شاهزاده رضا پهلوی: غرب باید به ایرانیان برای سرنگونی آیت‌الله‌ها کمک کند

ایندیپندنت فارسی: شاهزاده رضا پهلوی در گفتگو با روزنامه ایتالیایی «ایل جورناله» گفت که «غرب باید به ایرانیان برای سرنگونی آیت‌الله‌ها کمک کند.»

شاهزاده رضا پهلوی درباره پیوند عمیق با ایران و نسل‌های جدید گفت: «تبعید ممکن است افراد را از وطن‌ جدا کند، اما نمی‌تواند پیوند عشق با میهن را بشکند. جوانان امروز با شجاعت و خواست آزادی، الهام‌بخش من هستند.»

او در توصیف شرایط کنونی ایران گفت: «ایران امروز در بحران اقتصادی، سیاسی و اخلاقی به سر می‌برد. رژیم ضعیف و دچار فساد و سرکوب است، اما در دل مردم هنوز امید به آینده‌ای بهتر زنده است.»

شاهزاده رضا پهلوی با انتقاد از توافق‌های احتمالی آمریکا با جمهوری اسلامی  گفت: «باید به آرمان‌های مردم ایران برای آزادی حمایت شود، نه به مشروعیت رژیم افزوده شود. اگر جنگی در بگیرد، مسئولیت آن با علی خامنه‌ای و رژیم اشغالگر او خواهد بود.»

شاهزاده رضا در ادامه به چشم‌انداز آینده اشاره کرد و گفت: «یک ایران دمکراتیک می‌تواند نقشی محوری در صلح و همکاری منطقه‌ای، حتی با اسرائیل و کشورهای عربی، ایفا کند. توافقاتی مانند “پیمان کوروش” می‌تواند نماد بازگشت ایران به جایگاه تاریخی خود به عنوان پل میان تمدن‌ها باشد.»

فرزند پادشاه فقید ایران درباره مزایای سقوط احتمالی جمهوری اسلامی برای اروپا گفت: «سقوط رژیم، شریک جدیدی برای صلح، حقوق بشر و همکاری اقتصادی برای اروپا به ارمغان خواهد آورد و به کاهش مهاجرت‌های اجباری و تنش‌های منطقه‌ای کمک خواهد کرد.»

او درباره نقش احتمالی نیروهای نظامی گفت: «نیروهای امنیتی باید هنگام خیزش دوباره مردم، تصمیم تاریخی خود را بگیرند: یا در کنار ملت بایستند یا همچنان ابزار سرکوب بمانند. نشانه‌هایی از نارضایتی در درون این نیروها دیده می‌شود.»

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه تاکید کرد: «جمهوری اسلامی قابل اصلاح نیست و آزادی ملت تنها از مسیر سرنگونی کامل رژیم می‌گذرد. باید نهادهای ملی را حفظ و ماشین سرکوب را برچید.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Ali Nazari - میامی، ایالات متحده امریکا

حرفش کاملا درست است.اگر بارک حسین ابامای مسلمان احمق به جای دادن میلیاردها دلار به اخوندهای پفیوز دزد آدمکش به ملت ایران کمک کرده بود..الان اخوندها همه اعدام شده بودند، حکومت این پفیوزان سرنگون شده بود و ملت ایران در آزادی و رفاه زندگی می‌کردند .
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۹
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران

کسانی که هنوز به این ببو گلابی امید دارن، میتونن مصاحبه خانم ویکتوریا آزاد مشاور سابق شاخزاده رو درباره این اسطوره غیرت در یوتوب تماشا کنن!
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۰
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

فعلاً که مذاکرات سرکاریشون پیش میره و دو طرف ، این خیمه شب بازی مسخره هم در ایشک کِیفه بسر میبرند ! پس در نتیجه غرب اگر قراره کمکی بکنه ، نه به مردم ایران و سرنگونی ، بلکه به ادامه غارت و نابودی ایران توسط آخوندهای نیابتیشون هست !!
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۹
۶۹
Zebelemahal - تهران، ایران

همه عالم از من بدشون بیاد منم از این بدترکیبه اورشلیمی بدم میاد
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۰
۳۷
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

متاسفانه همه مردم ایران به جز اقلیت طرفدار رژیم و اقلیت انگشت شمار پیر چپول این بنده خدا را دوست دارند. یعنی میشه گفت حداقل هشتاد درصد مردم طرفدارش هستند و ما هم هیچ کار نمیتونیم بکنیم
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۶
۳۷
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران
زبل محل جان عزیز، میگم به این بنده خدا نگو اورشلیمی چون مردم ایران طرفدار اورشلیم و متنفر از حماس و حزب الله هستند و این باعث میشه که این اقا رضا محبوب هست و شما محبوبترش هم بکنی. بهش بگو این اقا رضای حماسی و حزب الله هی اینجور منفور میشه. دمت گرم بزرگوار که شدی Zabel mahal منطقه استراتژیک حمام منصوری
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۳
۵۳
ako kermanshah - اسنانبول، ترکیه

در حال حاضر تنها شخصی که می تونه مردم را بر علیه رژیم اخوندی متحد کنه رضا پهلوی و این هم به خاطر محبوبیت فراوان خاندان پهلوی در بین آحاد مردم ایران است ، به امید فردای بهتر برای میهن .
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۵۵
۳۵
Hassan1479 - تهران، ایران
آقای پهلوی ، درسته که اروپا و آمریکا و اعراب و روسیه و چین و بقیه دنیا از وجود ننگین ج.ا در طی ۴۶ مستعفیض شده اند ، ولی همینقدر که دیگر باین جرثومه های فساد در ادامه خلافکاری هایشان کمک نکنند ، کافیست . لطا بانها بگویید که مرا به خیر تو امید نیست ، شر مرسان .
یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • فریادهای پیرزن آذربایجانی: آقای خامنه‌ای، نامَرد تو که از اسرائیل بدتر شدی یکسره قتل عام میکنی
  • حتی یک نفر از تیم ملی امید ایران سرود جمهوری اسلامی را نخواند + صحنه ترور یک فرمانده پاسگاه
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • تصاویری دیده نشده از محمدرضاشاه پهلوی در حال وارسی کردن پگاسو در کاخ سلطنتی اسپانیا
  • ترامپ در تدارک شکار خامنه‌ای با کماندوهای ویژه دلتا
  • گسترش دامنه اعتصاب و تظاهرات در یازدهمین روز اعتراضات ایران
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • ورود پسر امیر جعفری و ریما رامین‌فر به دنیای مُد پس از کم کردن ۵۰ کیلو از وزن بدنش
  • دهمین شب تجمع‌های اعتراضی در ایران، فراگیر شدن اعتراضات در سراسر ایران