تجربه دختر افغان از ثبت نام گواهینامه در مشهد: پول انگشت‌نگاری را که گرفتند حالا می‌گویند با کارت آمایش نمی‌شود

بی بی سی: به‌رغم انتشار خبر آغاز ثبت‌نام گواهینامه برای مهاجران افغان ساکن ایران که کارت آمایش دارند، یکی از مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی با ویدیویی، تجربه ناموفق خود را «به قصد آگاهی‌رسانی به دیگر مهاجران» برای ما فرستاده است.


خبرگزاری تسنیم در خبر ۱۶ اردییبهشت خود با استنادبه «گزارش‌های میدانی» اعلام کرد که پس از سالها انتظار «روند ثبت‌نام گواهینامه رانندگی برای مهاجرین افغانستانی با استفاده از کارت آمایش در مشهد پس از مدت‌ها ابهام آغاز شده است.» در این گزارش آمده است که متقاضیان با کارت آمایش با مراجعه به اداره گذرنامه و مرکز انگشت‌نگاری مراحل ابتدایی ثبت‌نام گواهینامه را انجام می‌دهند.

در ویدیوی مخاطب بی‌بی‌سی فارسی دیده می‌شود که یکی از مسئولان اداره به متقاضیان اعلام می‌کند که روند ثبت‌نام متوقف شده و به آنها اطلاع داده‌اند که «فعلا انجام ندهید.» مشخص نیست چه تعداد متقاضی برای ثبت‌نام مراجعه کرده و برای مراحلی از جمعه عدم سوءسابقه و انگشت‌نگاری هزینه‌هایی از جمله ۲۵۰ هزار تومان را پرداخت کرده‌‌اند.

مهاجران افغان در ایران سالهاست موضوع صدور گواهینامه رانندگی برای اتباع دارای کارت آمایش را مطالبه می‌‌کنند. مسئولان ایرانی اداره اتباع در استان خراسان رضوی و وزارت کشور در چند سال گذشته مژده داده بودند که راه اخذ گواهینامه برای مهاجران افغان باز می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
Tornado1 - استانبول، ترکیه
عزیزم برگردید کشور خودتون ، چی می خواید از جون کره ی زمین ، هر جا هم می رید مرزهای آمار جنایت رو جابه جا می کنید
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
۴۳
paksan - ایران، ایران
این دزدی هستش و باید مسئولین برخورد کنند با این دزدی ها. فرق نمیکنه ایرانی یا افغانی یا هر کسی این دزدی در روز روشن هستش و مقامات باید سریعا یا پولش را پس بدهند یا قانون را عوض کنند. برای چی نباید بتوانند رانندگی کنند. الان خارجی ها میان ایران گواهینامه بین المللی میگیرند و با یک تایید داخلی راحت رانندگی میکنند چرا افغانها نتوانند در ایران رانندگی کنند؟ این قوانین عهد حجر و قبل از تمدن باید از ایران برچیده بشه.
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • از یاسوج تا بندرعباس؛ بحران معیشت در نیرو‌های مسلح؛ عقب نشینی در ویدیو‌های دوم چه فایده‌ای دارد؟
  • افشای جلسات شبانه نمایندگان در نزدیکی مجلس برای برکناری وزرا؛مخالفان دولت چه نقشه‌ای در سر دارند؟
  • انتشار ویدئوی رد سفید در آسمان ایران خبرساز شد
  • سناتور گراهام: خطر موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی برای اسرائیل هم‌سطح برنامه هسته‌ای است
  • واقعیت یا اغراق؛ آیا ایران به‌جای ۵۵۰ موشک می‌تواند ۵۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کند؟
  • تصاویر کشف شده در گوشی نوید اکرم ؛مهاجمان سیدنی آموزش استفاده از اسلحه دیده بودند
  • آیا هاشمی رفسنجانی «فائزه» را کتک می‌زد؟ | چرا طیفی از اصولگرایان دست از خانواده رفسنجانی بر‌نمی دارند
  • (تصاویر) روایت زنی که بعد از تغییر جنسیت و ۶ سال زندگی به عنوان مرد پشیمان شد
  • فروش مشروب در ریاض دور از هیاهو؛ عربستان سعودی دسترسی به الکل را برای غیرمسلمانان تسهیل کرد
  • بانک مرکزی، هم‌زمان با انتقادهای اژه‌ای، از دخالت «گسترده و سنگین» در بازار ارز خبر داد
  • +144حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +116سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +115حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +109کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +101رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +91«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +84لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +82نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +73کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران