارند و ۸۰٪ مردم این اوباش مذهبی را سرنگون خواهند کرد

او تاکید کرد آنها ۴۶ سال است که مردم را می‌کشند و سرکوب می‌کنند، زنان را به‌دلیل بی‌حجابی و دانشجویان را هدف گلوله قرار می‌دهند. مردم ایران در آرزوی آزادی هستند.

نتانیاهو با اشاره به این که «تصمیم برای اقدام و قیام در این زمان به دست مردم ایران است» گفت: «ایرانیان و یهودیان دوستی باستانی دارند که به زمان کوروش بزرگ بازمی‌گردد و ممکن است دوباره تکرار شود. 
نتانیاهو: رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و معاون او را کشتیم
بنیامین نتانیاهو غروب یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز گفت که ارتش اسرائیل در عملیات خود در این روز محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، و معاون او، حسن محقق، را هدف قرار داده است.

او مدعی شد که این دو نفر «کشته شدند». ایران هنوز به این خبر واکنش نشان نداده است. شماری گزارش‌ تأیید نشده حاکی است که در پی یک حمله اسرائیل در روز یک‌شنبه به ساختمان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، محمد کاظمی و حسن محقق زیر آوار مانده‌اند.

کاظمی تیر ۱۴۰۱ در پی برکناری حسین طائب، به این سمت منصوب شد.

ظهر یکشنبه، ساختمان سازمان اطلاعات سپاه به علاوه دفتر پیگیری وزارت اطلاعات، ساختمان وزارت نفت، مقر فرماندهی نیروهای انتظامی و یک رشته ساختمان‌های دیگر حکومتی هدف بمباران جنگنده‌های اسرائیلی که در آسمان تهران در پرواز بودند، قرار گرفتند.

در این میان، تساخی هانگبی، مشاور امنیت ملی اسرائیل، غروب یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفت خبرهایی از این دست که گویا دونالد ترامپ به اسرائیل گفته که حق ندارد علی خامنه‌ای را از بین ببرد، جعلی است.

هانگبی در پاسخ به این پرسش که «آیا واقعا اسرائیل برای ساقط کردن رژیم ایران تلاش می‌کند»، گفت: «هر انسانی در جهان خوشحال خواهد شد که ببیند چنین رژیمی نباشد...این امکان وجود دارد که در نتیجه روند کنونی که آغاز شده، حکومت ایران بیش از این متزلزل شود و از بین برود اما این امر هدف اصلی از عملیات کنونی اسرائیل در ایران نیست».

سیما شاین، رئیس اسبق میز ایران در موساد، در شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفت ما نمی‌توانیم خامنه‌ای را از بین ببریم زیرا او رهبر یک کشور است و مانند حسن نصرالله نیست.

او به اسرائیلی‌ها توصیه کرد در بیان اظهاراتی در مورد تشبیه ایران به غزه یا لبنان، «کمی فروتن» باشند.
نتانیاهو: مصمم به حذف تهدید دوگانه از سوی جمهوری اسلامی هستیم
بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل یکشنبه اعلام کرد: «خلبانان شگفت‌انگیز ما بر فراز آسمان‌های سوزان تهران هستند.»

او افزود: «ما مصمم هستیم که ماموریت حذف تهدید دوگانه را به‌طور کامل به انجام برسانیم.»

پیشتر نتانیاهو تاکید کرد هدف اسرائیل، خنثی کردن تهدید دوگانه موشکی و هسته‌ای جمهوری اسلامی است که موجودیت اسرائیل را نشانه گرفته است.
کانال ۱۴ اسرائیل: اسرائیل طرحی با هدف جابجایی گسترده ساکنان تهران تصویب کرد
کانال ۱۴ اسرائیل به نقل از منابعی خبر داد که اسرائیل با هدف فشار بر جمهوری اسلامی، طرح جدیدی را با هدف جابه‌جایی گسترده ساکنان تهران تصویب کرده است.
نتانیاهو: خلبانان آمریکایی در حال سرنگونی پهپادهایی هستند که به سمت اسرائیل می‌آیند
بنیامین نتانیاهو در مصاحبه با فاکس نیوز گفت خلبانان آمریکایی در حال سرنگونی پهپادهایی هستند که به سمت اسرائیل می‌آیند.

او در بخشی از صحبت‌های خود افزود: «جمهوری اسلامی ترامپ را دشمن شماره یک خود می‌داند، آن‌ها می‌خواستند از طریق نیروهای نیابتی و دستگاه اطلاعاتی‌شان او را بکشند. ترامپ رهبر قاطعی است که مسیر مذاکره ضعیف را که به غنی‌سازی اورانیوم و در نهایت بمب می‌انجامد، نرفت و توافق جعلی را لغو کرد.»

نتانیاهو همچنین گفت ایرانیان و یهودیان دوستی باستانی دارند که به زمان کوروش بزرگ بازمی‌گردد و ممکن است دوباره تکرار شود.
رییس شورای امنیت ملی اسرائیل: هیچ مصونیتی برای رهبران سیاسی جمهوری اسلامی وجود ندارد
رییس شورای امنیت ملی اسرائیل، در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ این کشور گفت: «گزارش مربوط به اینکه ترامپ با ترور علی خامنه‌ای مخالفت کرده، نادرست است.»

او افزود: «هیچ مصونیتی برای رهبران سیاسی وجود ندارد.»

وقتی درباره گزارش رویترز مبنی بر اینکه ترامپ طرح اسرائیل برای کشتن خامنه‌ای را وتو کرده، از بنیامین نتانیاهو سؤال شد، او گفت: «نمی‌خواهم وارد این موضوع شوم.»

باراک راوید، خبرنگار اکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت که در طول آخر هفته، اسرائیل فرصتی برای ترور خامنه‌ای داشته، اما ترامپ به صراحت اعلام کرده با چنین اقدامی مخالف است.
نتانیاهو: جمهوری اسلامی قصد داشت ترامپ را از طریق نیروهای نیابتی ترور کند
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز گفت جمهوری اسلامی، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، را «دشمن شماره یک» خود می‌داند و قصد داشته با استفاده از نیروهای نیابتی و نهادهای اطلاعاتی‌اش او را ترور کند.

او با تمجید از سیاست ترامپ در برابر ایران گفت: «ترامپ رهبر قاطعی بود که مسیر مذاکره ضعیف را نرفت؛ مسیری که به غنی‌سازی اورانیوم و در نهایت تولید بمب می‌انجامد. او توافق جعلی را لغو کرد.»

نتانیاهو همچنین تاکید کرد که پیش از آغاز حملات اخیر اسرائیل به ایران، ترامپ را از این عملیات مطلع کرده بود.
پزشکیان از عراق خواست از استفاده اسرائیل از حریم هوایی‌ عراق جلوگیری کندعکس آرشیوی از یک جنگنده اف35 اسراییلیمسعود پزشکیان، رئیس‌ دولت جمهوری اسلامی در گفتگوی تلفنی با شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، اسرائیل را به "نقض حریم هوایی عراق برای حمله به ایران" متهم کرد و آن را نشانه "بی‌اعتقادی اسرائیل به قواعد و هنجارهای پذیرفته‌شده بین‌المللی" خواند.

پزشکیان در این گفتگو با تاکید بر "لزوم مراقبت بیشتر" عراق از حریم هوایی خود مدعی شد که جمهوری اسلامی "آغازگر جنگ" نبوده اما "با صلابت" پاسخ داده است.

پزشکیان همچنین در ادامه این گفتگوی تلفنی تهدید کرد که در صورت ادامه حملات اسرائیل، "پاسخ‌هایی دردناک‌تر و کوبنده‌تر" در راه خواهد بود.

السودانی نیز در این گفتگو وعده داد که "اقدامات گسترده‌ای برای جلوگیری از تکرار" این رویه در دستور کار قرار گرفته است. او همچنین افزود که از این پس "کنترل مرز‌ها و حریم هوایی عراق با جدیت بیشتری دنبال خواهد شد."
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان

بله ولی متاسفانه همونطور که از لحظه اول شروع حمله بارها پیشبینی کردم و نوشتم،امروز گزارش هایی اومده که خامنه ای از اهداف اولیه اسرائیل بوده و این فرصت هم پیش اومده اما ترامپ به صراحت با اینکار مخالفت کرده.با اینحال هدف قرار دادن رئیس اطلاعات سپاه،و زدن دادگاه انقلاب رژیم ،که هر دو از ساختارهای سرکوب مردم ایران هستند و نه اولویت خطری برای اسرائیل نشون میده اسرائیل برنامه ای بزرگتر از فقط نابودی توان هسته ای موشکی رژیم داره .
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاک ، دانمارک

چقدر مردم باید خائن و احمق باشند که بخوان به گپ این سگیونیست گوش داده کنند. این مادر به خطاها دارند ساختار ملی رو منفجر میکنند. مگر ندیدید چطور ۵۰ هزار زن و بچه رو در غزه سلاخی و شخم زده کرده. اینها خودشان را نژاد برتر و بقیه را نوکران خود میپندارند. خیلی باید باشید که بخاطر مخالفت با جمهوری اسلامی طرف این‌رو بگیرید. قصد اینها چیزی نمیباشد جز قتل عام.
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
۲۵
فاطی کماندو - قرچک، ایران

یک پارچه عشقی بی بی اسمت به نیکی در تاریخ ایران کهن حک خواهد شد درود به شرفت ❤️❤️❤️🌹🌹
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
۵۵
رگبار - کپنهاگ، دانمارک
بیلاخره شما اگر نبودی بیلاخره گدر شما را من میدونم که بیلاخره ایرانو عزیزو بخاطر ناموسمون بخاطر دینمون رفتیم اونجا جنگیدیم. خوش بحالت که به آرزوت رسیدی بیلاخره
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد

از موشک نترسید/. از جنگ هم نترسید/. ولی از آن هایی که با این حمله ها به خاک کشور، خوشحالند خیلی بترسید.آنهایی که ازاین جنگ خوشحالند فعلا کسی نیستند به جزء ٭فرقه شاه الهی پهلوی، ٭فرقه رجوی٭
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
از چپول متعفن همپیمان آخوند بیشتر از هر سپاهی و خوده آخوند باید نفرت داشت.ترس نه،انزجار و نفرت!
یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹
۱۰۸
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
متاسفانه جمعیت احمق در ایران بسیار زیادتر از آن است که من و شما تصور می کردیم.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۴
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
دگه از زنها و بچه های غزه دست بردار و بچسب به مقامات ج اسلامی. راستی چرا جز طرفداران اندک رژیم و اقلیت نیم درصدی چپول کسی نگران کودکان و زنان غزه نبود؟ الان اوضاع رژیم چطوره؟
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۴
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
والله من را میشناسم افرادی که طرفدار پهلوی نیستند و کلا سیاسی نبودن ولی از این حمله خوشحالند.‌چطور میشه ادم مخالف رژیم باشه و از کتلت شدن سپاهیان و دانشمندان هسته ای خوشحال نباشه؟ حداقل به این اشاره میکردی و بعد از تخریب زیر ساختها و کشته شدن غیرنظامیان مینالیدی
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۸
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
وقتی با یه احمق بحث میکنی. در واقع دو احمق در حال بحث کردن. هستند...!. پس سعی کنید با یه احمق هم صحبت نشید.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۵
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
زر نزن فعلا نوش جان کن بی بی داره....
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
اولینش خود تو مزدور پفیوز حسینی.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
۱۹
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
وقتی با یه احمق بحث میکنی. در واقع دو احمق در حال بحث کردن. هستند!. پس سعی کنید با یه احمق هم صحبت نشید.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +203شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم