«پنتاگون» مجوز تخلیه خانواده‌های سربازان آمریکایی از بحرین و کویت را صادر کرد

العربیه: خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده به‌دنبال تشدید تنش‌های منطقه‌ای به خانواده‌های نظامیان آمریکایی در بحرین و کویت اجازه داده است تا این کشورها را ترک کنند و در عین حال تاکید کرد که این تصمیم موقتی است.

در همین راستا، «آسوشیتدپرس» گزارش داد که واشینگتن به کارکنان غیر‌ضروری خود و خانواده‌هایشان اجازه داده است تا بحرین و کویت را ترک کنند.


پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که اجازه داده است خانواده‌های نظامیان آمریکایی مستقر در مناطق مختلف خاورمیانه به‌صورت داوطلبانه تخلیه شوند.

یک مقام آمریکایی گفت: «سلامت و امنیت اعضای ارتش ما و خانواده‌هایشان همچنان در صدر اولویت‌های ماست و فرماندهی مرکزی آمریکا تحولات تنش‌ها در خاورمیانه را زیر نظر دارد.»

وی افزود: «فرماندهی مرکزی آمریکا «سنتکام» با همکاری نزدیک وزارت خارجه و همچنین متحدان و شرکای منطقه‌ای، برای حفظ آمادگی دائمی جهت پشتیبانی از هر ماموریتی در سراسر جهان در هر زمان تلاش می‌کند.»

این اقدام آمریکا همزمان با گزارش منابع آگاه به «العربیه» مبنی بر تصمیم واشینگتن برای تخلیه تعدادی از کارکنان خارجی شرکت‌های پشتیبانی لجستیکی در سفارت آمریکا در بغداد همراه شده است. برخی گزارش‌ها نیز حاکی از آن است که این تصمیم بخشی از برنامه کاهش هزینه‌های عملیاتی است که وزارت خارجه آمریکا در برخی از نمایندگی‌های خود در سراسر جهان اجرا می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

چلیپا، بدو به فرودگاه و قبل از اینکه این هواپیماها بلند بشن از چرخشون بچسب تا پات به خارج برسه!
‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۶
۵۹
Geelongcats - سیدنی، استرالیا

بزودی حضرت آقا در مسکو و در کنار بشار اسد وعده شکست دشمنان را خواهد داد.
‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۷
۶۴
چلیپا - جزایرسلیمان، جزایر سلیمان

ازاین ک گاهی بشوخی مینویسی میخندم.بحاله پالانشاهیهام بخوصوص پخمه پخملوی. میخندم.ولی باید بگم.من خارج ایرانم.
‌پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +115حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +100کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +86رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +77رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان