ممنوعیت ورزش برای زنان هرمزگان، حتی در پارک‌های بانوان

ایران وایر: روز شنبه ۳خرداد۱۴۰۴، شماری از زنان هرمزگان در اعتراض به جلوگیری از برگزاری ورزش همگانی در پارک بانوان بندرعباس، مقابل ساختمان استانداری هرمزگان دست به تجمع زدند.

رسانه‌های محلی به نقل از حاضران در این تجمع نوشته‌اند که از ۱۵فروردین۱۴۰۴ و پایان تعطیلات نوروزی، به زنان اجازه ورزش همگانی در بخش «ویژه‌ بانوان» پارک جنگلی داده نشده است.


به گفته حاضران، پیگیری‌های زنان متقاضی ورزش همگانی در طول دو ماه گذشته بی‌نتیجه بوده و هیچ مرجع و مقام مسوولی، توضیحی درباره علت و چرایی این ممنوعیت ارائه نکرده است.

ایده پارک‌های بانوان یکی از راه‌های اعمال تفکیک جنسی و جنسیتی در فضاهای شهری است که از چند سال قبل توسط جمهوری اسلامی اجرا شد.

این پارک‌ها اساسا با هدف «درمان نشاط اجتماعی» و تسهیل حضور زنان در جامعه برای انجام فعالیت‌های ورزشی ایجاد شدند. مقامات جمهوری اسلامی در تبلیغ و معرفی این پارک‌ها، آن‌ها را محل‌هایی امن برای حضور «آزادانه» زنان توصیف کرده‌اند با این‌ همه، همواره استفاده از این پارک‌ها به‌رغم اعمال تفکیک جنسیتی با محدودیت‌های زیاد از جمله ممنوعیت ورود تلفن هوشمند به پارک، یا ملزم بودن به پوشش متعارف جمهوری اسلامی و حجاب اجباری همراه بوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا