اکونومیست: ترامپ در نامه خود خامنه‌ای را به فارسی «عزیزم» خطاب کرده است

یورونیوز: نشریه اکونومیست به نقل از یک مقام رسمی گفته است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده در نامه‌ای که به رهبر ایران نوشته، وی را به فارسی «عزیزم» خطاب کرده است.

این مقام آمریکایی توضیح بیشتری درباره نامه ارسالی نداده است، با این حال اکونومیست می‌گوید بخش‌هایی از نامه با هدف «به رسمیت شناختن علی خامنه‌ای در سطح بین‌المللی» و «آرام کردن زمزمه‌های تغییر رژیم» نوشته شده است.


دونالد ترامپ پیش از این گفته بود نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی فرستاده و اعلام کرده که می‌خواهد درباره برنامه هسته‌ای با تهران مذاکره کند.

رئیس جمهوری آمریکا خود در خصوص این‌که چه چیزی در نامه نوشته است، به شبکه فاکس نیوز گفته بود: «گفتم که امیدوارم که شما وارد مذاکره شوید، چون این برای ایران خیلی بهتر خواهد بود.»

پس از چند روز تعلیق و تکذیب مقام‌های ایرانی در خصوص دریافت این نامه، سرانجام اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که نامه دونالد ترامپ توسط انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس کشور امارات متحده عربی به تهران رسیده است.

بر اساس این گزارش آقای قرقاش با سفر به تهران، این نامه را تحویل مقام‌های جمهوری اسلامی داده است.

پایگاه خبری اکسیوس گزارش داده بود که این نامه، توسط استیو ویتکاف فرستاده دونالد ترامپ در امور خاورمیانه تحویل مقام‌های این کشور شده است.

در پی این نامه‌نگاری‌ها، مذاکرات تهران و واشنگتن با میانجی‌گری عمان شروع شد و تا کنون سه دور از این گفت‌و‌گوها برگزار شده است. استیو ویتکاف خود هدایت تیم آمریکایی را در مذاکرات برعهده دارد.
استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ در امور خاورمیانهدونالد ترامپ در دوره نخست حضور خود در قدرت هم تلاش‌هایی داشت و پیامی را از طریق شینزو آبه، نخست وزیر وقت ژاپن برای علی خامنه‌ای ارسال کرده بود.

رهبر جمهوری اسلامی با این حال آن پیام ‌را نپذیرفته و به صورت علنی اعلام کرده بود که پیامی برای دونالد ترامپ ندارد و ایران قصدی برای مذاکره با او نخواهد داشت.

علی خامنه‌ای پیش از این‌که مذاکرات ایران و آمریکا شروع شود چندین بار با هرگونه مذاکره با دولت ترامپ مخالفت کرده و گفته بود که گفتگو با آمریکا در شرایط فعلی «شرافتمندانه» نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
آزاذه - تهران، ایران

عزیزم وازلین را آماده کردی خخخخ
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
۳۶
Stopmindcontrol - سائو پائولو، برزیل

بیچاره مردم ایران در این وسط دل به این و آن خوش کرده اند. این مردم راه را چاه گم کرده اند.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

ما به جناب ترامپ نمی‌گیم عزیزم که شاید خدای ناکرده سوىتفاهم پیش بیاد، ولی به ملانیا جون، عزیزم که هیچ، قربونش برم هم میگیم.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

آخ آخ آخ ، سعید طوسی رقیب پیدا کرد !
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
۳۷
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

در ایران کسی جرات ندارد سلطان مفعول را عزیزم خطاب کند. ترامپ البته مفعول قمبل گشاد ما را اسکل کرده
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱
۱۰۹
freedom of the press - تهران، ایران

وجدانا کلمه عزیزم را از آهنگ اد شیرن(عزیزم) یاد گرفته. 🤣🤣
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
۶۳
سهراب هیچستانی - لاهه، هلند

ایرانی آزاده که به الفبای مبارزه آگاه باشد و به صورت علمی به اصول مبارزه با این اشغالگران حاکم بر میهنمان نگاه میکند. دل به این مذاکرات نمی بندد. ترامپ برای منافع کشور خودش مذاکره میکند و نه برای آزادی مردم ایران از چنگال این اهریمنان عمامه دار. ما از زبان او کمتر سخنی از حقوق بشر شنیده ایم. باید خودم آستین ها را بالا بزنیم و در کف خیابانها ورق را برگردانیم وگرنه بعد از مذاکرات همین آش خواهد بود و همین کاسه. رمز پیروزی ما در اتحاد در کف خیابانهای خونین ایران و رهبری واحد است.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان

خیلی طبیعیه وقتی میخوان مفعولی رو برای دخول راضی کنند، اول یکم نازش رو میشکند و عزیزم صداش میکنند.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
ندا و سایر شهدا در گور خود لرزیدند.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
۲۵
کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان

هی به عظما گفتیم مواظب قنبل مبارک باش،اینقدر نرمش و چرخش قهرمانانه نکن،تو دیگه بچه حموم منصوری نیستی،به خرجش نرفت که نرفت.آخر عمری ترامپ هم باید یه دستی به سر و گوشش (بخونید ک...ش) بکشه مثل اینکه
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
۶۴
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
وای جز جیگر بزنی دونال, تویی؟ یواش یواش نزدیک شو دونی جون من ترموستاتم کار نمیکنه، یهو میپاچه ییرون
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
۳۷
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
عزیزم مرحوم بابات با همسرانش . از جملات و کلمات قربونت برم و عزیزم استفاده میکرد؟ به هرحال پیرمرد کمر فولادی با زنان هم سن دخترانش ازدواج کرده بود و روغن حیوانی هم میخورد و در نهایت تو درست شدی و اینجا لبخندی بر لب ما میاری.
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
۵۱
Tornado1 - استانبول، ترکیه
بدبخت ، ترامپ هم فهمید اوبی هستی ههههههههه‍ههههههه
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
۴۲
karaji - کرج ، ایران
چرا که نه ؟! خدنگ مار کش با مار شد جفت . قضا هم خنده زد هم آفرین گفت !!
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۵
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
میدونستی که ملانیا قبلا مرد بوده؟!
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
۵۸
حسین٣١٣ - اسلو، نروژ
اخبار مهم برعن دازان در کل دنیا قاطی کردن و دارن فحش میدن به زمین و زمان 😀
‌سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +399کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +240دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +226روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +207شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +181پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: پرزیدنت ترامپ، شجاعت شما را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است
  • +176نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست