نزاع دانشجویی در دانشگاه ارومیه به چاقوکشی خونین منتهی شد

عصر سه‌شنبه، سی‌ام اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه شاهد واقعه‌ای ناگوار بود؛ درگیری شدید میان شماری از دانشجویان، به زخمی شدن سه نفر و انتقال فوری آن‌ها به مراکز درمانی انجامید. این جدال خونین که به گفته آگاهان، ریشه‌های آن به نزاع‌های لفظی و تنش‌های مجازی بازمی‌گردد، سرانجام با درگیری فیزیکی و به‌کارگیری سلاح سرد، به اوج خود رسید و آرامش دانشگاه را برهم زد.

جزئیات واقعه و پیامدهای آن

بنا بر گزارش خبرگزاری «خبرآنلاین»، این ستیز میان دو گروه دانشجویی درگرفت و در جریان آن، سه تن از دانشجویان با ضربات چاقو مجروح شدند. مجروحان بلافاصله به بیمارستان انتقال یافتند و هم‌اکنون تحت مراقبت‌های پزشکی هستند.

نیروهای حراست دانشگاه به محض آغاز درگیری، در صحنه حاضر شده و برای کنترل اوضاع و بازگرداندن آرامش اقدام کردند. مسئولان دانشگاه ضمن ابراز تاسف عمیق از این حادثه، اعلام کرده‌اند که این موضوع از طریق کمیته انضباطی در دست بررسی است و هم‌زمان، پرونده به مراجع قضایی نیز ارسال شده است.

ریشه درگیری و اقدامات آتی
یکی از مسئولان دانشگاه در این باره گفت: «منشأ این رخداد، اختلافات شخصی و بحث‌های بی‌اساسی بود که در بستر فضای مجازی میان دانشجویان شکل گرفته بود و در نهایت به کشمکش و برخورد فیزیکی انجامید. رسیدگی به وضعیت درمانی دانشجویان آسیب‌دیده در اولویت قرار دارد و برخورد انضباطی قاطع با عوامل اصلی این حادثه، قطعی خواهد بود.»

با وجود اینکه پس از این اتفاق، فضای دانشگاه به حالت عادی بازگشته است، اما این رویداد نگرانی‌ها را در خصوص امنیت محیط‌های آموزشی افزایش داده است. برخی از دانشجویان خواستار تقویت نظارت‌ها و افزایش تدابیر امنیتی در محوطه دانشگاه شده‌اند.

رئیس دانشگاه آزاد ارومیه نیز ضمن ابراز نگرانی شدید از این واقعه، بر اهمیت حفظ آرامش و پایبندی به اصول اخلاقی و قوانین دانشگاهی تاکید کرد. او از دانشجویان خواست تا از هرگونه رفتار تنش‌زا دوری کنند و در راستای ارتقای فضای علمی و امن دانشگاه، تلاش نمایند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
universe123 - لندن، انگلستان
شکی نیست که این درگیری را ترکهای نژادپرست شیعه داعشی، که دارو دسته خامنه ای و ملاهای فاسد و اوباش هستند، علیه کردها ی ارومیه ترتیب داده اند.در سوشیال مدیا . برین نگاه کنین میبینید که ترکهای نژاد پرست علیه کردها چه . مینویسند. آذری ها... شیعه داعشی، مهاجران قفقاز و . آسیای مرکزی بودند که بخاطر قحطی آمدند سرزمین کردها یعنی مزاپوتامیا و سرزمین کردها را اشغال کردهاند و الان پررو شدند. اینها همه نتیجه سیاستهای خامنهای شیعه مذهب میکروب اسلامی است. ملاها سیاست شان تفرقه انداختن بین . مردم و جنگ و ویرانی است. همانطور که در ارومیه و نقد و غیره.. و یا کشورهای ضعیف مثل سوریه، یمن، عراق و فلسطین میبینیم.
‌چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
۳۳
agha_ehsan - تهران، ایران
آی کیو داعش سنی هست . ترک شیعه چجوری میتونه داعش باشه ؟ 😅😅 اقلا بگو کورد داعش که بهش بخوره . یه چی میگی که ثابت کنی اندازه جلبک عقل نداری 😅 درضمن کوردها به ارومیه مهاجرت کردن و .. . خب ترک ها هم هر از گاهی گوشمالیشون میدن . کاملا منطقیه . اگه کوردها ناراحتن نگاه کنن شناسنامه پدرشون متولد کجا نوشته ، برگردن همونجا. نمیشه هم مهاجرت کنی به یه شهر و هم به مردم بومی اونجا زور بگی ...که 😅
‌چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
۴۳
universe123 - لندن، انگلستان
سوالهای احمقانه است ولی جواب لازمه. ایران را یک خر نابود کرده و اسمش خامنهای ترک .. است. داعش شیعه را که کسی خبر نداشت . خمینی شیعه جلاد شیطان تقریبا ۴۶ سال پیش در ایران بنا کرد وسرکرده جلاد ادمکش میکروب فعلی نیز یه ترک بنام خامنه ای است ...تاریخ اینرو میگه من نمیگم که کردها هزاران سال انجا بوده اند و ترکهای گرسنه از اسیای صغیر از قحطی و گرسنگی به سرزمینهای مادها کوچ کردن. یعنی تو اینقدر فهم نداری که تاریخ رو مصالعه کنی. ترکها بعد از اینکه از دست شما مذهبیها آذاد شد بنظرم باید دیپورت قزاقستان، ازبکستان و مغولستان بشوند. همان کاری که اسراییل بر سر اعراب میاورد. به امید آذادی ایران از دست ترک جلاد شیعه داعشی بنام خامنه ای..!
‌چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه