سه مدیر هلال احمر لرستان در پی خشک کردن چمن ورزشگاه خیبر خرم‌آباد با هلی‌کوپتر امداد عزل شدند


بی بی سی: رئیس جمعیت هلال احمر ایران در پی استفاده از هلی‌کوپتر این نیرو برای خشک کردن چمن ورزشگاه تیم خیبر خرم‌آباد، به دلیل «استفاده خارج از ماموریت و غیرتخصصی از بالگرد»، از عزل سه مدیر هلال احمر لرستان خبر داد.

 

باشگاه خیبر برای کسب مجوز برگزاری مسابقه با شمس‌آذر در ورزشگاه تختی خرم‌آباد یکشنبه ۱۷ فروردین از هلیکوپتر هلال احمر برای خشک کردن چمن استفاده کرد.
 
‏احسان ناصر، مدیرعامل باشگاه خیبر با اشاره به همکاری استاندار و هلال‌احمر از اجاره کردن هلی‌کوپتر برای خشک کردن چمن ورزشگاه تختی خرم‌آباد خبر داد: «هلی‌کوپتر یک ساعت بر فراز زمین چمن پرواز کرد و با تمهیدات در نظر گرفته‌شده پروازهای جایگزین برای اقدامات اورژانسی تامین شده بود.»
 
‏پیشتر استفاده از هلی‌کوپترهای امدادی برای انتقال مقامات و وزرا و موضوع فرسودگی ناوگان هوایی در ایران انتقادبرانگیز شده است. گفته شده که تعداد کل بالگردهای هلال احمر، ۲۴ فروند است. به گفته دکتر محمد سرور، رییس اداره اورژانس هوایی، این نهاد ۴۵ فروند هلیکوپتر دارد که از این تعداد، ۲۰ فروند غیرنظامی است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ

کشور بی‌صهاب چی بودیم چی شدیم
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱
۴۰
freedom of the press - تهران، ایران

پت و مت واقعی در دنیای واقعی و آنها کسانی نیستند بجز تمامی کسانی که با این رژیم اشغالگر ایران همکاری دارند در تمامی سطوح.
یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +345اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +300نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +225سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +188پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +150نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +134پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد