مقام آمریکایی: دولت ترامپ کاهش تحریم‌های تهران در قالب «توافق مقدماتی» را بررسی می‌کند

العربیه: در تحولی تازه درباره پرونده هسته‌ای ایران، روزنامه اسرائیلی «یسرائیل هیوم» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دولت دونالد ترامپ، طرحی موسوم به «توافق مقدماتی» را به ایران پیشنهاد کرده است.

این مقام آمریکایی تصریح کرد که دولت ترامپ در حال بررسی امکان کاهش تحریم‌ها علیه ایران در قالب یک توافق موقت است. به گفته او، این توافق مقدماتی بر آمادگی ایران برای چشم‌پوشی از تلاش جهت دستیابی به سلاح هسته‌ای تأکید دارد.


بنا بر گزارش این روزنامه، این مقام همچنین خاطرنشان کرده که واشینگتن از مطالبه اصلی خود مبنی بر توقف کامل فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران عقب‌نشینی نخواهد کرد.

در همین رابطه، ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران، اعلام کرد که اگر هدف آمریکا صرفاً جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای باشد، امکان دستیابی به توافق وجود دارد. اما اگر هدف، جلوگیری از غنی‌سازی کامل اورانیوم باشد، دستیابی به توافق ممکن نخواهد بود.
«طرح جایگزین»
رضایی در گفت‌وگویی با «سی‌ان‌ان» همچنین افزود که تهران در حال تدارک یک «طرح جایگزین» در صورت شکست احتمالی مذاکرات است.

از سوی دیگر، حسین دقیقی، مشاور ارشد فرمانده کل سپاه پاسداران، بر موضع تهران مبنی بر ادامه غنی‌سازی اورانیوم در داخل کشور تأکید ورزید.

دقیقی گفت که ایران آماده است مواد غنی‌شده را در عمق هزار متری زیر زمین، در هر مکانی که تعیین شود، اما فقط در داخل کشور، نگهداری کند.

پنج دور مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشینگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران برگزار شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Stopmindcontrol - سائو پائولو، برزیل
«ترامپ هنگام انتخابات رجز می‌خواند که ظرف یک هفته مشکلات بین‌المللی را حل خواهد کرد، اما حالا معلوم شده حتی از پسِ ساده‌ترین کارها هم برنمی‌آید. برای خودنمایی، به کوچک‌ترین توافق با جمهوری تن خواهد داد.».
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۳
۵۲
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا
دوستان خیالتون راحت هیچ توافقی صورت نخواهد گرفت ، اگر هم باشه فقط برای ٤-٥ ماه که تمام موارد لازم برای شخم زدن این اراذل و اوباش اماده باشه - در نقشه خاور میانه جدید رژیمی بنام ج اسـ... وجود نخواهد داشت و تصمیم گرفته شده . حالا اینا چه امضا بکنند و چه نکنند محکوم به رفتن به زباله دان تازیخ هستند . شک نکنید این اتفاق بزودی خواهد افتاد - خاورمیانه جدید که قرار است دستگاه پول سازی باشد بر اساس سر مایه گزاری بروی املاک - کازینو - فقط یک محیط ارام و بی دغدغه میخواهد - و مطمئن باشید این دندان فاسد کشیده خواهد شد -
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۳
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
نوکران مهدی ترامپ که همان نوکران پهلوی هستند باید از مردم ایران عذر خواهی کنند. البته نیمی از این اراذل پهلوی پرست در واقع مامورین وزارت اطلاعات هستند. روزی که ویکی لیکس ایران اسامی و نوع همکاری شان را مشخص کند میخ، اهم ببینم این پیر و پاتالهای بیت پهلوی چه جوابی به مردم می‌دهند
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۳
۲۶
romano - تهران، ایران
هموطن عزیز ماجرای اتمی و ماجرای آزادی‌های اجتماعی و تغییر از این سیستم آپارتاید مذهبی دو چیز مجزا از هم هستند به شما توسط رسانه القا میکنند که اینها لازم و ملزوم هم هستند تا این دارایی استراتژیک را نگه دارند. اینکار تنها با احترام و اتحاد با یکدیگر انجام میشود گروه بندی و ایدولوژی ندارد همه یک گروه و ایدولوژی هستید. ببیند غرب و اروپا هژمونهای دریایی هستند چون مرز آبی زیاد دارند و قدرت را از طریق راهزنی دریایی بدست آورده‌اند در جلوی آن تمدن زمینی جاده ابریشم است از زمان نادرشاه و فروپاشی این قدرت هند چین مالزی و خیلی‌ از اعضای این راه باستانی مستعمره شدند غرب به هر ترتیب نمیگذارد برتری راه دریا بر زمین از دست برود (پایگاههای دریایی آمریکا و غرب) در این پروژه حتی خود اسرائیل یک قربانی است. از زمان شاه ما و ملی کردن سوئز توسط عبدالناصر این چالش با برخورد شدید غرب و ایجاد پروکسی‌های تروریست و تلویزیون جایگزین شد میخ محکم آنهم ملایان ایران و اسرائیل هستند. اسرائیل اگر اینرا تامین نکند خودش اولین قربانی خواهد بود (فکر نکنید من دشمن یهودیها هستم). بخاطر تبلیغ خیلی حرف زدن با مردم سخت شده.
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +122حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +102کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +99سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +92رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +76نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +73یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • +69پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران