یک زن آمریکایی به اتهام ۲۰ سال محبوس‌کردن ناپسری خود بازداشت شد

بی بی سی:پلیس در ایالت کانتیکت آمریکا یک مرد را که مدعی است نامادری‌اش برای ۲۰ سال او را در یک اتاق شش متری محبوس نگه داشته بود نجات داده و نامادری او را به همین اتهام بازداشت کرده است.

این مرد با آتش‌سوزی عمدی که به راه انداخت پلیس را به خانه‌شان کشید و سپس به آنها گفت که تنها از این طریق می‌توانسته برای آزادی خود اقدام کند.

پلیس می‌گوید اتاقی که این مرد در آن زندگی می‌کرده حدود ۶/۷ متر مربع بوده و او که اکنون ۳۲ سال سن دارد بعد از نجات تنها حدود ۳۰ کیلوگرم وزن داشته است.

نامادری این مرد به اتهام زندانی کردن و گرسنگی دادن به او بازداشت شده و رسما به آدم‌ربایی، بی‌رحمی و قساوت متهم شده است. او تمامی اتهامات را رد کرده است.

دادستان پرونده می‌گوید این مرد ۳۲ ساله در مدت زمان اسارت تنها با روزی یک ساندویچ و دو بطری کوچک آب تغذیه می‌شده است.

دادستان گفته او تنها روزی دو ساعت حق داشته از اتاق کوچکش بیرون بیایید و زیر نظر نامادری‌اش کارهای روزانه‌ای را انجام دهد.

این مرد که نامش علنی نشده با استفاده از مایه ضدعفونی کننده، کاغذ و فندک عمدا آتش‌سوزی به راه انداخت با قبول این پیش فرض که ممکن است خودش در آتش بسوزد. او به علت استنشاق زیاد دود تحت درمان است.

نامادری او، کیمبرلی سالیوان، ۵۶ سال، در زمان آتش‌سوزی در خانه بود اما با افسران و ماموران امداد که به آنجا آمدند حرف نزد.
وکیل او همه اتهامات را رد کرده و به رسانه‌های محلی گفته: «او در اتاق زندانی نشده بود. او تحت هیچ عنوان محدود نشده بود. این زن به او غذا می‌داد. برایش سرپناه فراهم کرده بود و حالا از شنیدن این اتهامات سرگیجه گرفته و شوک شده است.»

این آتش‌سوزی عمدی روز ۱۷ فوریه گذشته - حدود سه هفته پیش - روی داد اما پس از تحقیقات پلیس، کیمبرلی سالیوان، روز گذشته - چهارشنبه ۲۲ اسفند، ۱۲ مارس - بازداشت شد.

رئیس پلیس محلی جزییات این پرونده را «غیرقابل تصور و دردآور» توصیف کرده و گفته این مرد به پلیس گفته از سن ۱۱ سالگی در اسارت زندگی کرده است.

یکی از بازپرس‌ها گفته او «برای ۲۰ سال در اسارت ماند و برای ۲۰ سال بود که تلاش می‌کرد از اسارت رهایی یابد».

پلیس جزییاتی درباره نحوه مرگ پدر او نداده اما گفته بعد از مرگ پدر، شرایط برای پسر او وخیم‌تر شده است.

مقام‌ها می‌گویند این مرد که به شدت تکیده شده است در ۲۰ سال گذشته هیچ خدمات پزشکی یا دندانپزشکی دریافت نکرده است. 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Ginger - چگو، اسپانیا
احمق ان صلیب را در بیار مثل خامنه‌ای جنایتکار هستی که عقده های خودتان را به نام خدا به مرحله اجرا میگذارید
دوشنبه ۰۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی:آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • وزیر خزانه‌داری ایالات متحده: مقامات جمهوری اسلامی تنها «زور عریان» را می‌فهمند
  • شب ژنرال‌ها، آن شب بر بام مدرسه رفاه چه گذشت؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ فاطمه علی‌محمدی، مخترع تراشه‌های هسته‌ای دیالیز باشلیک به قلبش کشته شد
  • شلیک کور سرکوبگران جمهوری اسلامی به کودکان؛ بچه‌هایی که ۱۵ سالگی را ندیدند
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • مجله نیویورکر گزارشی از «شرایط آخرالزمانی» در مراکز درمانی ایران پس از سرکوب اعتراضات ارائه داد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • گروسی: تقریبا مطمئنیم که اورانیوم‌ غنی‌شده ایران در زیر تاسیسات بمباران‌شده است
  • خبرگزاری روسی ریا نووستی از مشاهده هواپیماهای شناسایی آمریکا در نزدیکی مرزهای ایران خبر داد
  • +336شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +293شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +213شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +168پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +160رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +139برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +133وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +125یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +125علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید