نوشته احمد زیدآبادی در مورد آتش‌سوزی‌های اسرائیل با عنوان«از اینترنشنال تا ایرنا!»

احمد زیدآبادی در صفحه اکس خود نوشت:
از اینترنشنال تا ایرنا!
برای اطلاع از روند آتش‌سوزی در ارتفاعات بیت‌المقدس که خبر آن صفحات نخست عموم رسانه‌های اسرائیلی را به خود اختصاص داده است به سایت رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور نگاهی انداختم. در سایت رادیو فردا که اصلاً خبرش را ندیدم. سایت شبکه ایران‌اینترنشنال هم حادثه را چنان به حاشیه برده که گویی اصلاً اتفاق خاصی نیافتاده است!

آتش‌سوزی بلاست و در هر گوشه از زمین که رخ دهد، مایه تأسف و تأثر آدمیزاد می‌شود، اما این چه طرز خبررسانی است؟ چطور خبر فاجعه‌ای به این بزرگی در اسرائیل را می‌توان نادیده گرفت یا به حاشیه راند، اما از انتشار  تصویر"مرئی شدن نوار بهداشتی" در یک داروخانه در ایران نمی‌توان گذشت؟ این نوع اطلاع‌رسانی چه هدفی را دنبال می‌کند؟ آیا منظور این است که آتش بد و خوب وجود دارد؟ یک جا می‌سوزاند و جای دیگر به گلستان تبدیل می‌شود؟ بدبختانه این رسانه‌ها که به مدد ابتذال صدا و سیما به خانه‌های ایرانیان راه یافته‌اند، نقش بزرگی در ایجاد استرس و عوارض ناشی از آن مثل افسردگی و احساس بدبختی در بین مردم ایران بازی می‌کنند! حتی یک خبر مثبت در باره ایران منتشر نمی‌کنند! گویی از افسردگی و ناراحتی مردم لذت می‌برند!

در همین حال، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی (ایرنا) نوشته است: "پیشنهاد کمکِ - دولت محمود عباس- در خاموش کردن آتش‌سوزی در سرزمین‌های اشغال شده فلسطین توسط صهیونیست‌ها، به عنوان یک اقدام سیاسی بسیار مهم تلقی می‌شود که دروغین بودن ادعا‌های تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر حمایت از مقاومت و مردم فلسطین را آشکار می‌کند."

ظاهراً مسئولان ایرنا نمی‌دانند که اولاً محمودعباس هیچگاه ادعای حمایت از "مقاومت" را مطرح نکرده و دشمن قسم‌خورده اقدامات مسلحانه علیه اسرائیل است چون آن را به زیان فلسطینی‌ها می‌داند. ثانیاً یهودیان و فلسطینیان در آن منطقه متراکم، چنان در هم آمیخته شده‌اند که هر بلایی مثل سیل و توفان و آتش‌سوزی، فقط به یک طرف آسیب نمی‌زند، هر دو طرف را مبتلا می‌کند! آتش موجود خودآگاهی نیست که اگر به جان بیت‌المقدس افتاد، یهودیان را بسوزاند و عرب‌ها را معاف دارد! یا دیوار ندبه را بسوزاند و به مسجدالاقصی سرایت نکند! بنابراین خوشحالی از آتش‌سوزی در بیت‌المقدس و ناراحتی از کمک به فرونشاندن آن چه معنایی دارد؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان

خفه شو بابا ،شغال بزدل.از شدت ضعف و زبونی به امید آتش سوزی و طوفان و زلزله نشستن.فقط بمیرید ایران همین الانش اضافه جمعیت داره این اسپرمهای معیوب فقط اکسیژن را هدر میدن.
‌پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹
۵۴
آهنگ رهایی - وایاکیل، اکوادور
عجب دنیایی شده یک مشت مشنگ افراطی حالا با هر قوم یا مذهبی که خود را در حد داوری می‌بینند گند زدن تو دنیا
‌پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +297اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +207ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +167نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +148نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است