اضطراب جنگ در بیت خامنه‌ای؛ طرح پنتاگون برای ۹۶ ساعت اول حمله به ایران و بیت خامنه‌ای



در حالی که خامنه‌ای در دومین سخنرانی پیاپی‌اش درباره حمله نظامی به ایران هشدار داده، یک رسانه آمریکایی براساس اسناد محرمانه پنتاگون، از چهار طرح مختلف آمریکا برای حمله به ایران خبر داده که در محدودترینش، حمله به تاسیسات هسته‌ای و شخص خود خامنه‌ای است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۵
arash45 - استکهلم، سوئد

عظما باید چربش کند
شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

طوسی با لوبریکنت بر پایه آب عادتش داده
شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

از اپوزیسیون بی‌خاصیت که بخاری بلند نمی‌شود. ترامپ هم که دنبال معامله است و فقط هسته ای براش مهم است خدا کند این خامنه ای که مغزش پوک شده دستور حمله به آمریکا بدهد تا مادر خودش و نظام ...بشود. مثل زمان شاه که حماقت او و ژنرالهایش مملکت را به فنا دادند و با ساختن پنجاه هزارتا مسجد مملکت را در توالت اسلام انداخت. کورش بخواب ما بیدارم منم مسجد میسازم. پسرم هم اسم توله اش را می‌گذارد نورالزهرا ولی بوم بوم کینگ رضا پهلوی 🤣🤣
شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
۶۴
vg2000 - اسلو، نروژ

ببندش
شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

جوجه زردک، مگه نمیگی "ما وطنپرستان" پاشین یه..... پس. چی شد؟ . اپوزوسیون بیخاصیت ترامپ هم اهل معامله هسته ای، خو تو این وسط چه چیزی میخوای... کنی؟ فقط یه چی شر تلاوت میکنی.
شنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۷
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

منظورت مثل تو که از دربار آوردندت تا اشرافیت درت نفوذ کند؟؟ یا انموقع که از آمریکا رفتی برای خمینی . بجنگی؟؟ یا اربابت اطلاعات ایران یا ارباب همایونی که شش ماه پیش نمی‌خواست بره ایران حالا میخواد شاه موقت بشه؟؟🤣 اسکول چرا اینقدر زر میزنی. رخسان گنجی چهل سال اربابت را تر و خشک کرده آخرش فهمید از این بچه ننه چیزی در نمیاید. تو این سایت یک مشت پیر و پاتال بیکار علاف درپیتی و . مامور اطلاعات جمع شدن کینگ رضا پهلوی میگنکله گنده های اینها گنجی و درفش کاویانی بودند که الان افشاگری های اینها را در اینترنت می‌توان دیدکه همه معتقدند که از رضا تفرقه بی عرضه تر خودش است. حالا بیایید هی عکس بگیرید. رضا یغلوی و یاسمین ددر و فرح پلاسیده .
یکشنبه ۰۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۴
۵۹
Geelongcats - سیدنی، استرالیا

زمانی میگفتند راه قدس از کربلا میگذرد. بعدش حضرت آقا صحبت از نابودی تل آویو و حیفا میکرد. الان طفلکی حضرت آقا صلح طلب شده و فقط تهدید زدن سیلی را مطرح میکند.
یکشنبه ۰۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۸
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
بعد از کجا میخوری
یکشنبه ۰۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.