نوشته احمد زیدآبادی در مورد آتش‌سوزی‌های اسرائیل با عنوان«از اینترنشنال تا ایرنا!»

احمد زیدآبادی در صفحه اکس خود نوشت:
از اینترنشنال تا ایرنا!
برای اطلاع از روند آتش‌سوزی در ارتفاعات بیت‌المقدس که خبر آن صفحات نخست عموم رسانه‌های اسرائیلی را به خود اختصاص داده است به سایت رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور نگاهی انداختم. در سایت رادیو فردا که اصلاً خبرش را ندیدم. سایت شبکه ایران‌اینترنشنال هم حادثه را چنان به حاشیه برده که گویی اصلاً اتفاق خاصی نیافتاده است!

آتش‌سوزی بلاست و در هر گوشه از زمین که رخ دهد، مایه تأسف و تأثر آدمیزاد می‌شود، اما این چه طرز خبررسانی است؟ چطور خبر فاجعه‌ای به این بزرگی در اسرائیل را می‌توان نادیده گرفت یا به حاشیه راند، اما از انتشار  تصویر"مرئی شدن نوار بهداشتی" در یک داروخانه در ایران نمی‌توان گذشت؟ این نوع اطلاع‌رسانی چه هدفی را دنبال می‌کند؟ آیا منظور این است که آتش بد و خوب وجود دارد؟ یک جا می‌سوزاند و جای دیگر به گلستان تبدیل می‌شود؟ بدبختانه این رسانه‌ها که به مدد ابتذال صدا و سیما به خانه‌های ایرانیان راه یافته‌اند، نقش بزرگی در ایجاد استرس و عوارض ناشی از آن مثل افسردگی و احساس بدبختی در بین مردم ایران بازی می‌کنند! حتی یک خبر مثبت در باره ایران منتشر نمی‌کنند! گویی از افسردگی و ناراحتی مردم لذت می‌برند!

در همین حال، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) نوشته است: "پیشنهاد کمکِ - دولت محمود عباس- در خاموش کردن آتش‌سوزی در سرزمین‌های اشغال شده فلسطین توسط صهیونیست‌ها، به عنوان یک اقدام سیاسی بسیار مهم تلقی می‌شود که دروغین بودن ادعا‌های تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر حمایت از مقاومت و مردم فلسطین را آشکار می‌کند."

ظاهراً مسئولان ایرنا نمی‌دانند که اولاً محمودعباس هیچگاه ادعای حمایت از "مقاومت" را مطرح نکرده و دشمن قسم‌خورده اقدامات مسلحانه علیه اسرائیل است چون آن را به زیان فلسطینی‌ها می‌داند. ثانیاً یهودیان و فلسطینیان در آن منطقه متراکم، چنان در هم آمیخته شده‌اند که هر بلایی مثل سیل و توفان و آتش‌سوزی، فقط به یک طرف آسیب نمی‌زند، هر دو طرف را مبتلا می‌کند! آتش موجود خودآگاهی نیست که اگر به جان بیت‌المقدس افتاد، یهودیان را بسوزاند و عرب‌ها را معاف دارد! یا دیوار ندبه را بسوزاند و به مسجدالاقصی سرایت نکند! بنابراین خوشحالی از آتش‌سوزی در بیت‌المقدس و ناراحتی از کمک به فرونشاندن آن چه معنایی دارد؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان

خفه شو بابا ،شغال بزدل.از شدت ضعف و زبونی به امید آتش سوزی و طوفان و زلزله نشستن.فقط بمیرید ایران همین الانش اضافه جمعیت داره این اسپرمهای معیوب فقط اکسیژن را هدر میدن.
‌پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹
۵۳
آهنگ رهایی - وایاکیل، اکوادور
عجب دنیایی شده یک مشت مشنگ افراطی حالا با هر قوم یا مذهبی که خود را در حد داوری می‌بینند گند زدن تو دنیا
‌پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +208شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +157شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +139حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +111بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +107تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم