آیا زمان پایان نظم بین‌المللی فرا رسیده؟

دویچه وله: نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین، که پس از جنگ جهانی دوم برای ترویج ثبات، تجارت آزاد و دموکراسی ایجاد شد، اکنون در معرض تهدید است. 
 
از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، او ایالات متحده را از توافق‌های کلیدی خارج کرده و تعهدات ایالات متحده نسبت به متحدانش را مورد تردید قرار داده است. آیا نظم بین‌المللی در برابر ترامپ دوام خواهد آورد؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن
کدوم نظم !؟ قانون جنگل بر کُل دنیا ، نصفه و نیمه برقرار بود ، ولی برنامه ریزان سیستم اداره جهان با فرستادن ترامپ بعنوان مجری ، نشون داده اند که ضعیف باید از بین بره ( تحولات بازارهای جهانی در پسا کرونا و تأثیرات منفی آنها بر معیشت مردم دنیا ) و این تنها قدرتمندان هستند که در حد توانمندانیهاشون ( اقتصادی و نظامی ) حکمفرمایی و نهایتاً جهانخواری میکنند !
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۶
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
مقاله ای که دویچه وله در تسخیر چپهای لیبرال بنویسه از این بهتر نمیشه.کدام نظم جهانی؟ جوری نوشته انگار تا ۲ ماه پیش دنیا خوش و خرم و منظم و همه جا صلح و صفا بود،الان آن نظم بهم خورده! سیاست دروغ،دورویی،مماشات،لبخندهای کریه فریبنده،حرفهای قشنگ و گول زننده نتیجه اش شد جسور شدن و تجاوز روسیه،جنگ در اروپا،جولال دادن و شرارت حکومت آخوندی در منطقه،حمله یکطرفه و وحشیانه داعش وار حماس به اسرائیل،دور برداشتن چین کمونیست برای اشغال تایوان و جاسوسی نظامی در خاک آمریکا با بالون ،فریب و دو قطبی شدن جامعه آمریکا بین چپ افراطی و میهن پرستان،نفوذ شدید افکار اسلامگرایانه و نقض آزادی بیان در جوامع غربی توسط مهاجران عرب و مسلمان.ترامپ مگر کار بدی کرده تابحال؟ جز اینکه رک و روراست حرف و خواسته اش را زده.تمرکز بر منافع کشوری که با اکثریت آرا برای رهبری انتخابش کردند.هر انتخاباتی عوارض و نتایج دارد.این عین دموکراسی است.چون به ساز چپ گلوبالیست و سبزهای منفعل و اسلام دوست نمیرقصه نظم بهم خورد؟
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
۴۷
خردگرا - برن، سوییس
درود بر شما گرامی، بسیار درست مطلب را بیان کردین، شوربختانه این شرایط حاکم بر دنیای امروز در سال ۱۹۷۹ هم شاهدش بودیم، که نتیجه اش حکومت منفور ملایان بود.
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم