مقام ارشد کرملین با پیشنهاد آتش‌بس موقت در اوکراین مخالفت کرد

یورونیوز: یک مقام کرملین اعلام کرد که روسیه با طرح پیشنهادی واشنگتن برای برقراری آتش‌بس ۳۰ روزه در اوکراین مخالف است.

کرملین اعلام کرد که مسکو به جای آتش‌بس موقت، به دنبال «راه‌حلی بلندمدت» برای درگیری با اوکراین است. به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه، یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهوری روسیه، روز پنج‌شنبه سیزدهم مارس (۲۳ اسفند) این موضوع را مطرح کرد.


به گزارش  گروه رسانه‌ای «آربی‌کی» روسیه، آقای اوشاکوف، سفیر پیشین روسیه در واشنگتن و مشاور ارشد سیاست خارجی پوتین استدلال کرد که متارکه موقت نبردها تنها به عنوان فرصتی برای نیروهای اوکراینی جهت تجدید قوا عمل خواهد کرد. او همچنین افزود: «گام‌هایی که صرفا تظاهری به تلاش برای صلح هستند، برای هیچ‌کس فایده‌ای ندارند.»

این مقام ارشد کرملین اعلام کرد که هرگونه توافق صلح در اوکراین باید منافع روسیه را تأمین کند. او همچنین گفت که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، احتمالا بعدا نظر خود را درباره پیشنهاد آتش‌بس ۳۰ روزه آمریکا بیان خواهد کرد.

آقای اوشاکوف که شخصا در دور نخست مذاکرات حساس میان مقامات ارشد ایالات متحده و روسیه در روز ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) در پایتخت عربستان سعودی حضور داشت، روز پنج‌شنبه تأکید کرد: «هدف ما یک حل‌وفصل مسالمت‌آمیز بلندمدت است که منافع مشروع کشورمان و نگرانی‌های شناخته‌شده ما را در نظر بگیرد.» او افزود: «رئیس جمهوری روسیه احتمالا ارزیابی‌های دقیق‌تر و جزئی‌تری در این رابطه ارائه خواهد کرد.»

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه دوازدهم مارس (۲۲ اسفند) گزرارش داده بود که روسیه به احتمال زیاد با آتش‌بس موقت در اوکراین که از سوی آمریکا پیشنهاد شده، موافقت نخواهد کرد. مسکو احساس می‌کند که در میدان نبرد دست برتر را دارد و این آتش‌بس را یک تله می‌داند. این خبرگزاری این اطلاعات را از منابع روسی ناشناس نقل کرد.

این منابع به رویترز گفته‌اند که هرگونه توافق برای آتش‌بس باید پیشروی‌های نظامی روسیه را در نظر بگیرد و «تضمین‌هایی» به مسکو ارائه دهد.

اوکراین در جریان مذاکراتی که در روز سه‌شنبه یازدهم مارس (۲۱ اسفند) در جده برگزار شد، با پیشنهاد آمریکا برای یک آتش‌بس ۳۰ روزه موافقت کرد. پس از این توافق، واشنگتن حمایت نظامی و اطلاعاتی خود از کی‌یف را از سر گرفت.

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، روز پنجشنبه وارد مسکو شد تا با ولادیمیر پوتین دیدار کند. مقامات روسیه اعلام کردند که مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا روز چهارشنبه جزئیاتی از پیشنهاد آتش‌بس را ارائه کرده و مسکو آماده گفت‌وگو در این باره است.استیو ویتکاف، مارکو روبیو و مایک والتز (سمت چپ میز) سرگئی لاوروف و یوری اوشاکوف (سمت راست میز) با حضور وزیر امور خارجه و مشاور امنیت ملی عربستان (وسط میز) در نشست ریاضدونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در کاخ سفید ابراز امیدواری کرد که کرملین با پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس ۳۰ روزه موافقت کند.

آقای اوشاکوف به تلویزیون دولتی روسیه گفت که روز چهارشنبه با آقای والتز گفت‌وگو کرده و موضع مسکو در مورد آتش‌بس را برای او تشریح کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
سرباز رهبر - لندن، انگلستان

افرین بر ولادیمیر پوتین و سگرئی لاوروف شیرمردان روس که به تنهایی دمار از روزگار غرب و استکبار جهانی دراوردن
‌پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
۶۴
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
اشتباه محرز زلنسکی که خیلی سریع با آتش بس موقت موافقت کرد و نشان داد که خود و ملتش با اینهمه جانفشانی صبر ندارند و این چیزی بود که حکومت تزارها میخواست. مرگ بر همه در ظاهر ایرانیانی که مثل این الاغ رهبر و فاطی چیز طلق تلق تولوق دستمال توالت روس‌ها و علی شلی پا انداز هستند. مردم ایران بعد از بیداری از خواب چهل و چند ساله تک تک اینها را به دام انداخته اول اخته بعد مثله و دست آخر بعد از زجر و شکنجه به دست لاشخورها خواهند سپرد. زنده باد نام ایران شهر
‌پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد