توافق هند و پاکستان بر سر «آتش‌بس فوری»


العربیه: اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان، اعلام کرد اسلام آباد و دهلی‌نو به توافقی برای «آتش‌بس فوری» دست یافته‌اند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، دقایقی پیش از این توییت وزیر خارجه پاکستان، خبر داده بود که دو کشور هند و پاکستان بر سر یک «آتش‌بس کامل و فوری» توافق کرده‌اند.

پاکستان پیشتر اعلام کرده بود در واکنش به حملات نظامی هند به پایگاه‌های هوایی خود، با «پاسخی کوبنده» به یک پایگاه هوایی و چند پایگاه نظامی هند حمله کرده است. دولت هند، پاکستان را متهم کرده که با حملات پهپادی در مناطق مرزی باعث کشته و مجروح شدن شماری از غیرنظامیان و همچنین، آواره شدن بسیاری از ساکنان این مناطق شده است.


شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، حملات امروز پاکستان به هند را پاسخی کوبنده و «انتقام خون افراد بیگناه» خواند که در حملات هند کشته شده‌اند.

در همین حال، رسانه‌های هندی از کشته و زخمی شدن شماری از غیرنظامیان در مناطق مرزی با پاکستان خبر داده‌اند. اما عطاالله طرار، وزیراطلاع‌رسانی پاکستان، هدف قرار دادن غیرنظامیان در جریان حملاتی که پاکستان آن را عملیات «بنیان مرصوص» می‌خواند، تکذیب کرده است.

صوفیا قریشی، فرمانده عملیات دفاعی و سخنگوی ارتش هند می‌گوید پاکستان با استفاده از موشک‌های هایپرسونیک به پایگاه‌های نظامی و هوایی در چهار منطقه حمله کرده که منجر به خساراتی محدود شده است. او همچنین ادعای ارتش پاکستان درباره نابودی پایگاه هوایی سیرسا در منطقه کشمیر هند و پدافند ضدهوایی «اس-400»در آدامپور را تکذیب کرد.

ارتش پاکستان می‌گوید از موشک‌های میان‌برد «فاتح» برای هدف قرار دادن یک انبار موشک و یک پایگاه هوایی در کشمیر هند استفاده کرده است.

درگیری‌های نظامی بین دو کشور همسایه پس از حمله 22 آوریل به گروهی از ساکنان و گردشگران در منطقه کشمیر تحت حاکمیت هند آغاز شد که در آن 26 نفر کشته شدند. هند این حمله را از سوی پاکستان خواند و با وجود تکذیب آن توسط دولت پاکستان، درگیری‌های مرزی بین دو کشور آغاز شد که از روز جمعه به حملات نظامی به پایگاه‌های نظامی و مناطق غیرنظامی گسترش یافت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
حالا مرتبا برای همدیگر رجز می خوانند و راست و دروغ را تحویل میدهند اما خارج از این حرف ها هر چند من با دین و مذهب و باور اکثریت هندی ها اشنا نیستم ولی خیلی در اخلاقیات منزه تر اسلام اهدائی نادر به پاکستانی ها هستند
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان
تا دعوای بعدی.اینها هر چند سال باز با هم درگیر میشند و زور هیچکدام هم بهم نمیرسه باز عقب میرند..هندو و مسلمان با هم‌ نمیسازند مثل موش و گربه.همونطور که مسلمان و یهودی با هم نمیسازند.کلا مسلمان اینجوره با همه سر جنگ داره چون‌ همه کافرند و ناحق و نجس و ظالم،جز مسلمان مظلوم و فرشته.پس مسلمان حق داره ترور کنه همیشه حق داره.
شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد