محمود عباس حماس را مسئول غارت محمو‌له‌های کمکی در غزه دانست

غارت یک تریلی حامل کمک‌های بشر دوستانه در نوار غزه (عکس از ارشیو)دویچه وله: محمود عباس حماس را مسئول غارت محمو‌له‌های کمکی در غزه دانست

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی، به طور قاطعانه از غارت کمک‌های بشردوستانه در غزه انتقاد کرد و حماس را به خاطر آن مقصردانست.


عباس که نزد رسانه‌های عربی با لقب "ابومازن" شناخته شده است، پیش‌تر ضمن انتقاد شدید از گروه تروریستی حماس، اعضای آنها را "توله سگ" نامیده بود و شدیدا خواستار پایان جنگ در نوار غزه شده بود.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در بیانیه‌ای در روز جمعه ۱۲ اردیبهشت (۲ مه) اعضای این گروه را به غارت بسته‌های کمکی بین‌المللی در نوار غزه متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی "وفا" محمود عباس در این بیانیه تأکید کرد: «همه گروه‌های غارتگر برای عموم فلسطینی‌ها شناخته شده‌اند و در صدر یک لیست سیاه قرار خواهند گرفت تا در زمان مناسب به دست عدالت سپرده شوند.»

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، نیز بارها از آنچه "غارت سیستماتیک" کمک‌های بشردوستانه در باریکه غزه خوانده بود، انتقاد کرده بود.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل، نیز "غارت مسلحانه سیستماتیک" منابع کمکی را مانعی برای امدادرسانی و تهدیدی برای جان کارکنان سازمان‌های بین‌المللی برشمرده و خواستار پایان یافتن آن شده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا