محمد مهاجری: آقای نایب‌رئیس مجلس! به جای شما ما خجالت می‌کشیم

محمد مهاجری در کانال تلگرامی خود نوشت: فرزند آقای علی نیکزاد نایب‌رئیس‌مجلس، طبق گزارشهایی که تا کنون تکذیب نشده ۳_۴روز قبل در میدان ونک تهران پس از تخلف رانندگی با یک افسرپلیس تصادف و او را مجروح می کند.

یک روز بعد از این ماجرا آقای علی نیکزاد در جلسه علنی مجلس نامزد می شود و با رای پایین(۱۱۱ رای) نایب رئیس می شود.مبارک باشد! از روزحادثه تا کنون با اینکه که رسانه‌های متعدد به موضوع پرداخته اند، نه از دیوار صدایی در آمده نه از نایب رئیس مجلس. خب طبیعی است که انتظار نداشته باشیم او معذرت خواهی و ابراز تاسفک ند و بطور علنی از افسر پلیس عذربخواهد اما حتی دریغ از یک توضیح دوسطری.

بدتر اینکه مدیریت مجلس هم در این زمینه مصلحتا لال شده است. تعجب آور است که فرماندهی محترم پلیس کشور نیز مهر سکوت برلب زده . واقعا ملاحظه چه کسی را می کنند و چرا اعتبار نیروی انتظامی مملکت را خرج یک آقازاده می کنند؟ به کدام توجیه سرمایه اجتماعی پلیس که همان اعتمادعمومی است باید زیر پای یک نماینده مجلس و فرزندش له شود؟ در جمهوری اسلامی اگر تساهل و تسامحی هست باید در حق شهروندان عادی اعمال شود نه مسئولان و آقازاده های شان.

از طرفی حالا نوبت آن ۱۱۱ نماینده ای است که برای کرسی نایب رئیسی به او رای داده‌اند و باید رای خود را پس بگیرند. بعدش هم اگر شجاعتی وجود داشته باشد خود آقای نیکزاد باید از نمایندگی کناره بگیرد. این روشن است که گناه فرزند را نباید به حساب پدر نوشت اما این در مورد مردم عادی صادق است.

دو فرزند معاون اول سابق قوه قضاییه تخلف کردند، پدرشان هم استعفا داد. حالا هم شایسته است نایب رئیس مجلس برای مجروح شدن یک پلیس توسط فرزندش و نداشتن هیچ واکنشی در برابر آن، پست حکومتی را ترک کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
Allen1983 - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا

واژه نامانوس آقازاده رو که خود این اراذل اوباش که در راس قدرت هستند واسه خودشون درست کرده اند . واژه زنا- زاده یا حروم- زاده به مراتب برازنده تر ، گوارا تر و شایسته تر می‌باشد . یه مشت دزد و رشوه بگیر و آدم فروش و وطن فروش اسم خودشون رو گذاشته اند آقا که توله هاشون بشوند آقازاده .
‌پنجشنبه ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۶
۳۴
محمد۱۳۷۲ - وکنکور، کانادا
تو ایران هرچی بیشتر فاسد باشی، به حکومت و اقا های حکومتی نزدیکتر میشی. اکه فرزند این فاسد ها باشی اقا زاده حساب میشی. شما یک فرزند فرد سیاسی که (استثنا) پاک باشه دیدی که اقا زاده بهش بگن؟!!
جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • روایت یک پزشک از شب‌های اعتراض در ساری و خشونت مرگبار مأموران علیه مردم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ امیرحسین محمدزاده، فوتبالیست معترض ۱۸ساله که در افسریه کشته شد
  • آیا حمله چندملیتی علیه رژیم علی خامنه‌ای در پیش است؟
  • روبینا امینیان؛ حکایت دختر معترضی که خانواده جسدش را شناسایی و مخفیانه کنار جاده دفن کردند
  • تمجید لیندزی گراهام از سیاست ترامپ در قبال ایران؛ «سقوط رژیم تهران هم‌سنگ فروپاشی دیوار برلین»
  • خامنه‌ای: کشور را به سمت جنگ نمی‌بریم، اما مجرمان داخلی را رها نمی‌کنیم، ترامپ مجرم است
  • یورش پلیس لندن به تجمع ایرانیان؛ بازداشت مجروحان در راهروهای بیمارستان + ویدئو
  • هنرمندی که دیوارهای ویران و بیروح را با نقاشی‌های سه بعدی جان می‌بخشد
  • گزارش رسانه اسرائیلی از وحشت نیروهای نیابتی: اگر جمهوری اسلامی سقوط کند، ما چه خواهیم شد؟
  • احمد الشرع، رئیس‌جمهور سوریه، زبان کردی را یک «زبان ملی» و نوروز را «تعطیل رسمی» اعلام کرد
  • +396کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +237دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +226شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +225روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +205شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +181پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: پرزیدنت ترامپ، شجاعت شما را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است
  • +175نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست