شین‌بت یک جوان ۱۸ساله اسرائیلی را به جرم جاسوسی برای جمهوری اسلامی دستگیر کرد

ایران وایر: پلیس اسراییل و سرویس امنیت داخلی این کشور (شین‌بت)، روز ۲۸اردیبهشت۱۴۰۴، از بازداشت یک جوان ۱۸ ساله اسراییلی به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی و انجام ماموریت‌هایی برای ایران خبر دادند.

بر اساس بیانیه مشترک این دو نهاد امنیتی، بازداشت «موشه آتیاس» در ماه آوریل گذشته و در جریان عملیات مشترک پلیس اسراییل و شین‌بت انجام شده است.


به گفته مقامات امنیتی، آتیاس با افراد وابسته به جمهوری اسلامی در ارتباط بوده و در ازای دریافت پول، اطلاعاتی حساس را در اختیار آنان قرار داده است، در حالی که آگاه بوده این اقدامات امنیت اسرییل را به خطر می‌اندازد.

یکی از اقدامات مورد اشاره، فیلم‌برداری از بخشی از بیمارستان محل بستری شدن نخست‌وزیر پیشین اسراییل، «نفتالی بنت»، در ماه آوریل است. آتیاس علاوه بر تصویربرداری از طبقه مربوطه، وضعیت محافظان حاضر در اطراف اتاق بنت را نیز برای مقام ایرانی توصیف کرده است.

در واکنش به انتشار خبر این بازداشت، نفتالی بنت در بیانیه‌ای گفت: «من از ادامه فعالیتم باز نخواهم ایستاد. این تهران است که باید در موضع دفاعی باشد، نه تل‌آویو.» او افزود: «به نیروهای امنیتی کشورمان کاملا اعتماد دارم و دیدارهای خود با مردم اسراییل را در سراسر کشور ادامه خواهم داد. تلاش‌های ایران برای ترور رهبران جهان شکست خورده و در اینجا نیز شکست خواهد خورد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
universe123 - لندن، انگلستان
یه مشت روانی وآدمکش اسلامی در ایران و یه مشت دیگر در اسراییل که به غیراز .... تمام مزوم دنیا رو حیوان به حساب میاورند. ایرانیهای عقب‌مانده هم دلشان را به یه مشت .. دیوانه خوشه که کشورشان را بمباران کنه. هر دو طرف افراطی، بی رحم و آدمکش و بچه کش هستند. مادامیکه اینها سرکارند خاورمیانه روی صلح را نخواهد دید.
دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +184حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +147سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +141«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +121لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +113پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +104مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +92بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +91لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی