تیراندازی در جاده کرمانشاه-تویسرکان ۲ کشته برجای گذاشت

ایران اینترنشنال: محمدرضا شکوهی، رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی همدان گفت که با مرگ یکی از مجروحان بستری در بیمارستان، شمار افراد جان‌باخته در جریان تیراندازی در تویسرکان به دو نفر افزایش یافت. خبرگزاری ایرنا گزارش داد در پی این تیراندازی هفت نفر دیگر مجروح شده‌اند.

شکوهی پنج‌شنبه هشتم خرداد در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا گفت فرد فوت شده مردی ۴۷ ساله است که در بیمارستان بعثت بستری بود و با وجود تلاش پزشکان جان خود را از دست داد.


او اضافه کرد: «یکی دیگر از مصدومان حادثه یاد شده نیز به بیمارستان بعثت همدان منتقل شده است.»

مجید شماعی، فرماندار شهرستان تویسرکان در استان همدان، چهارشنبه هفتم خرداد اعلام کرد در پی تیراندازی در حوالی جاده کرمانشاه-تویسرکان، یک نفر جان خود را از دست داد و هشت نفر زخمی شدند.

شماعی با بیان این‌که حال سه تن از افراد زخمی‌ وخیم است، گفت که یک نفر با سلاح گرم اقدام به تیراندازی به سمت شهروندان کرد.

مصطفی ربانی، دادستان تویسرکان نیز در گفت‌گو با خبرنگاران گفت: «فردی دارای مشکل روحی در تویسرکان با سلاح جنگی به سوی افراد در حال عبور شلیک کرد.»

او اضافه کرد که این فرد با شلیک نیروهای انتظامی زخمی و بازداشت شده است.

هم‌زمان رییس پلیس تویسرکان در تشریح جزییات این حادثه گفت که ضارب از پشت‌بام منزل خود به سمت رهگذران شلیک کرده است.

به گفته پلیس، فرد مهاجم ۳۳ ساله، پس از حضور نیروهای انتظامی در محل، زخمی، دستگیر و به بیمارستان منتقل شده است.

پلیس بدون اشاره به دلایل و انگیزهای این فرد برای این حمله، گفت که او پیش از وقوع حادثه، «مواد مخدر روانگردان» مصرف کرده بود.

افزایش آمار رفتارهای خشن

آمار نزاع و رفتارهای خشن از جمله تیراندازی، زورگیری و ایجاد ناامنی در خیابان‌های ایران که در برخی موارد به کشته و زخمی شدن شهروندان منجر شده است، در سال‌های گذشته به‌شدت افزایش داشته.

ششم خرداد، رسانه‌های ایران گزارش دادند احسان باقری، قاضی دادگاه کیفری شیراز، به دست دو فرد هدف حمله قرار گرفت و کشته شد.

یک روز پیش از آن و در پنجم خرداد، فردی در خیابان منوچهری شیراز با سلاح سرد چهار نفر را به قتل رساند و دو نفر را مجروح کرد.

در ماه‌های گذشته نیز در سایه فقر اقتصادی و افزایش بحران‌ها و نابسامانی‌ها‌ی اجتماعی در ایران، گزارش‌های بسیاری درباره افزایش موارد سرقت و زورگیری در شهرهای مختلف کشور منتشر شده است.

در جریان این زورگیری‌ها، بسیاری از متهمان پس از بازداشت انگیزه‌های خود را فقر اقتصادی عنوان کرده و گفته‌اند که به دلیل بدهی‌های مالی یا برای تامین نیازهای خود و خانواده‌هایشان، اقدام به سرقت کرده‌اند.

احمد علوی، استاد دانشگاه و اقتصاددان، سوم خرداد در گفت‌وگو با ایران‌اینترنشنال گفت: «هر بحران اقتصادی به‌ناچار به بحران‌های اجتماعی منجر می‌شود و این بحران‌ها نیز پیامدهای سیاسی در پی دارند و بالعکس. بنابراین، این سه عنصر در جامعه به‌طور کامل به هم وابسته‌اند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +161سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید