اسرائیل بیش از ۱۰۰ هدف در غزه را بمباران کرد؛ محافظان کامیون‌های حامل کمک‌ها کشته شدند

یورونیوز: اسرائیل حملات گسترده خود در نوار غزه را ادامه می‌دهد و تنها در شبانه‌روز گذشته بیش از ۱۰۰ هدف را در سراسر این باریکه بمباران کرده است.

ارتش اسرائیل ادعا می‌کند که این اهداف شامل ساختمانهای مورد استفاده حماس، تونل‌ها و زیرساخت‌های این گروه فلسطینی بوده است. وزارت بهداشت غزه می‌گوید در این حملات دست‌کم ۶۰ نفر دیگر کشته شده‌اند.


در همین حال، شش مرد مسلح که وظیفه محافظت از کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه را برعهده داشتند تا از غارت آن‌ها جلوگیری کنند، توسط نیروهای اسرائیلی کشته شدند.

اسرائیل مدعی شده که این افراد عضو حماس بودند، اما حماس این ادعا را رد کرده است.

اسرائیل مدعی است که از روز دوشنبه به ۳۸۸ کامیون حامل کمک‌ها اجازه ورود به غزه را داده اما گروه‌های امدادی فلسطینی می‌گویند تنها ۱۱۹ کامیون وارد این باریکه شده‌اند. همچنین پیشتر مقام‌های سازمان ملل، از عدم توزیع محموله‌های این کمک‌ها برای فلسطینی‌ها در نوار غزه ابراز نگرانی کرده بودند.

در روزهای اخیر همچنین گزارش‌هایی منتشر شده که نشان می‌دهد اسرائیل از فلسطینی‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند؛ ترفندی که ارتش اسرائیل از آغاز حملات خود به نوار غزه بسیار از آن استفاده کرده است. با این حال ارتش اسرائیل این اتهامات را رد کرده و گفته دست زدن به چنین اقداماتی ممنوع است.

این در حالی است که خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی با استناد به شهادت فلسطینی‌ها و همچنین برخی سربازان اسرائیلی اعلام کرد که نیروهای ارتش اسرائیل در جریان عملیات خود در غزه از بازداشت‌شدگان فلسطینی به عنوان سپر انسانی استفاده کرده است.

حملات اسرائیل به نوار غزه تاکنون جان بیش از ۵۳ هزار فلسطینی را گرفته و با وجود انتقادات جهانی، ارتش اسرائیل بی‌توجه به آن به حملات خود در این باریکه ادامه می‌دهد. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
کیانپور - ونکوور، کانادا
چنایت و وحشی گری رژیم اسراییل تمامی ندارد. همه سکوت کردند. اگر دو نفر اسراییلی کشته شوند همه هیاهو می کنند و دم از حقوق بشر می زنند ولی اگر صدها مسلمان و یا فلسطینی کشته شوند همه سازمانها و نهادها سکوت می کنند. بله همه انسانها برابرند ولی برخی برابر ترند
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +239شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +203پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +166سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +150ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +143فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید