خامنه‌ای: در فرانسه پس از انقلاب، سلطنت دوباره بازگشت

کیهان لندن: علی خامنه‌ای چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ در مراسم سالمرگ خمینی، طی سخنانی طولانی درباره اورانیوم و غنی‌سازی و آمریکا، به یاد سلطنت هم افتاد و همان سخنان سه سال پیش خود را که باز هم در سالمرگ خمینی گفته بود، تکرار کرد و نسبت به «بازگشت سلطنت» هشدار داد!

او با اشاره به اینکه «احساسات خیلی  اوقات اهداف عقلانی قیام‌ها رو تحت تاثیر خود قرار می‌دهد»، نگرانی خود را از عوض شدن مسیر انقلاب اسلامی ۵۷ ابراز داشت و گفت: «وقتی احساسات فروکش کرد، مسیر حرکتی که انقلاب برای اون به وجود آمده است، آن مسیر عوض می‌شود، چون اون عقلانیتی که پشت سر این قیام بود، گم شده و کم‌اثر شده!»


خامنه‌ای سپس به انقلاب فرانسه اشاره کرد و گفت: «بعد که انقلاب پیروز شد و حتی پادشاه و زنش رو کشتند... احساسات گوناگون در بین مردم اونچنان فضا رو در قبضه خودش گرفت که یادشون رفت مردم برای چی قیام کردند برای چی مبارزه کردند و به میدان آمدند...» 
وی با بیان اینکه بعدش «سلطنت ناپلئون» آمد، با غیض ادامه داد: «بعد از رفتن او هم همان خاندانی که انقلاب علیه  آنها بود همانها آمدند حدود هفتاد سال هشتاد سال فرانسه‌ای که با سلطنت جنگیده بود با سلطنت زندگی کرد.»
وی همچنین ادعا کرد: «حرف اصلی من اینه که امام انقلاب اسلامی را در قبال این آفت نابودکننده حفظ کرد  و  مصونیت  داد.»
به این ترتیب معلوم نیست اگر «امام» انقلابش را «حفظ» و «مصون» کرد، پس چرا رهبر جمهوری اسلامی در هر فرصتی درباره خطر «بازگشت سلطنت» هشدار می‌دهد!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

چرا از بازگشت پادشاهی در اسپانیا چیزی نمیگی
‌چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۰
۲۶
انسان قادر - اتریش، اتریش
و صد درصد توه خرفتِ مفعول فیلم سلطنت ناپلئون رو تازگى ها تو سایته نتفلیکس نگاه کردى اونوقت زِر از تاریخ میزنى اسکول؟
‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۹
۴۶
chaghalo - برلین، آلمان
چرا از سلطنت آخوندها چیزی نمیگه.
‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۴
۴۴
paksan - ایران، ایران
حتما مردم فرانسه یا اسپانیا که اون دوستمون خیلی تاکید داره چرا نگفته بعد اون ۱۵ سال فهمیدند که عنقلابیون فرقی با حکومت قبل ندارند فقط آمده بودند برای غارت و مردم هم نادانسته احساساتی شدند و این اوباش عنقلابی را حمایت کردند. امروز خیلی جاها نمیشه تفاوتی بین رفتار خمینی یا خامنه ای با شاهان قبل متصور شد. هر آنچه میگفتند شاه و‌حکومتش انجام میداده امروز صدها برابر بدترش را می بینیم داره حکومت خامنه ای انجام میده از دزذی و فساد و بی قانونی و رانت و سیستم قضایی فاسد و دخالت سیاسی اقتصادی سپاه و اطلاعات در همه امور کشور چیزی بسیار بدتر از ساواک. خوب الان عنقلابیون ۵۷ که وضعیتشون مشخصه ولی مردمی که اینها را حمایت کردند در شورش الان احساساتشون چی میگه؟ مجاهد و چپی و توده ای و ملی مذهبی که هم تو اون حکومت هم الان خارج نشین و وابسته اطلاعاتی کشورهای خارجی هستند که ده تا عنقلابم بشه اینها آخرش همینه چون ساخته کشورهای دیگه بودند و هستند. حزب الهی ها هم در نابود کردن و تخریب کشور در هیچ زمینه ای دریغ نکردن الان هشتاد میلیون مردم ایران احساساتشون نسبت به این اوباش چی هستش ؟
‌پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
۴۲
محمد بی قر - مادرید، اسپانیا
جاوید شاه ♥️ ♥️ ♥️ ♥️ نابود باد جمهوری اس هالی
شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا