(ویدیو) کالیفرنیا صحنه انفجار «تروریستی» شد

یورونیوز: انفجار مهیب روز شنبه ۱۷ مه در نزدیکی یک کلینیک باروری در شهر اعیان‌نشین «پالم اسپرینگز» در کالیفرنیا یک کشته و دست‌کم چهار مجروح برجای گذاشت. اف‌بی‌آی این حادثه را «اقدام عمدی تروریستی» توصیف کرد.

آکیل دیویس، معاون اف‌بی‌آی در لس‌آنجلس گفت که این پرونده یک مظنون دارد و پلیس به دنبال مظنون دیگری نیست.


به گفته آقای دیویس، فرد کشته‌شده در نزدیکی خودرویی قرار داشت که در این حادثه کاملا متلاشی شد.

اما، اسوشیتدپرس به نقل از یک مقام پلیس گزارش داد که اف‌بی‌آی در تحقیقات اولیه بر این باور است که فرد کشته‌شده همان مظنون احتمالی است. او همچنین گفت که یک قبضه سلاح شبیه به کلاشنیکف در محل حادثه کشف شده است.


ران دهارت، شهردار پالم‌اسپرینگز گفت که بمب پیش از ساعت ۱۱ صبح به وقت محلی منفجر شد و یا در داخل یا در نزدیکی خودروی پارک‌شده در مقابل کلینیک باروری American Reproductive Centers قرار داشت.

آقای دیویس گفت: «بی‌شک این بمب‌گذاری اقدام عمدی تروریستی است.»

او همچنین گفت که اف‌بی‌آی درحال تحقیق است تا بفهمد که آیا این اقدام تروریستی داخلی بوده است یا بین‌المللی.

به گفته مقامات و بنابر ویدیوهای منتشر شده، چندین ساختمان در نزدیکی محل انفجار آسیب دیده‌اند.
این کلینیک در سه شهر کالیفرنیا شعبه دارد و خدماتی از قبیل لقاح مصنوعی، آزمایش‌های ژنتیکی و اهدای تخمک ارائه می‌دهد.

این مرکز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که به رغم خسارات وارده به ساختمان، فعالیت‌های خود را در روز دوشنبه به طور کامل از سر می‌گیرد.

ماهر عبدالله، مدیر کلینیک گفت که انفجار به بخش اداری که محل مشاوره با بیماران است، آسیب رسانده، اما آزمایشگاه لقاح مصنوعی و نمونه‌ها‌ که در مکان جداگانه‌ای نگهداری می‌شوند، در امان مانده‌اند.

پالم اسپرینگز، شهری با حدود دو ساعت فاصله از شرق لس‌آنجلس است که به‌ اقامتگاه‌های لوکس، زمین‌های گلف و حضور چهره‌های مشهور شناخته می‌شود.

دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا این بمب‌گذاری را محکوم کرد.

پم باندی، دادستان کل دولت دونالد ترامپ گفت: « دولت ترامپ زنان و مادران را قلب تپنده آمریکا می‌داند. خشونت علیه یک کلینیک باروری بخشش‌ناپذیر است.»

خبر تکمیلی، فرد مظنون به بمب‌گذاری شناسایی شد: او گای ادوارد بارتکوس ۲۵ ساله اهل شهر "توئنتی ناین پالمز" - کالیفرنیا است، او فایل صوتی زیر از اعترافات خود را قبل از بمب‌گذاری ضبط کرده بود. او خود را طرفدار "مرگ" توصیف می‌کند، استدلال او این است که مردم به دنیا آمدن خود رضایت نمی دهند، پس نباید وجود داشته باشند!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
احمقی که از تولد بی اجازه ی خودش ناراضی بود به خودش اجازه داد تا در تولد دیگران دخالت کند
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
۶۳
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
انسانیتی که کوروش پدر معنوی همه مردمان ساکن ایرانشهر نوید داده بود با اختلالات روحی روانی عده ای اینچنین با ترکیب مواد شیمیایی و تربیت بد رسانه ها از جمله هالیوود متزلزل میشود. اینان فقط مردمانی اسیر و دربند میخواهند تا همانند استالین که رویای نسلی از سربازان آزمایشگاهی از انسان و میمون، بر سربازانی صد درصد فرمانبر حکومت کنند. هیس ساکت باشیم در هر کجای دنیا که هستیم چیزی نگوییم چون همه گناهکاریم و به دولتها بدهکار، چه در ایران چه در آمریکا.
یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو