رسانه‌های اسرائیلی: واشینگتن از تل‌آویو برای تعویق عملیات نظامی گسترده در غزه درخواست کرد

العربیه: رسانه‌های اسرائیلی روز یکشنبه گزارش دادند که دولت ایالات متحده از تل‌آویو خواسته اجرای عملیات نظامی گسترده در نوار غزه را به تعویق بیندازد و فرصت بیشتری برای دستیابی به توافق آزادی گروگان‌ها فراهم کند. این درخواست در حالی مطرح شده که حملات ارتش اسرائیل به مناطق مختلف غزه همچنان ادامه دارد.

روزنامه «جروزالم پست» به نقل از منابع آگاه نوشت که واشینگتن از تل‌آویو خواسته عملیات زمینی فراگیر در غزه را به تأخیر بیندازد تا مذاکرات مربوط به آزادی گروگان‌ها زمان بیشتری برای دستیابی به پیشرفت ملموس داشته باشد.


بر اساس این گزارش، آمریکا از اسرائیل خواسته عملیات زمینی گسترده را به تعویق بیندازد و همچنین، اجازه دهد مذاکرات برای تبادل گروگان‌ها هم‌زمان با حملات محدود کنونی ادامه پیدا کند.

منابع اسرائیلی به این روزنامه گفته‌اند که حتی اگر توافقی حاصل شود، هرگونه عملیات زمینی گسترده خروج نیروهای نظامی از مناطق تحت کنترل را منتفی می‌کند. مسئله‌ای که دستیابی به آتش‌بس را در مراحل بعدی دشوارتر خواهد کرد.

در همین زمینه، یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، با اشاره‌ به برنامه عملیات زمینی پیش‌رو در غزه، تأکید کرده است که ارتش «با تمام قدرت خود عمل خواهد کرد و تا تحقق کامل اهداف، متوقف نخواهد شد».

پیش‌تر در چهارم مه، «کابینه امنیتی» اسرائیل طرح عملیات موسوم به «ارابه‌های جدعون» را برای گسترش جنگ در غزه تصویب کرده بود. پس از آن، دولت اسرائیل روند اجرای این طرح را با فراخوانی ده‌ها هزار نیروی ذخیره آغاز کرد. ارتش اسرائیل در 18 مه به‌طور رسمی آغاز این عملیات را اعلام کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید