چه شد عربستان سعودی موافق توافق ایران و آمریکا شد؟


بی بی سی: در اولین واکنش به تازه ترین دور مذاکرات ایران و آمریکا، دونالد ترامپ گفتگوها را بسیار خوب توصیف کرده.
نشانه ای از اینکه مثل طرف ایرانی از روندِ تازه راضی است و احتمالا به نشستهای بعدی امید بسته. قرار است گفتگوهایی که کارشناسی و فنی توصیف شده پسفردا در عمان شروع شود و با یک دیدار دیگر بین مقامهای ارشد دو کشور دنبال شود، هرچند مقامهای اسرائیلی کم و بیش از بدبینی خود نسبت به این مذاکرات گفته اند و گزارش شده که بنیامین نتانیاهو امروز تلفنی با آقای ترامپ صحبت میکند.
در سوی دیگر، وزارت خارجه ایران گفته که تلاش میکند زمینه رفع تحریمها را هرچه زودتر فراهم کند هرچند تأکید کرده که گفتگوها هنوز در ابتدای یک مسیر طولانی است. چطور معمار فشار حداکثری علیه ایران امیدوار به توافقی است که منتقدانی سرسخت دارد؟ اگر جمهوری اسلامی به دنبال سرعت گرفتن روند مذاکرات است، به تماسهای مستقیم هم راضی خواهد شد؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
karaji - کرج ، ایران
چون یک مشت عرب ملخ خور (بدون توهین به عربهای مملکت خودم و انسانهای شریف عرب ) عقلشون از یک مشت آخوند پاچه خوار روس بیشتر میرسه !
‌سه شنبه ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +314شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +236به چه دلیل شاهزاده رضا پهلوی روز ۱۴ فوریه را برای تجمع جهانی علیه جمهوری اسلامی انتخاب کرد؟
  • +219شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +185شاهزاده رضا پهلوی: انقلاب ملی ایرانیان حماسه همبستگی و فریاد اتحاد زیر یک پرچم است
  • +159شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +148پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +134مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +127برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +124وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +121یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد