ترامپ: روسیه با تصرف نکردن همه اوکراین امتیاز بزرگی داد

یورونیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که روسیه برای پایان دادن به جنگ اوکراین «امتیاز بسیار بزرگی» داده، زیرا از تصرف «همه اوکراین» صرف نظر کرده است.

آقای ترامپ در سخنان خود مدعی شد که فشارهای او بر روسیه باعث شده است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به گفت‌وگو و مذاکره تمایل نشان دهد.


رئیس جمهور آمریکا در ادامه گفت: «فکر می‌کنم که او (پوتین) می‌خواهد توافق کند اما برای رقص تانگو به دو نفر نیاز است.

ترامپ این سخنان را در جمع خبرنگاران در شامگاه پنجشنبه و پس از دیدار با یوناس گار اشتوره، نخست وزیر نروژ بیان کرد.
اوکراین و بسیاری از کشورهای اروپایی با دیدگاه آقای ترامپ درخصوص اینکه روسیه با تصرف نکردن همه خاک اوکراین امتیاز بزرگی داده است، مخالف هستند.

روز پنج‌شنبه و پس از حمله موشکی و پهپادی روسیه به کی‌یف که منجر به کشته و زخمی شدن شماری از شهروندان اوکراین شد، آقای ترامپ در اقدامی کم‌سابقه از آقای پوتین انتقاد کرد و گفت که او از این حملات راضی نیست.

رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی‌ خود، «تروث سوشال» نوشت: «از حملات روسیه به کی‌یف ناراحتم. ولادیمیر بس کن، هر هفته ۵ هزار سرباز کشته می‌شوند.» او در نوشت: «اجازه دهید توافق صلح را انجام دهیم.»

آقای ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره انتخاب واژگان خود و اشاره مستقیم به همتای روس‌اش گفت که از اتفاق شب گذشته »راضی» نیست.

او گفت: «ما در حال گفت‌وگو برای صلح بودیم که موشک‌ها شلیک شدند و من از آن راضی نبودم. منظورم این بود.»

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت که باور دارد روسیه و اوکراین خواهان صلح هستند و از یک مهلت برای پایان دادن به جنگ اوکراین خبر داد. البته او در ادامه هشدار داد که اگر تا آن زمان توافقی حاصل نشود، موضع واشنگتن ممکن است به‌شدت تغییر کند.

روز چهارشنبه، ترامپ از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین نیز به شدت انتقاد کرد و او را متهم کرد که با نپذیرفتن واگذاری شبه‌جزیره کریمه به روسیه به عنوان بخشی از توافق صلح احتمالی، باعث شده است جنگ همچنان ادامه پیدا کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان
این ترامپ هم بدتر از علی کدا قاطی داره یروز اینوری و یروز آنوری اسکل
جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
معمولاً افراد بیزینسمن و متمولی با خصوصیات زردک ، در داوری همیشه جانب طرف قدرتمند رو میگیرند ! گذشته از اون ، این جانبداری از روسیه و پوتین ، شائبه اینکه واقعاً زردک در گذشته ، عامل KGB بوده رو ( طبق شایعات مطرح شده ) تقویت میکنه ! نهایتاً پوتین بعد از بیش از سه سال ، اونهم با کمک کره شمالی و رژیم مفعول و بعضاً چین ، اگر توانایی اونرو داشت که کُل اوکراین رو تصرف کنه ، مطمئناً اینکار رو میکرد !!
جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
۳۹
freedom of the press - تهران، ایران
راه مسالمت‌آمیز برای پایان دادن به جنگ تحمیلی و یک طرفه روسیه برود علیه اوکراین از طریق زردک خان. روسیه هر آنچه را که از اوکراین گرفته را می خواند به خاکش ضمیمه کند و همچنین اوکراین باید به آمریکا ابن اجازه را بدهد که از بقیه منابع زیرزمینی اوکراین استفاده صد در صد بکند و فقط یک درصدی به اوکراین تعلق بگیرد و اگر اوکراین با این شرایط آتش بس منصفانه که حاکمیت اراضی هر دو کشور را در نظر گرفته مخالفت کند نشانه این است که اوکراین جنگ افروز و خواهان ادامه جنگ است و روسیه مظلوم واقع می‌شود و اینکه زلنسکی یک دیکتاتور جنک خواه است. این منطق زردک خان است. این مطلب را دقیقا من زمانی که زردک خان برای مناظره‌های انتخاباتی‌اش در مورد جنگ بین روسیه و اکراین می گفت، نوشتم و الان بازنویسی کردم.
جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
۳۵
سوسیالیسم تنها راه رهاییست - مسکو، روسیه
خب نظر آقایون سطلی درباره منجیشون یعنی ترامپ چیه؟ گویا اصلا کینگ رضا یغلوی رو‌ حتی به اونجاشم حساب نکرده
جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
۱۰۸
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
این رشوه خواری و سیستم بشدت فاسد دولت و مردمان بشدت لا ابالی و دروغگو و اوکراین بود که آن مملکت را برباد داد. مردان گردن کلفت اوکراینی ماشینهایشان را جلوی خانه هایشان که از طرف شهرداری های کشورهای اروپایی در اختیارشان داده شده پارک کرده اند و نشسته اند سیگار و ویسکی می نوشند ، زنان و دخترانشان هم مشغول خرید و فر‌ش مواد مخدر و حشیش کشیدن قرص و حال کردن هستند. ترامپ‌ لا آقا در مورد اوکراین بدترینی واقع گرا است و اروپا با سیاستمداران ابلهش نسل جوانش که با بازیهای پلی استیشن بزرگ شده اند و درک درستی از دنیا ندارند کلاه بزرگی سرش رفت که میلیادها یورو بر باد رفته را برای سال‌های طولانی می بایستی از حلق مالیات دهندگان اروپایی بشکل بهره های بانکی و قیمت کالاها بیرون بکشند.
شنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم